خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان سینمایی:

حق شاهنامه فردوسی در سینما ادا نشده است

حق شاهنامه فردوسی در سینما ادا نشده است
کد خبر : ۱۶۸۳۱۲

شاهنامه متنی پر از عدالت، داد و دادگستری است زیرا نماد فرهنگ ایرانی و اسلامی عدالت است. در شاهنامه دعوت به شادی موج می‌زند زیرا شادی یعنی با خلق و با خلقت بودن و با طبیعت هم نوا شدن / باید در شناخت ارزش‌ها و نقش فردوسی تلاش بیشتری کنیم زیرا اگر غرب به هومر می‌نازد ما به فردوسی می‌نازیم.

رئیس سازمان سینمایی معتقد است: سینمای ایران علی‌رغم تلاش‌هایی که کرده همچنان نتوانسته است دین خود را به آثار ادبی همچون شاهنامه فردوسی ادا کند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حجت الله ایوبی در مراسم اولین جشن رسانه‌ها گفت: اهالی رسانه در طول سال تصاویر و اخبار تجلیل‌های فراوانی را منعکس کرده‌اند و امروز خوشحالیم که از رسانه‌ها تجلیل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این جشن در روز بزرگداشت فردوسی برگزار می‌شود؛ گفت: ما باید به عنوان یک ایرانی به خود ببالیم که در سرزمین فردوسی زندگی می‌کنیم زیرا فردوسی و ادبیات وی نه تنها در ایران بلکه تمام کشورهای اطراف را دربرگرفته است.

ایوبی با تاکید بر اینکه زبان فارسی مرهون فردوسی است؛ گفت: ما باید دوباره به شاهنامه و زبان فردوسی بازگردیم زیرا فردوسی ۶۰ هزار بیت اصیل فارسی را در زمانی سرود که همه تلاش می‌کردند عربی حرف بزنند و از اینکه عربی سخن بگویند به هم فخر می‌فروختند.

وی با اشاره به اینکه ما در یک نعمت بزرگ غرق هستیم و باید قدر این نعمت را بدانیم؛ گفت: هزار سال پیش در اروپا ملاک برتری و قدرت، داشتن زور بازو و شوالیه بود و یا در جهان عرب علی رغم وجود نور اسلام قدرت را در نر بودن و مردانگی می‌جستند اما فردوسی قدرت را در دانایی می‌دانست.

رئیس سازمان سینمایی ادامه داد: شاهنامه متنی پر از عدالت، داد و دادگستری است زیرا نماد فرهنگ ایرانی و اسلامی عدالت است. در شاهنامه دعوت به شادی موج می‌زند زیرا شادی یعنی با خلق و با خلقت بودن و با طبیعت هم نوا شدن.

وی با تاکید بر لزوم توجه سینماگران به شاهنامه فردوسی گفت: در عرصه سینما حق شاهنامه فردوسی هنوز ادا نشده است و امروز نوبت در اختیار ما است که به شاهنامه بیشتر توجه کنیم و شاهنامه را و داستان‌هایش را در سینما به تصویر بکشیم.

ایوبی ادامه داد: باید در شناخت ارزش‌ها و نقش فردوسی تلاش بیشتری کنیم زیرا اگر غرب به هومر می‌نازد ما به فردوسی می‌نازیم.

سینمای مولف محصول رسانه‌های ملی است

مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی نیز گفت: رسانه نو به نو تنوع می‌پذیرد و حتی به چالش هم می‌کشاند اما خودش همچنان با چالش همراه است و فضا می‌سازد.

محمدرضا جعفری جلوه افزود: فضا، محیط و اتمسفری که بر ما جاری است سینما نیز در امتداد آن و‌زاده محیط است و محیط از ما بودن می‌تراود.

وی افزود: خبر، نقد، نظریه و عکس کم و بیش آموختنی و هویت‌ساز است. رسانه‌های سینمایی خواه ناخواه منتقد می‌سازند. سینمای مولف؛ سینمای ملی ما و محصول رسانه‌های ملی است. رسانه‌هایی که وحدت‌بخش، اصیل و غیور هستند.

وی در ادامه افزود: نویسنده پارسی هویت‌گرا، امیدآفرین و همچون سینمای ملی که امتدادی است از ایران و ایمان، گنجی ماحصل رنج است.

مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی گفت: رسانه سینمایی، سینمای ملی می‌سازد که یک رنگین کمان تمام عیار و وحدت درعین کثرت و کثرت در عین وحدت است. رسانه مسئولیت شناسایی سینمای ملی است و باید به پاس قدم زدن برای کشف چنین سینمایی از رسانه‌ها تشکر کرد.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز