خبرگزاری کار ایران

ایوبی:

شهرک سینمایی هشتگرد قدیمی، زیان‌ده است

شهرک سینمایی هشتگرد قدیمی، زیان‌ده است
کد خبر : ۱۹۸۹۳۰

احداثپروژه شهرک سینمایی هشتگرد از سال ۸۲ آغاز شد اما بعد از گذشت ۱۲ سال این پروژه همچنان به سرانجامی نرسیده است.

حجت الله ایوبی؛ ظهر روز دوشنبه ۳ شهریور؛ با حضور در مهرشهر کرج از پردیس سینمایی پرشین بازدید و با سیدمصطفی هاشمی(مدیر و سرمایه‌گذار ساخت این سینما) و امیرحسین علم‌الهدی(مشاور این پروژه سینمایی) گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش ایلنا؛ علم‌الهدی در این دیدار اظهار امیدواری کرد که پردیس سینمایی پرشین همزمان با عید غدیر افتتاح شود.

سیدمصطفی هاشمی نیز درباره نحوه ساخت این مجتمع تجاری سینمایی توضیحاتی ارائه کرد و گفت: ساخت این مجموعه از سال ۸۷ آغاز شد و درنهایت امروز دو سالن هریک با ظرفیت ۲۰۰ نفر در این پردیس آماده خدمات‌رسانی به سینما و سینما دوستان است.

وی ادامه داد: علاوه بر این دو سالن، سالن‌هایی با ظرفیت ۷۵ نفر نیز تعبیه شده و در مجموع این سینما با چهار سالن آماده خدمات‌رسانی است.

رییس سازمان سینمایی پس از بازدید از بخش‌های مختلف این مجتمع، با اشاره به لزوم حضور بخش خصوصی در سالن سازی از تلاش‌های هاشمی در این راستا تقدیر کرد.

پردیس پرشین با ظرفیت ۵۵۰ صندلی در مهرشهر کرج واقع شده است.

همچنین رییس سازمان سینمایی به همراه مهندس «مجید مسچی» مدیرعامل موسسه سینماشهر و «نصرت‌الله مرادی» معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان سینمایی در نشستی مشترک با «ابوالقاسم پالیزگیر» فرماندار ساوجبلاغ و دست اندرکاران این پروژه که از سال ۸۲ در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار در حال احداثاست گفت‌و‌گو کرد.

در ابتدای این نشست مشاوران پروژه و مهندسان درباره عدم تامین بودجه سالانه شهرک سینمایی هشتگرد گلایه کردند.

آنان همچنین از اختصاص بودجه ۲ تا ۳ میلیارد بطور سالانه برای ساخت شهرک سینمایی هشتکرد به جای بودجه ۱۲ میلیاردی سالانه خبر داده و خواستار تامین بودجه کامل برای تکمیل شهرک هشتگرد شدند.

دست‌اندرکاران پروژه شهرک سینمایی هشتگرد همچنین گلایه‌هایی را از شهرداری و عدم همکاری نهادهای ذی ربط بیان کردند.

در ادامه این نشست؛ شهرام جعفری‌نژاد(مشاور در طراحی، ساخت و بازسازی مجموعه‌های سینمایی و شهرک‌های سینمایی) نیز تاریخچه ایی از تلاش‌های انجام شده برای احداثشهرک سینمایی در کشور و عدم آگاهی درباره ماهیت چنین شهرک‌هایی توضیحاتی ارائه کرد.

وی همچنین از تلاش نهادهایی همچون شهرداری برای احداثشهرک سینمایی خبر داد.

ابوالقاسم پالیزگیر(فرماندار ساوجبلاغ) نیز در ادامه این نشست با اشاره به ایرادات وارده از سوی مهندسان ساخت شهرک سینمایی هشتگرد افزود: شهرداری نمی‌تواند از قانون سرپیچی کند و هزینه مربوط به شهرداری برای ساخت این مجموعه باید پرداخت شود.

وی پیشنهاد داد برای هر بخش از شهرک سینمایی مجوزهای مورد نیاز به صورت جزیی از شهرداری اخذ و هزینه‌های مربوطه در چند مرحله و بطور توافقی پرداخت شود.

فرماندار ساوجبلاغ همچنین از همراهی فرمانداری این شهر برای ساخت شهرک سینمایی هشتگرد خبر داد.

ایوبی پس از شنیدن اظهارات حاضران گفت: اصل وجود شهرک سینمایی مورد تایید سینماگران است و در این مدت تقاضای بسیاری برای احداثچنین شهرک‌هایی در بخش‌های مختلف داشتیم.

وی یادآور شد: به عنوان نمونه مسوولان استان مازندران در حاشیه برگزاری جشنواره یاس از اختصاص ۵۰ هکتار زمین به منظور احداثشهرک سینمایی خبر داده و برای این مهم پیش قدم شده‌اند.

رییس سازمان سینمایی تاکید کرد: اصل موج علاقه برای ساخت شهرک‌های سینمایی مطلوب بوده و همه به این نتیجه رسیدیم که سینما باید به سمت صنعتی شدن حرکت کند.

ایوبی با اشاره به لزوم پایداری دولت‌ها و تداوم برنامه‌های فرهنگی پس از تغییر در بخش‌های مختلف دولتی درباره پروژه هشتگرد توضیح داد: دست‌اندرکاران شهرک سینمایی هشتگرد زحمت کشیده‌اند اما حاصل کار مطلوب نبوده و پیشرفت کنونی این شهرک جز ضرر نیست.

وی ادامه داد: سال‌ها از زمان احداثشهرک هشتگرد گذشته و نقشه‌های آن قدیمی شده است از این رو باید درباره این پروژه فکری اساسی کرد.

رییس سازمان سینمایی تاکید کرد: چنانچه شهرداری یا هر نهاد دیگری خواستار ایجاد شهرک سینمایی باشد ما باید نسبت خود را با آن تعریف کنیم و چنانچه احداثشهرک سینمایی از سوی نهادهای دیگر قطعی باشد باید برای پروژه هشتگرد تعریف دیگری بیابیم.

ایوبی گفت: برای به سرانجام رسیدن این پروژه همکاری ویژه ایی از سوی نهادهای ذی ربط در شهر هشتگرد مورد نیاز است؛ قوانین برای ساخت بناهای مختلف در این منطقه وجود دارد اما برای این پروژه همه باید نگاه ویژه‌ای داشته باشند.

وی ادامه داد: باید در شهرداری و دیگر نهاد‌ها، اراده‌ای به منظور همکاری برای احداثشهرک سینمایی هشتگرد شکل گیرد و اراده ملی برای تحقق این مهم نیاز است.

رییس سازمان سینمایی تاکید کرد: پرسش اصلی این است که آیا پروژه شهرک سینمایی هشتکرد باید متوقف شود؟ ادامه یابد یا تغییر ماهیت دهد؟

ایوبی تصریح کرد: نگاه ما به این پروژه تجاری نبوده و فرهنگی است از این رو بعد از بازبینی و در یک جمع‌بندی نهایی که با مشورت دست اندرکاران پروژه انجام خواهد شد درباره آن تصمیم می‌گیریم.

وی اظهار کرد: باتوجه به سرمایه‌های هزینه شده در سال‌های اخیر در پروژه شهرک هشتگرد، درباره آن به جمع بندی خواهیم رسید.

احداثپروژه شهرک سینمایی هشتگرد از سال ۸۲ آغاز شد اما بعداز گذشت ۱۲ سال این پروژه همچنان به سرانجامی نرسیده است.

ارسال نظر