ضرورت نگهداری میگو در کنار پودر یخ
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان بوشهر گفت: نگهداری انواع ماهی و میگو در کنار پودر یخ الزامی است و در واقع پودر یخ دمای لازم را برای نگهداری یک آبزی تازه و باکیفیت فراهم میکند.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر، محمدرضا عباسی صبح امروز در نشست بررسی شرایط بهداشتی عرضه میگو با توجه به نزدیک شدن به فصل صید میگو اظهار داشت: در تمامی مراحل صید، حمل و نقل، فروش، خرید و نگهداری میگو رعایت زنجیره سرد با توجه به اینکه فسادپذیری آبزیان نسبت به دیگر فرآوردههای خام دامی بیشتر است، رعایت زنجیره سرد از اهمیت بالایی برخوردار است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر تأکید کرد: نگهداری انواع ماهی و میگو در کنار پودر یخ الزامی است و در واقع پودر یخ دمای لازم را برای نگهداری یک آبزی تازه و باکیفیت فراهم میکند.
دکتر عباسی درخصوص مشخصات ظاهری میگوی سالم و درجه یک اظهار داشت: رنگ میگوی تازه و سالم شفاف و روشن است، در حالی که در میگوی کهنه و رو به فساد رنگ سروسینه، پوست و دم به سمت سیاهشدگی میرود و در میگوی سالم بدن قوام محکمی دارد بهطوری که سرو سینه، دم، پاها، آنتنها و چشمها محکم و متصل بههم هستند، اما در میگوی کهنه اندامهای ذکرشده بهراحتی از هم جدا میشوند.
وی درخصوص وضعیت چشمها و همچنین بوی میگوی سالم و تازه تصریح کرد: در میگوی تازه چشم میگو براق، شفاف و محکم و همچنین میگو بوی جلبکهای دریایی و یا آب دریا میدهد در حالی که در میگوی کهنه و یا فاسد تقریباً چشمها از بین رفته و بدن میگو بوی تهوعآور و آزاردهندهای دارد.
وی در پایان ضمن تأکید دوباره بر عرضه ماهی و میگو در کنار پودر یخ افزود: از عموم هماستانیها تقاضا داریم ضمن مدنظر قرار دادن موارد فوق در هنگام خرید میگو و دیگر محصولات آبزی، هرگونه تخلف در عرضه بهداشتی این محصولات را از طریق شماره تلفن 1512(مرکز پاسخگویی دامپزشکی) و یا سامانه پیامکی 30002849 به واحد نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر اطلاع داده تا اقدامات لازم در این زمینه به عمل آید.