خبرگزاری کار ایران

دربخش تقدیر از کشاورز و جعفریان مطرح شد:

سینما و تا‌تر ایران باید مانند ادبیات فرهیخته شود

سینما و تا‌تر ایران باید مانند ادبیات فرهیخته شود
کد خبر : ۲۴۷۶۶۳

مملکت چند هزار ساله ما دارای فرهنگ عجیبی بوده است. فردوسی، سعدی و حافظ انسان‌های نخبه‌ای هستند که نمونه‌ای مشابه آن‌ها در جهان وجود ندارد

در مراسم افتتاحیه سی و سومین دوره جشنواره فیلم فجر از محمد علی کشاورز، حسین جعفریان و از پیشکسوتان لابراتوارهای سینمای ایران تقدیر شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا محمدعلی کشاورز با تشویق‌های پیاپی حاضران و دست در دست بهرام رادان و حمید فرخ‌نژاد به روی سن افتتاحیه جشنواره فیلم فجر آمد و تقدیر شد.

محمدعلی کشاورزکه روی مبلی نشسته بود گفت: از یزدان پاک می‌خواهم که تمام مردم ایران سالم، صحیح، سلحشور باشند و امید دارم برای بزرگی مملکت خودمان که ایران است و در طول تاریخ، ایران بهترین کشور دنیاست.
وی ادامه داد: من در حدود دو سال است که پایم شکسته و از خانه بیرون نیامده‌ام و ممنونم از وزارت ارشاد که من را دعوت کرده و از آقایان جنتی و ربیعی سپاسگزارم.
این بازیگر پیشکسوت سپس خاطرنشان کرد: فرقی میان زن‌ها و مردان ایران نیست. همه باید در بزرگی و رفاه مملکت و فرهنگ‌‌‌ همان طور که بودیم باشیم. تشکرم از آقایان جنتی و ربیعی را حتما به حساب دیگری خواهید گذاشت اما ما می‌خواهیم از این دو مرد فرهیخته تا جایی که برایشان مقدور است به ایران کمک کنند.
کشاورز در بخش دیگری از سخنانش گفت: داشته‌های من در درجه اول حاصل مردم مملکتم است. در درجه دوم نیز این داشته‌ها به واسطه حضور اساتید درجه یکی است که به من درس دادند. آن‌ها بودند که به من درس ایرانیت دادند و ما باید کوشش کنیم که مملکتمان‌‌‌ همان طور که در ادبیات فرهیخته است در تئا‌تر و سینما هم بر‌تر باشد.
بازیگر «پدرسالار» با تقدیر از جوان‌هایی که وارد عرصه سینما شده‌اند، تصریح کرد: مملکت چند هزار ساله ما دارای فرهنگ عجیبی بوده است. فردوسی، سعدی و حافظ انسان‌های نخبه‌ای هستند که نمونه‌ای مشابه آن‌ها در جهان وجود ندارد و شما هستید که باید فرهنگ ما را بالا ببرید. اگر نقطه ضعفی از هنرمندان دیدید‌‌‌ همان جا ایراد بگیرید.
وی در پایان گفت: زنده باد مردم ما و سرزمینمان؛ ایران اسلامی. باید کوشش کنیم که این سرزمین در راس همه کشور‌ها باشد. امید کشور ما به شما جوان هاست. نجابت، تحصیلات و شناخت از ایران داشته باشید. من هرچه دارم از مردم این مملکت است.
پس از سخنان محمدعلی کشاورز، علی جنتی و علی ربیعی با اهدای لوح تقدیر از این بازیگر پیشکسوت قدردانی کردند.

