خط اتوبوسهای تندرو در بزرگراه امام علی(ع) آغاز بکار کرد
استقبال شهروندان از خطوط بیار تی نشان میدهد مردم از ترافیک بزرگراهها خسته شدهاند و راه نجات از ترافیک سنگین را در توسعه سامانه اتوبوسهای تندرو میدانند.
ایلنا: مدیر کل ایمنی و مهند سی ترافیک معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران از آغاز بکار خط ۹ بی. آر. تی بزرگراه امام علی(ع) خبر داد و گفت: از صبح شنبه این سامانه شروع به مسافرگیری کرد که در اولین روز فعالیت رسمیاش با استقبال زیاد شهروندان مواجه شد.
به گزارش ایلنا، " حسن آقایی " با بیان اینکه پس از یک هفته تست سرد در خط ۹ بی. ار. تی، این پروژه به عنوان بلندترین خط سامانه اتوبوسهای تندرو کشور که قابلیت اتصال شمال و جنوب شهر را فراهم ساخته صبح امروز شنبه سوم اسفند ماه مسافرگیری را آغاز کرده است، گفت: طی هفته گذشته و در روزهای افتتاح آزمایشی خط ۹ بیآر تی شهروندان بیشتر از مسئولان شهری برای راه اندازی این خط عجله داشتند، لذا این خط از امروز با استقبال شهروندان آغاز بکار کرده است.
مدیر کل مهندسی و ایمنی ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه بیار تی بزرگراه امام علی(ع) را نیز مانند خط ۵ مردم خودشان افتتاح کردند، گفت: استقبال شهروندان از خطوط بیار تی نشان میدهد مردم از ترافیک بزرگراهها خسته شدهاند و راه نجات از ترافیک سنگین را در توسعه سامانه اتوبوسهای تندرو میدانند. به طوری که در بسیاری از نظرسنجیهای صورت گرفته درصد بسیار زیادی از شهروندان خواستار گسترش حمل و نقل عمومی با اولویت مترو و خطوط بی. آر. تی هستند.
به گفته آقایی با راه اندازی خط ۹ بیآر تی، تعداد خطوط اتوبوسرانی تندرو به ۹ خط افزایش پیدا کرده و این به آن معناست که تا رسیدن به افق چشم انداز طرح جامع ترافیک تهران، تنها یک خط بی. آر. تی فاصله دارد.
وی تصریح کرد: پروژه احداثخط بی. آر. تی بزرگراه امام علی(ع) از یک مسیر درون شهری شمالی - جنوبی در شبکه ارتباطی محدوده شرق تهران با طولی در حدود ۳۶ کیلومتر از بزرگراه ارتش(شهرک لاله، پایانه لاله) در شمالیترین قسمت آغاز میشود و در ادامه از بزرگراه امام علی(ع) عبور کرده و در جنوبیترین قسمت تا بزرگراه شهید کریمی(بلوار شهیددستواره، پایانه جوانمرد قصاب) ادامه مییابد.
مدیر کل مهندسی و ایمنی ترافیک شهرداری تهران با اشاره به احداث۵۲ ایستگاه و ۲ پایانه مسیر خط ۹ بیآر تی از ایستگاههای سبلان، اکبرنژاد، شهید مدنی، دماوند، صفا و ابراهیمی به عنوان ۶ ایستگاه احداثی توسط سازمان مهندسی و عمران شهرداری در این پروژه یاد کرد و افزود: از مجموع ۵۲ ایستگاه، ۱۷ ایستگاه به صورت ۲ طرفه و ۳۵ ایستگاه به صورت یک طرفه است.
آقایی تصریح کرد: ۱۳ایستگاه دو طرفه و ۱۴ ایستگاه یک طرفه در بزرگراه شهید کریمی، ۱۴ ایستگاه دو طرفه و ۱۸ ایستگاه یک طرفه در بزرگراه امام علی(ع) و ۱۳ ایستگاه یک طرفه در بزرگراه ارتش در این مسیر احداثشده است.
وی تاکید کرد: حرکت در راستای توسعه حمل و نقل عمومی، کاهش ترافیک و آلودگی هوا از اهم اهداف اجرایی این پروژه است که با قابلیت جابه جایی ۳۰۰ هزار نفر در روز تاثیر بسزایی در کاهش بار ترافیکی پایتخت داشت.