پس از ماهها انتظار؛
زیرگذر چهارراه ولیعصر فردا به بهرهبرداری میرسد / ۴۰ میلیارد تومان هزینه ساخت این پروژه
در صورت بهره برداری از خط سه مترو تهران ظرفیت استفاده از این زیر گذر تا ۴۰۰ هزار نفر افزایش مییابد. و با توجه به ایجاد تمهیدات لازم، تمامی افرادی که میخواهند از مترو یا بی. آر. تی چهارراه ولیعصر استفاده کنند باید از این زیر گذر استفاده کنند.
ایلنا: شهردار منطقه ۶ از بهره برداری پروژه ولیعصر خبر داد و گفت: این پروژه به جز تملک ساختمانهای اطراف، ۴۰ میلیارد تومان هزینه داشته است که تنها خرید پلههای برقی بیش از ۱۶ میلیارد تومان هزینه را به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، " عظیم بابایی " در نشست خبری خود با خبرنگاران از افتتاح زیر گذر چهارراه ولیعصر خبر داد و گفت: این زیر گذر فردا با حضور شهردار تهران، اعضای شورای شهر و برخی از مسئولین شهری به بهره برداری میرسد.
وی با بیان اینکه برای ساخت این زیر گذر بدون در نظر گرفتن هزینه تملک ۴۰ میلیارد تومان هزینه شده است تصریح کرد: این نخستین تجربه ساخت چنین نوع زیر گذری در ایران است که در صورت موفقیت آمیز بودن قابلیت اجرا در میدانهای ۷ تیر و ولیعصر را خواهد داشت.
به گفته وی زیر گذر ولیعصر با ۸ مسیر دسترسی ۱۸ پله برقی رفت و برگشت در چهار سوی تقاطع به ایستگاهای مترو و بی. آر. تی وصل میشود.
شهردار منطقه ۶ شهرداری تهران با بیان اینکه در هر ساعت ۱۵ هزار عابر پیاده ۶ هزار خودرو و ۲۵۷ دستگاه اتوبوس از این محدوده تردد میکند تاکید کرد دو آسانسور برای این زیر گذر تعریف شده است که فعلا ً راه اندازی یک دستگاه آسانسور آن در دستور کار است که در دو ماه آینده به بهره برداری میرسد.
وی با بیان اینکه از فردا این زیرگذر همزمان با آغاز به کار فعالیت مترو از ساعت ۵ صبح لغایت ۱۲ شب آماده بهره برداری است تصریح کرد: هیچ مشکلی برای استفاده شبانه روزی از این زیر گذر وجود ندارد اما تا دو ماه آینده بهره برداری آن در این ساعات صورت میگیرد.
بابایی با بیان اینکه در حال حاضر پیش بینی میکنیم ۲۵۰ هزار نفر از این زیر گذر استفاده کنند ادامه داد: در صورت بهره برداری از خط سه مترو تهران ظرفیت استفاده از این زیر گذر تا ۴۰۰ هزار نفر افزایش مییابد. و با توجه به ایجاد تمهیدات لازم، تمامی افرادی که میخواهند از مترو یا بی. آر. تی چهارراه ولیعصر استفاده کنند باید از این زیر گذر استفاده کنند.
شهردار منطقه ۶ همچنین اعلام کرد تا شش ماه آینده بهره بردار این زیر گذر ما هستیم اما بعد از ۶ ماه به دنبال واگذاری آن به مترو خواهیم بود.
بابایی با بیان اینکه قطعاً با شرایط ایجاد شده شهروندان به خودی خود از زیر گذر ولیعصر استفاده میکنند گفت: در یک ماه آینده پلیس راهور مستقر در چهارراه ولیعصر، شهروندان را برای استفاده از این زیر گذر هدایت میکنند.
وی در پاسخ به اینکه آیا این زیرگذر برای معلولین مناسب سازی شده است گفت: با راه اندازی آسانسورها فضا به گونهای خواهد بود که معلولان از زیر گذر استفاده کنند البته فعلاً آسانسورها در دست نصب است.
وی با بیان اینکه در ساخت این زیر گذر با معارضین تاسیساتی و ملکی مواجه بودیم گفت: متاسفانه نقشه مطمئن از تاسیسات زیر زمینی در دست نبود و این مسئله موجب شد تا روند کار کند پیش برود.
بابایی در ادامه صحبتهای خود گفت: همزمان با این پروژه نیز بخشهای مختلف فرهنگی، اجتماعی، عمرانی، حمل و نقل و ورزشی به بهره برداری میرسد که میتوان به افتتاح چند سرای محله و چند سوله ورزشی اشاره کرد.
در این نشست حسینینژاد معاون عمرانی منطقه نیز اظهار داشت: در این پروژه از پلههای برقی ساخت خارجی به دلیل مصرف کمتر برق استفاده شده است و پس از تکمیل فوری مترو خط ۳ این زیر گذر در بخشهای باقی مانده نیز تکمیل میشود.
وی در باره آسانسور ضلع جنوبی این زیرگذر نیز گفت: فعلاً امکان نصب این آسانسور وجود ندارد اما پس از بهره برداری خط ۳ این آسانسور نیز به بهره برداری میرسد.
معاون عمرانی منطقه شش اعلام کرد: این زیر گذر ضد زلزله و به عنوان یک پناهگاه هست و علاوه بر عایق بندی کامل میتوان در زمان بحران از آن استفاده کرد.