در بخش بزرگداشتمحمدحسین جعفریان،فیلمبردار باسابقه سینمای ایران، وی پس از حضور روی سن بیان کرد: می‌دانم که وقت کم است. خودم هم باید سر فیلمبرداری بروم و به همین دلیل کوتاه صحبت می‌کنم. خوشحالم که کارم مورد پسند واقع شده، اما در این مسیر همکاران زیادی داشته‌ام که مرا یاری کرده‌اند.
او با اشاره به اینکه از همکاران خوبی که در این سال‌ها داشته، تشکر می‌کند، یادآور شد: کار من همیشه گروهی بوده و اگر کار قابل قبولی ارائه داده‌ایم، به دلیل زحمات آن‌ها نیز هست. خوشحالم که با کسانی کار کرده‌ام که امروز خودشان به مدارج بالا رسیده‌اند، مانند علیرضا برازنده که امسال در جشنواره چهار فیلم دارد و از این جنبه رکورددار است یا پیمان شادمان فر که گل کاشت و با اولین فیلمش سیمرغ گرفت.
جعفریان در ادامه با اشاره به اینکه سینماگران زندگی به سامانی ندارند و شب و روز و تعطیل و غیر تعطیلشان مشخص نیست، گفت: کسانی که شریک زندگی سینماگران می‌شوند، خیلی صبور هستند که می‌توانند این شرایط را تحمل کنند و من از همسرم که این سال‌ها در تمام شرایط سخت همراهم بوده، تشکر می‌کنم.
او در پایان ابراز امیدواری کرد که سال آینده برای دیدن فیلم پسرش در جشنواره فجر حضور پیدا کند.
در ادامه مراسم، محمود کلاری و نیکی کریمی برای تجلیل از این مدیر فیلمبرداری باسابقه روی صحنه آمدند.
محمود کلاری درباره جعفریان گفت: ما باید اول می‌آمدیم و حرف‌هایی می‌زدیم و احساساتی را بروز می‌دادیم. به هر حال، فکر می‌کنم این بزرگداشت افتخاری برای جشنواره است و دوست داشتم مهلت داشتم و مفصل درباره جعفریان صحبت می‌کردم، اما فرصت نیست.
وی افزود: او نقش بسیار موثری در سطح زیبایی‌شناختی جلوه‌های بصری داشته است. نقش جعفریان نقشی نیست که بتوان در مدت زمان کم و در پایان مراسم رسیدگی شود. دوست دارم از جایتان بلند شوید و جعفریان را در شأن خودش تشویق کنید.
پس از تشویق ایستاده و پرشور حاضران، کتاب «بر بوم شب» نوشته ندا فضلی که درباره محمدحسین جعفریان است، رونمایی شد.

در ادامه مراسم افتتاحیه سی و سومین جشنواره فیلم فجر از مدیران لابراتوارهای فیلم سینمای ایران تجلیل شد.
در این بخش از مراسم که با حضور ایوبی، رییس سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دکتر فیروزآبادی قائم مقام وزیر کار و تعاون و رفاه اجتماعی برگزار شد، از بهمن کریمیان، امیر بدیع، کیهان خسروانی، حسین شمسی، مسعود کلانتری، بیژن جباری، اکبر عالمی، محمدتقی شاهرخ، هاشم محققی‌فر و ناصر انصاری که از مدیران متخصص در لابراتوار ایران هستند تقدیر شد.
در ادامه نیز از پدرام عظیمی، عوض مرادی لاکه، ایرج مهربخش، جهانگیر رجبی‌خواه، حسن نیک‌نژاد، جمشید بیاض‌مش، علیرضا کریمی، مصطفی نعیمی، وحید تبریزی، عبدالحسین محمددینی، محسن چیت‌ساز، موسی مکوندی، محمود کریمی، اصغر مشهدیان، سیامک سعیدی، احد عبدالهیان، محمدابراهیم رضایی، حسن جعفر لواسانی، جمشید مجدوفایی، محمدحسن عبادی، فرامرز ثمر، حامد طباطبایی، حسن رضایی، ناصرالدین شهراد، صادق نوذری، محمدحسن طهماسبی، اکبر کریمی و تیکران تومانیان که از مدیران پیشکسوت این عرصه هستند نیز تقدیر به عمل آمد.
در پایان نیز از کتاب «سرگذشت لابراتوار در سینمای ایران» نوشته محمدعلی حیدری رونمایی شد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز