خبرگزاری کار ایران

حسن نقاشی:

فیلمسازان نباید به جشنواره به عنوان یک منبع درآمدزا نگاه کنند

فیلمسازان نباید به جشنواره به عنوان یک منبع درآمدزا نگاه کنند
کد خبر : ۱۲۴۸۴۵

این تفکر که به جشنواره به عنوان یک منبع درآمدزا نگاه کنیم؛ اشتباه است و برای تغییر این نگرش، سیاست‌گذاری‌های تولیدی و مدیریتی لازم است.

ایلنا: حسن نقاشی اعتقاد دارد اگر مستندسازان انگیزه‌ای برای ادامه کار جشنواره سینماحقیقت دارند، باید امسال با شور و نشاط کامل در این جشنواره حضور پیدا کنند.

به گزارش ایلنا؛ وی که با مستند «شاه‌جهان» در بخش مسابقه مستند «تاریخی» هفتمین دوره جشنواره سینماحقیقت حضور دارد، پیرامون موضوع این مستند گفت: این فیلم به نقش پرویز شاهجهان، تاجر پارسی در قیام مشروطه‏خواهی ایران می‌پردازد. پرویز شاه‌جهان در دوران محمدعلی شاه، تجارت خانه‌ای تحت عنوان «تجارتخانه جهانیان» راه اندازی می‌‏کند که این تجارتخانه مقدمه‌ای بر شکل گیری بانک ملی ایران بوده است.

وی افزود: شاه‌جهان در یزد تصمیمات زیادی ازجمله تاسیس بانک ایرانی، تاسیس تجارتخانه‌ای که جز شش تجارت خانه بر‌تر ایران بود و شعبه‌هایی از همین تجارتخانه را در خارج از ایران تاسیس کرد، ضمن اینکه تلاش وی در جنبش مشروطه مبنی بر حمایت از مشروطه خواهان بسیار پررنگ بود.

نقاشی درخصوص برپایی جشنواره سینماحقیقت نیز گفت: اساسا این تفکر که به جشنواره، به عنوان یک منبع درآمدزا نگاه کنیم اشتباه است و برای تغییر این نگرش، سیاست گذاری‌های تولیدی و مدیریتی لازم است. زمانی که فیلمساز در زمینه تولید رفاه داشته باشد و یک پروژه دغدغه مالی او را کاهش دهد، طبعا به جشنواره به شکل یک رقابت سالم نگاه می‌کند.

وی ادامه داد: خاطرات خوبی از دوره اول و دوم جشنواره سینماحقیقت، از شکل حرفه‌ای برگزاری آن، نحوه استقبال مخاطبان، حضور میهمانان خارجی، نوع قضاوت‌هایی که انجام شد و… در ذهن فیلمسازان باقی مانده است. حال که هفتمین دوره در حال برگزاری است اگر واقعا انگیزه‌ای برای ادامه کار جشنواره سینماحقیقت داریم، باید با شور و نشاط کامل در این جشنواره حضور پیدا کنیم.

هفتمین دوره جشنواره بین المللی سینماحقیقت با شعار «حقیقت بهترین راهنماست»، طی روزهای ۱۹ تا ۲۶ آذرماه ۱۳۹۲ در سینما فلسطین و سینما سپیده شهر تهران برگزار خواهد شد.

ارسال نظر