معصومه آباد:
در برخی محلات تهران اثری از شهر دوستدار کودک، سالمند و معلول نیست
روز گذشته به مناسبت روز دانشآموز در مدرسه این ناحیه حضور داشتم. ۱۳۰ دانشآموز که نه مداد داشتند نه نیمکت، نه تابلویی که بر روی آن بنویسند. تنها شیشهای بود که بر دیواری نصب شده بود و معلم بر روی آن مینوشت.
ایلنا: عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران از نبود توجه کافی به کودکان و سالمندان در شهر المانهای شهر انتقاد کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، " معصومه آباد "، عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با بیان اینکه توسعه اجتماعی باید در شهر تهران مورد توجه قرار گیرد تصریح کرد: پیشنیاز توسعه اجتماعی فقرزدایی است. اما در برخی از محلات تهران فارغ از تابلوی شهرداری هیچ اثری از تهران شهر دوستدار کودک، سالمند، معلول نیست و این مسئله موجب شده است که در کیفیت زندگی برخی شهروندان تفاوت چندانی را با سایر شهروندان ببینیم.
وی با اشاره به حضور خود در ناحیه ۳ منطقه ۲۰ شهرداری تهران گفت: روز گذشته به مناسبت روز دانشآموز در مدرسه این ناحیه حضور داشتم. ۱۳۰ دانشآموز که نه مداد داشتند نه نیمکت، نه تابلویی که بر روی آن بنویسند. تنها شیشهای بود که بر دیواری نصب شده بود و معلم بر روی آن مینوشت.
این عضو شورای شهر تهران تأکید کرد: آرزوی این کودکان این بود که نامشان را بر روی این شیشه بنویسند و زمانی که از آنها خواسته شد شعار مرگ بر آمریکا بدهند پس از گرفتن کیفشان به رسم هدیه این شعار را سر دادند.
محسن سرخو دیگر عضو شورا نیز به نحوه مدیریت اماکن فرهنگی و ورزشی متعلق به شهرداری تهران در مناطق جنوب انتقاد کرد و گفت: این اماکن که به دست پیمانکار واگذار شده است هزینه زیادی را از شهروندان مطالبه میکند و باید هر چه سریعتر شهرداری این موضوع را اصلاح کند.
وی همچنین با بیان اینکه آموزشهایی که توسط این معاونت انجام میشود با هزینههایی که برای آن لحاظ میشود از کیفیت لازم برخوردار نیست تأکید کرد: تابلوهایی که در معابر و شبکه بزرگراهی شهر تهران نصب شده است ما را به هدف نمیرساند بلکه منجر به وقوع حوادثمختلف میشود.
غلامرضا انصاری دیگر عضو شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه به دلیل نبود هویت و مدیریت واحد در بخش اجتماعی علاوه بر عملکرد سنتی شاهد اختصاص هزینههای زیادی در این حوزه هستیم گفت: این فعالیتها بازده مثبت ندارند و تولیدکننده آسیبهای اجتماعی هستند. از این رو از دولت میخواهیم که نسبت به بخش اجتماعی تولیت واحدی را مشخص کند تا با فعالیت آن به صورت فرابخشی بتوانیم تحولاتی را در حوزه فرهنگی و اجتماعی ایجاد کنیم.
احمد حکیمیپور نیز گفت: تمام آنچه گفته شد در مورد عملکرد شهرداری در شورای دوم و سوم بوده است. انگار که در شورای اول نه کاری صورت گرفته و نه موضوعی پیگیری شده است و این بی توجهی قابل قبول نیست. در عملکرد شهرداری تهران برای حوزه فرهنگی اجتماعی شاهد عدم تعادل در بودجه ریزی، تخصیص منابع و عدم تناسب چارت مدیریتی و نتایج حاصل شده هستیم.
وی اضافه کرد: متاسفانه تخصیص منابع و اعتبارات به همه مناطق به صورت عادلانه و یکسان صورت نمیگیرد و سوال اینجاست که معاونت اجتماعی چه کاری را با چه هزینهای و چه کیفیتی و کدام خروجی و نتیجه انجام میدهد و من معتقدم با رقمهای اعلام شده در مورد اعتبارات این خروجیها قابل قبول نیست و باید بسیار بیشتر باشد.
وی با اشاره به نمایشگاه عطر سیب که به مناسبت ایام محرم چند سالی است برگزار میشود، گفت: به نظر میرسد کنترل و مراقبت خوبی روی بسیاری از اقدامات فرهنگی صورت نمیگیرد به عنوان مثال طبق بررسیها و شنیدههای من در نمایشگاه عطر سیب به برخی هیئتها کمکهای میلیونی قابل توجهی شده است در صورتی که به برخی هیئتها صورت نگرفته و این عدم تناسب در این نمایشگاه کاملا گویا بود.