خبرگزاری کار ایران

معصومه آباد:

کاهش سن اعتیاد و استعمال دخانیات در مدارس نگران‌کننده است

کاهش سن اعتیاد و استعمال دخانیات در مدارس نگران‌کننده است
کد خبر : ۱۰۹۴۲۰

موضوع مدرسه شهید مطهری و واگذاری آن به افراد مختلف یکی از دغدغه‌های دانش‌آموزان شده است / دانش‌آموزان امنیتی در این مدرسه ندارند و نمی‌دانند که تکلیف این مدرسه چه خواهد شد. بهتر است فکری برای آن توسط شهردار تهران و آموزش و پرورش صورت گیرد.

ایلنا: عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه در مدارس آسیب‌های اجتماعی زیادی در حال رخ دادن است، گفت: کاهش سن اعتیاد و استعمال دخانیات در مدارس موضوعی است که باید آموزش و پرورش به آن به صورت جد بپردازد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، رحمت‌الله حافظی پس از اینکه مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گزارشی از وضعیت عملکرد آموزش و پرورش شهر تهران ارائه کرد، با بیان اینکه اسکلت عضلانی دانش‌آموزان به خصوص دانش‌آموزان دختر نگران‌ کننده است، اظهار کرد: موضوع خمیدگی، افتادگی شانه و کاهش ویتامین D در دانش‌آموزان نگران‌کننده است که باید به این موضوع رسیدگی شود.

این عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه کمبود ویتامین D زمینه‌ساز پوکی استخوان و در آینده مشکلاتی را در شیردهی و زایمان این دختران ایجاد می‌کند، تأکید کرد: پایش اسکلت عضلانی دانش‌آموزان از هم‌اکنون قابل اصلاح است و بهتر است که به این مسئله توجه شود.

فاطمه دانشور دیگر عضو شورای شهر تهران نیز به مسئله بازماندگی از تحصیل دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: مددکار اجتماعی و حضورش در مدارس موضوعی است که باید به آن توجه شد. چراکه یک مددکار اجتماعی در مدرسه می‌تواند بیشتر مشکلات این دانش‌آموزان را حل کند.

وی ادامه داد: شاید غیبت متوالی و طولانی برخی دانش‌آموزان برای ناظم و معلم زیاد مسئله‌دار نباشد اما یک مددکار بهتر می‌تواند که چرا دانش‌آموزان به خیابان کشیده می‌شود؟

این عضو شورای شهر تهران بر تشکیل کار گروه مشترک میان شورا و آموزش و پرورش به منظور مطالبه بیشتر از دولت تأکید کرد.

در ادامه معصومه آباد با بیان اینکه همکاری میان آموزش و پرورش و شهرداری از مدت‌ها قبل آغاز شده است، تصریح کرد: تعامل میان شورا و شهرداری دو سویه نیست و من شش سال است که به عنوان نماینده شورا در شورای عالی آموزش و پرورش هستم.

وی با بیان اینکه ۶۲ درصد مطالبات ما از آموزش و پرورش فرهنگی و اجتماعی است که توجه کمتری به این موضوع شده است، تأکید کرد: سال گذشته ۱۷۵ میلیارد ریال به آموزش و پرورش بودجه اختصاص یافت که از این مجموع ۱۰۲ میلیارد ریال عمرانی ۴۱ میلیارد ریال تجهیزات و ۳۰ میلیارد ریال نیز برای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی بوده است که آنچه که محقق شده است مورد نظر ما نبوده است.

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه برخی مسائل مهم فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی در مدارس شیوع یافته است، تأکید کرد: ما شاهد کاهش سن اعتیاد، استعمال دخانیات و سایر اتفاقات در مدارس هستیم که صحن علنی شورا اجازه نمی‌دهد این موارد را بازگو کنیم.

وی خطاب به مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: گزارش شما گزارشی برای فصل مهر بود در حالی که ما انتظار داشتیم از مأموریت‌های آموزش و پرورش مطالبی را بشنویم.

قناعتی دیگر عضو شورای شهر نیز از مدیرکل آموزش و پرورش خواست در ارتباط با مدارس غیرانتفاعی و شهریه‌های این مدارس که هر روز رو به افزایش است توضیحاتی را ارائه دهد.

همچنین اسماعیل دوستی دیگر عضو شورای شهر با بیان اینکه دبیرستان شهید مطهری را نجات دهیم، گفت: موضوع این مدرسه و واگذاری آن به افراد مختلف یکی از دغدغه‌های دانش‌آموزان شده است. دانش‌آموزان امنیتی در این مدرسه ندارند و نمی‌دانند که تکلیف این مدرسه چه خواهد شد. بهتر است فکری برای آن توسط شهردار تهران و آموزش و پرورش صورت گیرد.

احمد مسجدجامعی نیز درخواست کرد تا ساختمان دارالفنون به موزه آموزش و پرورش تبدیل شود چراکه ارزش بالایی دارد.

یزدی‌خواه در پاسخ به اظهارنظر اعضای شورای شهر گفت: مکانیزم شهریه‌ای ثابت مشخص است و والدین در قالب بخشهای مختلف به مدرسه کمک می‌کند که این هزینه را بالا می‌برد.

وی ادامه داد: برخی از والدین می‌خواهند مدرسه پانسیونی برای فرزندان آنها باشد. همچنین با برگزاری کلاس‌های فوق‌العاده و کنکور رقم هزینه‌های دانش‌آموزان در مدارس غیرانتفاعی افزایش می‌یابد.

وی گفت: ساختمان دارالفنون به موزه تعلیم و تربیت در حال تبدیل شدن است.

در پایان اقبال شاکری دیگر عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه ۷۳ درصد از معلمان مدارس شهر تهران زن هستند، گفت: این جای نگرانی دارد چرا که دانش‌آموزان پسر به معلم مرد نیاز دارند و باید فکری برای آن شود.

وی همچنین گفت: تمام ورزش‌های قهرمانی ما از آموزشگاه‌ها انجام می‌شود بهتر است از زنگ ورزش به فکر ورزش قهرمانی باشیم.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز