چرا قصهها در آلمان به نمایش درنیامد؟
سانس نمایش فیلم «قصهها» ساخته رخشان بنی اعتماد یکی از شلوغترین روزهای این فستیوال بود اما این فیلم به دلیل مخالفت پخش کننده بین المللیاش در آلمان به نمایش در نیامد.
نمایش فیلمهای منتخب جشن خانه سینما در کلن با فیلم «ملکه» و استقبال تماشاگران از این فیلم به پایان رسید.
به گزارش ایلنا؛ «ملکه» آخرین فیلم نمایش درآمده در این برنامه سه روزه بود که توسط خانه سینما و با همکاری فستیوال فیلمهای ایرانی در آلمان برگزار شد.
در پایان نمایش این فیلم که جمعی از آلمانیها نیز حضور داشتند محمد علی باشه آهنگر کارگردان فیلم ضمن پاسخگویی به سوالات حاضران از اینکه فیلمی جنگی با پیام صلح در خارج از کشور به نمایش درآمد اظهار رضایت کرد.
نسخه دیجیتال فیلم «ملکه» به دلیل اشتباه در کد دی سی پی نمایش داده نشد و در نهایت باشه آهنگر نسخه دی وی دی فیلم را در اختیار برگزارکنندگان گذاشت.
مهران موحدفر(رایزن فرهنگی سفارت ایران در آلمان) که در این برنامه حاضر بود؛ حضور پررنگ تماشاگران آلمانی و آشنایی آنها با سینمای ایران را از ویژگیهای آن برشمرد و بر تداوم آن تاکید کرد.
تماشاگران ایرانی و آلمانی طی سه روز نمایش آثار منتخب جشن سینمای ایران بلیت فیلمها را به قیمت ۶.۵ یورو تهیه کردند و به تماشای آثار نشستند.
از ویژگیهای این برنامه محل سالن نمایش آثار بود که در مرکز اصلی شهر کلن و در کنار ایستگاه مرکزی قطار و کلیسای معروف دام به عنوان سومین کلیسای بلند جهان واقع شده بود و دسترسی علاقمندان سینمای ایران را راحت کرده بود.
سانس نمایش فیلم «قصهها» ساخته رخشان بنی اعتماد یکی از شلوغترین روزهای این فستیوال بود اما این فیلم به دلیل مخالفت پخش کننده بین المللیاش در آلمان به نمایش در نیامد.
بیژن دهکلانی از فیلمسازان با سابقه ایران که در آلمان اقامت دارد در طول روزهای برپایی این جشنواره مشغول تهیه فیلمی درباره نمایش آثار ایرانی و حضور تماشاگران آلمانی بود.
فرهاد توحیدی، غلامرضا موسوی، محمدمهددی عسگرپور، بهرام عظیمپور، سیدمحسن هاشمی، محمدعلی باشه آهنگر و سیامک پورشریف ازجمله حاضران در کلن بودند که افسانه افشار معاون مدیرعامل صندق اعتباری هنر نیز آنها را همراهی میکرد.
جمعی از سینماگران امروز دوشنبه کلن را به مقصد برلین ترک کردند تا در آنجا با دیدار از شهرک سینمایی و آکادمی فیلم آلمان، تفاهم نامههایی را نیز منعقد کنند.