خبرگزاری کار ایران

حاشیه تا متن افتتاحیه جشنواره فیلم فجر

حاشیه تا متن افتتاحیه جشنواره فیلم فجر
کد خبر : ۲۴۷۶۷۰

سه ردیف در بهترین جای سالن همایش‌ها در مرکز سالن برای خبرنگاران درنظر گرفته شده بود و با برچسب‌هایی مشخص شده بودند و مسولان سالن مراقب بودند که جز خبرنگاران روی این صندلی‌ها ننشیند.

مراسم افتتاحیه سی‌وسومین دوره جشنواره فیلم فجر درحالی برگزار شد که این مراسم مانند دوره‌های گذشته با حاشیه‌هایی همراه بود.

به گزارش خبرنگار ایلنا؛ پیش از آغاز مراسم افتتاحیه، اهالی سینمای ایران بیانیهٔ محکوم نمودن اهانت به ساحت مقدس پیامبر گرامی اسلام، حضرت محمد(ص) توسط نشریه شارلی ابدو را امضا کردند.

مراسم افتتاحیه که قرار بود راس ساعت ۱۸:۳۰ آغاز شود با تاخیری ۵۵ دقیقه‌ای راس ساعت ۱۹:۲۵ دقیقه شروع شد.
در میانه‌ی مراسم بار‌ها تبلیغات یک شرکت مخابراتی(رایتل) و یک شرکت چینی تولیدکننده گوشی تلفن همراه بار‌ها نمایش داده شد.

سیدمهدی شجاعی همان ابتدا متنی را درباره مقام والای پیامبر اکرم(ص) قرائت کرد که بسیار طولانی بود.

هنرمندان بدون عبور از فرش قرمز عکس یادگاری می‌گرفتند و بعد وارد سالن می‌شدند.

اجرای برنامه را احسان کرمی برعهده داشت.

قرار بود مراسم به‌صورت زنده از شبکه نمایش سیما و همچنین چند شبکه رادیویی بصورت مستقیم پخش شود اما نه تنها از پخش تلویزیونی خبری نبود بلکه بعداز آغاز مراسم و پخش چند دقیقه؛ شبکه‌های رادیویی نیز پخش مراسم را قطع کردند. احسان کرمی(مجری برنامه) در میانه مراسم با اشاره به اینکه تلیوزیون این برنامه را پخش نمی‌کند؛ به حاضران گفت که می‌توانند راحت‌تر بنشینند.

سخنرانی علی ربیعی(وزیر کار) ۲۰ دقیقه طول کشید و مردم بار‌ها در میانه صحبت‌های وی با تشویق؛ اعتراض خود را اعلام کردند و ربیعی نیز گفت اگر یک بار دیگر تشویق کنید جمله آخرم را می‌گویم و می‌روم.

اشاره علی ربیعی به فیلم‌هایی همچون قیصر، گاو و گنج قارون واکنش مجری مراسم را بدنبال داشت و کرمی اعلام کرد که اسم این فیلم‌ها را ما در مدرسه هم نمی‌توانستیم ببریم اما وزیر کار اینجا نام آن‌ها را برد. سال گذشته سعید راد حرف‌هایی درباره یکی از بازیگران ایران گفت اما بعد جنجالی درست شد.

بعداز سخنان وزیر کار و اتمام بخش معرفی سینماحقیقت و نگاه‌نو و درحالیکه تازه بخش تقدیر از لابراتوار‌ها آغاز شده بود؛ بسیاری از مهمانان سالن را ترک کردند و تقریبا مرکز سالن خالی شد.

سه ردیف در بهترین جای سالن همایش‌ها در مرکز سالن برای خبرنگاران درنظر گرفته شده بود و با برچسب‌هایی مشخص شده بودند و مسولان سالن مراقب بودند که جز خبرنگاران روی این صندلی‌ها ننشیند.

سینماگران بخش نگاه‌نو و سودای سمیرغ در سمت چپ و مرکز سالن نشسته بودند و سینماگران مستند در سمت راست یعنی نقطه‌ای که اشراف خوبی به سن نداشت؛ نشسته بودند.

در هنگام حضور محمدعلی کشاورز روی سن؛ بهرام رادان و حمید فرخ‌نژاد به وی کمک کردند و احسان کرمی نیز به نشانه احترام دست وی را بوسید.

علی ربیعی برای اهدای نشان به محمدعلی کشاورز روی سن آمد و لوح کشاورز را اهدا کرد.

رامبد جوان(داور بخش مواد تبلیغات و اطلاع‌رسانی) خطاب به حاضران گفت که می‌دانم به دلیلی طولانی شدن مراسم پاهای همه شما خواب رفته است. لطفا پس بلند شوید ۱۰ شماره بشمرید و بعد دوباره بنشینید و حاضران نیز قبول کردند جوان همچنین در هنگام خواندن بیانیه از مردم خواست تا با وی بشمارند.

کاتالوگ جیبی جشنواره با قیمت ۵ هزار تومان به فروش می‌رسید.

در این مراسم افرادی حجت‌الله ایوبی رییس سازمان سینمایی، علی ربیعی وزیر کار، فرشته طائرپور، امیرحسین برزیده، سعید راد، مجید برزگر، سعید آرمند، ابوالحسن داودی، نظام‌الدین کیایی، همایون اسعدیان، رعنا آزادی‌ور، رضا ناجی، هومن سیدی، هاتف علیمردانی، بیژن امکانیان، محمود کلاری، مهتاب نصیرپور، نیکی کریمی، روح الله حجازی، فرزاد موتمن، فرهاد توحیدی، علیرضا زرین‌دست، بهرام رادان، داریوش اسدزاده، سحر دولتشاهی، حامد بهداد، آزاده صمدی، نوید محمدزاده، دانش اقباشاوی، حسین جعفریان، محمد احسانی، شمس لنگرودی، رامبد جوان، فرشید نوابی، علیرضا اوسیوند، حمیرا ریاضی، آنا نعمتی، منوچهر شهسواری، ابراهیم داروغه‌زاده، باران کوثری، ویشکا آسایش، ستاره اسکندری، جعفر صانعی مقدم، احمد رمضان‌زاده، آزیتا موگویی، منصور لشکری قوچانی، سعید آقاخانی، الهام کردان، علی سرتیپی، رویا تیموریان، رویا نونهالی، مهتاب کرامتی، هومن سیدی، حسین یاری، معین کریم‌الدینی، مهدی گنجی، حبیب ایل‌بیگی و پژمان لشگری‌پور حضور داشتند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز