پایش بار میکروبی مرغهای تولیدی در قزوین
اداره کل دامپزشکی استان قزوین با همکاری مسئولین بهداشتی کشتارگاهها و شرکتهای بسته بندی گوشت طیور، بهبود مستمر و ارتقاء سطح بهداشت گوشت طیور در استان را در برنامه دارد.
به گزارش ایلنا، در جلسه ای که روز سه شنبه مورخ 30/9/95 با حضور مسئولین بهداشتی کشتارگاهها و مراکز بسته بندی مرغ در محل اداره کل دامپزشکی استان قزوین برگزار شد ، نتایج آزمایشات صورت گرفته در طرح پایش فرآورده های خام دامی استحصالی مورد تجزیه و تحلیل و قرار گرفت.
راول غلامپور اقدمی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین درابتدای جلسه گفت: براساس نتایج آزمایشهای صورت گرفته بر روی محصولات تولیدی کشتارگاهها ومراکز بسته بندی که شامل ( T.C-E.COLI ) می باشد، وضعیت مرغهای تولیدی در استان مناسب ارزیابی می شود.
اقدمی هدف از تجزیه و تحلیل نتایج آزمایشهای صورت گرفته در مراکز تولیدی را کاهش بار میکروبی این مراکز تا رسیدن به نقطه ایده آل مطرح کرد و اظهار داشت: بهبود وضعیت بهداشتی در کشتارگاهها و مراکز بسته بندی مرغ با همکاری 3 جانبه کارشناسان بخش دولتی و مسئولین بهداشتی در شناسایی نقاط پرخطر(CCP) و سرمایه گذاری توسط مدیران واحدها در اصلاح نواقص احتمالی میسر خواهد شد .
کد خبر :
۴۴۰۲۷۲