افزایش 38درصدی تولید گوشت مرغ در قزوین طی سالهای 92 تا 95
همزمان با افزایش تولید گوشت قرمز و سفید در سه سال گذشته وزن گوشت قرمز ضبط شده 8 وشش دهم درصد و وزن گوشت مرغ 5وهفت دهم درصد کاهش داشته است.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین ،مدیر کل دامپزشکی استان قزوین در واپسین روز از هفته دولت به تشریح اقدامات اداره کل دامپزشکی استان قزوین در کشتارگاههای دام وطیور استان پرداخت و افزود : طی سالهای 89 تا 92 تعداد کشتار دام 227هزار و960 راس بود که این تعداد دام کشتار شده در سالهای 92 تا 95 با افزایش 16 وشش دهم درصدی به 265هزار و 879 راس افزایش پیدا کرد و همچنین وزن گوشت قرمز استحصال شده از این میزان کشتار به دلیل کاهش 8وشش دهم درصدی در میزان لاشه های ضبطی با افزایش 24 درصدی از 18هزار و 976 تن به 23هزارو622 تن رسید.
سید بهمن نقیبی همچنین از افزایش میزان تولید و کاهش موارد ضبطی گوشت سفید در کشتارگاههای طیور استان خبر داد و تصریح کرد: در بازه زمان 3 سال گذشته تعداد طیور کشتار شده در کشتارگاههای استان از افزایش 51و هشت دهم درصدی برخوردار بوده است به نحویکه 44میلیون 329هزارو183 قطعه مرغ از سال 92 تا 95در کشتارگاههای طیور استان کشتار شده ومیزان لاشه های ضبطی 5 وهفت دهم درصد کاهش داشته است.
نقیبی با ارائه تحلیلی ، روند افزایش تولید و کاهش موارد ضبطی گوشت قرمز و سفید در کشتارگاههای دام وطیور مثبت ارزیابی کرد و افزود : بازرسان و مسئولین فنی بهداشتی مستقر در کشتارگاههای استان با حضور مداوم وبازرسی های قبل و بعد از کشتار هرگونه بیماری در دام زنده و یا آلودگی احتمالی در لاشه ها بررسی کرده و موارد غیر طبیعی را از چرخه مصرف انسانی خارج می نمایندو این کاهش موارد ضبط نشان از بهبود وضعیت بهداشت وکاهش مواردبیماریها در زمان پرورش دام وطیور در سطح استان می باشد.
کد خبر :
۴۰۵۶۶۹