خبرگزاری کار ایران

محسنی‌نسب خواستار حضور فیلمش در فجر شد؛

سرنوشت «قصه درختان بلوط» در دستان رضاداد

سرنوشت «قصه درختان بلوط» در دستان رضاداد
کد خبر : ۲۲۹۶۰۳

فیلم سینمایی قصه درختان بلوط به کارگردانی بیژن زمان پیرا به جنایات داعش و گروه‌های تکفیر و مظلومیت کرد‌ها و ایزدی‌ها می‌پردازد اما بدلیل نحوه ساخته شدن فیلم که پروانه‌ی ساخت ویدیویی‌ست؛ اعلام شده امکان نمایش در جشنواره فیلم فجر را ندارد.

محسن محسنی‌نسب(کارگردان و تهیه‌کننده سینمای ایران) که امسال فیلمی را درباره کردهای عراقی و جنایات داعش تهیه کرده؛ از اینکه باتوجه به شرایط فراخوان جشنواره فیلم فجر امکان نمایش این فیلم در سی و سومین دوره جشنواره وجود ندارد؛ ابراز گلایه کرد. او امیدوار است شرایطی برای نمایش این فیلم در جشنواره فیلم فجر بوجود بیاید.

تهیه‌کننده فیلم قصه درختان بلوط در گفتگو با خبرنگار ایلنا؛ با اشاره به داستان این فیلم و روند ساخت آن گفت: داستان این فیلم در رابطه با حمله جنایتکاران داعش به کردهای ایزدی است و از آنجا که تاکنون در رابطه با این مسأله مهم در ایران فیلمی ساخته نشده؛ مدیران سینمایی می‌بایست به آن توجه ویژه‌ای نشان دهند چراکه این فیلم متعلق به همه کسانی است که با داعش و نیروهای تکفیری ضدیت دارند.

وی ادامه داد: نکته مهم در تولید این اثر این است که تمام سعی گروه بر این بوده که فیلمی تأثیرگذار در رابطه با جنایت داعشی‌ها ساخته شود، داستان این فیلم از آنجا آغاز می‌شود که وقتی داعشی‌ها به مردم ایزدی حمله‌ور می‌شوند، زنان و دختران ایزدی از طریق ایران؛ نامه‌ای را به مجامع عمومی بین‌المللی می‌فرستند مبنی بر اینکه اگر دنیا به داد ما نرسد ما دست به یک خودکشی دسته جمعی خواهیم زد چراکه نمی‌خواهیم تن به ذلت بدهیم.

محسنی‌نسب افزود: فیلمبرداری و تدوین «قصه درختان بلوط» به پایان رسیده و این فیلم در مرحله صداگذاری‌ست. البته چند سکانس معدود از فیلم نیاز به جلوه‌های ویژه بصری انیمیشن دارد که تا دو روز آینده آماده می‌شود.

وی ادامه داد: من و گروه تولید اگر از ابتدا می‌دانستیم که می‌توانیم این فیلم را چنین حرفه‌ای به مرحله تولید برسانیم برای آن بجای درخواست پروانه ساخت ویدیویی، پروانه ساخت فیلم ۳۵ میلیمتری می‌کردم. یکی از دلایل اینکه ما برای این فیلم درخواست پروانه ساخت ویدیویی دادیم؛ این بود که سازمان سینمایی برای کارگردانان اول محدودیت قائل شده بود و از آنجا که کارگردان این فیلم اولین تجربه‌اش را در سینمای بلند داشت مدت زمان زیادی زمان نیاز داشتیم تا بتوانیم پروانه ساخت ۳۵ میلیمتری دریافت کنیم.

تهیه‌کننده فیلم قصه درختان بلوط افزود: به هیچ عنوان مایل نیستم این فیلم نمایش محدود داشته باشد. تاکنون از چند جشنواره خارجی پیشنهاد شرکت داشتیم اما شخصا علاقمندم ابتدا فیلم در مهم‌ترین جشنواره سینمایی کشور یعنی فجر نمایش داده شود. به همین جهت به حجت‌الله ایوبی به‌عنوان رئیس سازمان سینمایی نامه‌ای نوشتم مبنی بر اینکه ایشان شرایطی را برای حضور «قصه درختان بلوط» در سی و سومین جشنواره فیلم فجر فراهم کنند که ایشان هم در پاسخ به بنده پیشنهاد دادند با رضاداد(دبیر جشنواره) در این رابطه مکاتبه داشته باشم اما تاکنون هیچگونه پاسخی ازسوی ایشان به ما داده نشده و ما همچنان منتظر پاسخ ایشان برای حضور یک فیلم ارزشی و ضدتکفیری در جشنواره فیلم فجر که موسوم به جشنواره انقلاب است؛ هستیم.

محسنی‌نسب افزود: لازم است که متولیان فرهنگی کشور شرایطی را مهیا سازند تا این فیلم بتواند بصورت گسترده امکان اکران عمومی پیدا کند. مطمئن هستم که این فیلم درصورت اکران عمومی با استقبال گسترده‌ای ازسوی آحاد افراد جامعه به‌ویژه بانوان روبرو خواهد شد چراکه در این فیلم بحثخودکشی زنان ستمدیده مطرح است و سکانس‌های باشکوهی در این فیلم وجود دارد.

عوامل فیلم سینمایی قصه درختان بلوط عبارتنداز:

طراح اولیه و تهیه‌کننده: محسن محسنی‌نسب، فیلمنامه‌نویس و کارگردان: بیژن زمان پیرا، منشی صحنه: مرضیه خوش تراش، طراح صحنه و لباس: علیرضا آرایش، مدیر فیلمبرداری: حمید قوامی، صدابردار: حسین قورچیان، طراح چهره‌پردازی: علیرضا جوادپور، مدیر تولید: سوران ابراهیم، تدوین: توفیق امانی و نعمت نارنجی، موسیقی: نیکی میرزا.

بازیگران فیلم هم عبارتنداز: رضا بهبودی، مهدی ساکی، امین صادقی، لاوین محمدی نیا، لیلا سعدی، بدیعه میرعلی خان و حسیبه عبدالقادر شقلاوی.

ارسال نظر