خبرگزاری کار ایران

حرکت حمل و نقل شهری پایتخت در مسیر اقتصاد مقاومتی

حرکت حمل و نقل شهری پایتخت در مسیر اقتصاد مقاومتی
کد خبر : ۱۴۷۴۷۷

در ناوگان حمل و نقل عمومی راهبرد خود را بر اساس تحقق اصل ۴۴ قانون اساسی که مقام معظم رهبری در سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی بر آن تأکید فرموده‌اند، تدوین کرده و در این مسیر حرکت می‌کنیم.

ایلنا: معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران هم زمان با ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، از عملیاتی شدن این سیاست‌ها و پیاده سازی آن‌ها در حمل و نقل شهری پایتخت و حرکت این بخش در مسیر اقتصاد مقاومتی خبر داد.

به گزارش ایلنا، " سید جعفر تشکری هاشمی " گفت: در ابلاغیه رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی)، برخورداری از نیروی انسانی متعهد، کارآمد و دارای عزم راسخ برای پیشرفت مورد تأکید قرار گرفته که بحمدا… مجموعه دست اندکاران حمل و نقل شهری در سطوح مختلف از این ویژگی‌ها برخوردار می‌باشند.

وی الگوی اقتصادی بومی و علمی بر آمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی که معظم له از آن به عنوان اقتصاد مقاومتی تعبیر فرموده‌اند را الگویی برای حمل و نقل شهری دانست و افزود: در حوزه حمل و نقل و ترافیک با بومی سازی فعالیت‌هایی همچون حفر تونل، ساخت ایستگاه و تولید واگن مترو، سال هاست که حرکت خود را در این مسیر آغاز کرده‌ایم.

تحقق حمل و نقل شهری پویا، پیشرو و مبتنی بر عدالت در تهران

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه با تدابیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، بومی سازی فعالیت‌های حوزه حمل و نقل و ترافیک از جمله در مترو با استفاده از توان علمی متخصصان داخلی شتاب می‌گیرد، اظهار کرد: در این زمینه دست آوردهای بسیاری به دست آورده‌ایم و به پیشرفت‌های خود در جهت تحقق این مهم ادامه همچنان خواهیم داد.

تشکری هاشمی با بیان اینکه سعی کرده‌ایم تا با اتکاء به دانش و فن آوری، حمل و نقل شهری پویا، پیشرو و مبتنی بر عدالت را در تهران محقق کنیم، تصریح کرد: در ناوگان حمل و نقل عمومی راهبرد خود را بر اساس تحقق اصل ۴۴ قانون اساسی که معظم له در سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی بر آن تأکید فرموده‌اند، تدوین کرده و در این مسیر حرکت می‌کنیم.

وی با تأکید بر اینکه در حوزه حمل و نقل و ترافیک، بدون درنگ نسبت به برنامه ریزی آن بخش از سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی که در این حوزه قابل اجراست، اقدام می‌کنیم، اضافه کرد: به این منظور با تدوین نقشه راه، عرصه را برای نقش آفرینی مردم و فرصت را برای حضور فعالان اقتصادی در فعالیت‌های حمل و نقلی و مشارکت در این جهاد مقدس فراهم می‌نماییم.

نقشه راه حمل و نقل شهری با محوریت رشد بهره وری و تقویت ناوگان

معاون شهردار تهران با اشاره به رویکرد جهادی مدیریت شهری که در دیدار اخیر شهردار محترم تهران با رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) نیز مورد تأکید ایشان قرار گرفت، اظهار کرد: امکانات و منابع مجموعه حمل و نقل و ترافیک به منظور تسهیل، تشویق و توسعه کارآفرینی و مشارکت حداکثری آحاد جامعه در فعالیت‌های حمل و نقلی به کار گرفته می‌شود.

تشکری هاشمی با بیان اینکه مدیریت شهری تهران مدیریتی دانش بنیان است، تصریح کرد: نقشه راه شهر تهران در حوزه حمل و نقل و ترافیک با محوریت رشد بهره وری، تقویت ناوگان و توانمندسازی نیروی انسانی و با هدف به کارگیری کامل ظرفیت‌ها و قابلیت‌های موجود تدوین شده است.

وی با تأکید بر اینکه افزایش امکانات حمل و نقل عمومی به کاهش شدت مصرف انرژی از یک سو و ارتقای شاخص‌های عدالت اجتماعی از سوی دیگر منجر می‌شود، اضافه کرد: آموزش سرمایه‌های انسانی شاغل در ناوگان حمل و نقل عمومی به منظور افزایش بهره وری ناوگان مورد توجه بیشتر قرار خواهد گرفت.

تقویت اقتصاد حمل و نقل به تثبیت اقتصاد ملی می‌انجامد

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه خدمات حمل و نقلی یک خدمت راهبردی است و در مدیریت شهری زمینه تجهیزات حمل و نقلی در مسیر کاهش وابستگی به خارج گام بر می‌دارد، اظهار کرد: در ناوگان حمل و نقل عمومی، ارتقای کیفی و کمی خدمات را مورد توجه قرار داده و سعی کرده‌ایم تا با مدیریت و برنامه ریزی صحیح، نسبت به اصلاح الگوهای موجود اقدام کنیم.

تشکری هاشمی با بیان اینکه مدیریت شهری در جهت پاسخ گویی به نیازهای اقشار مختلف مردم در زمینه حمل و نقل حرکت می‌کند و تلاش کرده‌ایم تا نقش و سهم حمل و نقل عمومی را در مجموع جابه جایی‌های شهری تقویت کنیم، تصریح کرد: اقتصاد حمل و نقل از بخش‌های پیشگام اقتصاد ملی است و تقویت آن به تثبیت اقتصاد ملی می‌انجامد.

وی با تأکید بر اهمیت انتقال فن آوری‌های پیشرفته حمل و نقلی به کشور، این مهم را باعثتقویت حمل و نقل شهری و کاهش آسیب پذیری این بخش دانست و اضافه کرد: افزایش امکانات حمل و نقل عمومی برابر با کاهش مصرف انرژی و فرآورده‌های نفتی و برداشت بی‌رویه از منابع تجدید ناپذیر کشور است.

شفاف سازی، روان سازی و روزآمدسازی فعالیت‌های حمل و نقلی

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه توسعه حمل و نقل عمومی منجر به صرفه جویی در هزینه‌های عمومی کشور خواهد شد، اظهار کرد: تقویت فرهنگ جهادی، اصلیترین سیاست راهبردی مدیریت شهری و مهم‌ترین راهبرد حوزه حمل و نقل و ترافیک است و به منظور تقویت این سیاست، نسبت به تبیین اقتصاد مقاومتی و تحقق آن با بسیج همه امکانات موجود اقدام می‌کنیم.

تشکری هاشمی با بیان اینکه با شناسایی و به کارگیری ظرفیت‌های موجود در جهت دسترسی به حداکثر توان ممکن در حوزه حمل و نقل و ترافیک گام بر می‌داریم، تصریح کرد: به این منظور با رصد و پایش لحظه به لحظه برنامه‌های خود، هوشمندسازی فعالیت‌ها و فعال سازی پروژه‌های این حوزه را مورد توجه ویژه قرار خواهیم داد.

وی در پایان با تأکید بر لزوم شفاف سازی، روان سازی و روزآمدسازی فعالیت‌های حوزه حمل و نقل و ترافیک، خاطرنشان کرد: به این منظور نسبت به استانداردسازی کلیه فعالیت‌های خود اقدام می‌کنیم و تمام دست اندرکاران این حوزه تمامی توان خود را به کار خواهند گرفت تا با تدابیر شهردار محترم تهران، نسبت به تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در قالب سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی جامه عمل بپوشانند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز