محسن سرخو در گفتگو با ایلنا:
باید با حرکت انقلابی و جهادی ریشه ارتشاء را در شهرداری بخشکانیم
در فضای کاری شهرداری تهران که یکی از چالشهای اصلی آن مبارزه با مفاسد مالی و زد و بندهای مالی است حذف بانوان ممکن است منجر به دامن زدن به این مشکلات شود / اگر فضای شهرداری ناسالم بوده چرا در این ۶ سال برای سالمسازی اقدامی نشده؟
عضو شورای شهر تهران درباره طرح سالمسازی فضای کار در شهرداری تهران گفت: اگر فضای شهرداری ناسالم بوده چرا در این ۶ سال برای سالمسازی اقدامی نشده است.
محسن سرخو در گفتگو با خبرنگار ایلنا گفت: مدتی است که انتقاداتی در شورا نسبت به عملکرد شهرداری میشود که متاسفانه این اظهارات دلسوزانه را برخی از اعضای شورا سیاسی تلقی میکنند و طوری وانمود میشود که فقط بله قربان گویی به شهرداری تهران کار سیاسی نیست و هر کسی کوچکترین نقدی کند باید با زدن انگ سیاسی او را حذف کرده و حرفش را به حاشیه ببرند که این کار پسندیدهای نیست.
وی ادامه داد: اگر ما توجهمان به مردم باشد و دنبال آسایش و رفاه شهروندان باشیم باید نگاه نقادانه در شورا را همواره حفظ کنیم و به آرای یکدیگر احترام بگذاریم چرا که بیاحترامی به آرای یکدیگر شورا را از خاصیت میاندازد و باعثمیشود که تکالیف خود را به عنوان منتخبین مردم نتوانیم به درستی انجام دهیم.
عضو شورای شهر تهران یادآور شد: اخیرا بحثی در رابطه با شهرداری تحت عنوان " سالمسازی فضای کار در شهرداری تهران " مطرح شده است که جای تأمل دارد. دوستانی که این موضوع را با این عنوان مطرح میکنند آیا توجه دارند که مفهوم مخالف این حرف آن است که در ۶ سال گذشته شهرداری تهران فضای کاری ناسالم داشته است؟
وی ادامه داد: اگر فضای شهرداری ناسالم بوده چرا در این ۶ سال برای سالمسازی اقدامی نشده؟ یا اینکه سالمسازی به این مفهوم است که محدودیت برای کار بانوان ایجاد شود!! و یا به این معناست که با حرکت انقلابی و جهادی ریشه ارتشاء را از شهرداری برای همیشه خشک کنیم که اگر این باشد ما هم از آن استقبال می کنیم اما با هرگونه محدودیت غیرقانونی و غیرشرعی برای بانوان به بهانه سالم سازی فضا مخالفیم.
سرخو تاکید کرد: ما حتما اعتقاد داریم که فضای مناسبی برای کار کردن خانمها در محیطهای کاری اعم از شهرداری و غیرشهرداری باید وجود داشته باشد تا خانمها نیز همانند مردان در محیطی با آرامش کامل به کار خود ادامه دهند ولی همواره باید این نکته توجه کنیم که در اکثر پرونده های مربوط به ارتشاء متاسفانه رد پای آقایان بیش از خانمهاست و در اکثر پروندههای مربوط به فسادهای مالی متاسفانه آقایان نقش عمدهای داشتهاند لذا در فضای کاری شهرداری تهران که یکی از چالشهای اصلی آن مبارزه با مفاسد مالی و زد و بندهای مالی است حذف بانوان ممکن است منجر به دامن زدن به این مشکلات شود.