خبرگزاری کار ایران

معاون بین‌الملل حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان مطرح کرد؛

نقش نهادهای مذهبی در جلوگیری از اپدیمی کرونا/ علما نقش موثری در تشویق مردم به حفظ بهداشت دارند

نقش نهادهای مذهبی در جلوگیری از اپدیمی کرونا/ علما نقش موثری در تشویق مردم به حفظ بهداشت دارند
کد خبر : ۹۸۸۶۵۱

معاون بین الملل حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان بیان کرد: مراجع عظام صریحاً فتوی دادہ اند که اگر شخصی با سهل انگاری خود موجب شیوع این بیماری شود در صورت جان دادن طرف، این شخص مقصر است.

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام سید شفقت حسین شیرازی، معاون بین الملل حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان در وبینار منطقه‌ای پاکستان که در حاشیه سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی برگزار شد، درباره نقش نهادهای مذهبی در جلوگیری از اپدیمی کرونا گفت: در برابر اپدیمی و ویروس کرونا بیشتر کشورهای پیشرفته جهان که به پیشرفت علمی خود افتخار کرده و ابھت خود را در مقابل جهان نشان می دادند، در برابر این ویروس درمانده شدند.

وی افزود: این کشورها هیچ تدابیر امنیتی برای نجات بشریت نداشتند. آن ها پیشرفته ترین سلاح ها را برای نابودی بشریت ساخته اند، چه سلاح های بیولوژیکی، چه سلاح های شیمیایی و چه سلاح های هسته ای، ولی هیچ راهی برای نجات بشریت نداشتند.

دکتر شیرازی با بیان این که اپیدمی کرونا همه جهان را به یک بحران مواجه کرده است، بیان داشت: امروز در همه جهان یک بحران اقتصادی وجود دارد، موسسات آموزشی جهان بسته شده اند، مردم شغل خود را از دست داده اند، مشاغل تحت تأثیر قرار گرفته اند، روابط جمعی تحت تأثیر قرار گرفته است. همه جنبه های زندگی تحت تأثیر ویروس کرونا قرار گرفته است. بنابراین، برای مقابله با آن و جلوگیری از هرج و مرج، این وظیفه همه است که نقش خود را ایفا کنند.

وی تأکید کرد: نهادهای دینی همیشه نقش محوری در پیشرفت جامعه و نجات آن در دنیا و آخرت داشته اند، پیامبران برای رفاه و رستگاری بشریت مبعوث شده اند و علما وارث پیامبران هستند و موسسات و سازمان های دینی بر روی همان روش کار می کنند که روش پیامبران است.

معاون بین الملل حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان درباره وظایف علما و نهادهای دینی در وضعیت کنونی جهان تصریح کرد: مردم را باید به خدای متعال فراخوانیم تا بدانند که او می تواند بشریت را از هر بلایی نجات دهد. بنابراین این فرصتی است برای توبه مردم.

وی ادامه داد: وظیفه مهم دیگر علما این است که به مردم بگویند اصول سازمان بهداشت جهانی و نظر متخصصان پزشکی را رعایت کنند. حمایت و پشتیبانی از نظرات سازمان بهداشت جهانی وظیفه نهادهای مذهبی است.

دکتر شیرازی خاطرنشان کرد: ما باید وظیفه معنوی خود را انجام دهیم تا ارزش های اخلاقی را برای مردم تلقین کنیم، مردم را به سمت تعالیم خداوند متعال و تعالیم قرآن و سیره انبیا متوجه کنیم. ما باید سهم خود را در برجسته سازی روح برادری و ارزش های انسانی ایفا کنیم، زیرا در این زمان یک وضعیت اضطراری در جهان وجود دارد.

وی افزود: نهادهای مذهبی ما باید سهم خود را در ارائه کمک عملی به مستضعفین، مستحقین و قربانیان داشته باشند. همچنین باید تجهیزات و ابزار لازم را برای جلوگیری از شیوع این بیماری همه جانبه فراهم کنیم. باید روی تشکیل کادر تمرکز کنیم، باید کارگاه های آموزشی برای آن ها ترتیب دهیم که بتواند به افراد در این شرایط بحرانی کمک کند.

معاون بین الملل حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان تأکید کرد: علاوه بر این، ما باید از طریق مساجد، منبرها، شبکه های اجتماعی با کمک  وسایل مختلف به مخاطبان عام بپردازیم، با عموم مردم ارتباط برقرار کنیم، از آخرین ابزارهای ارتباطی برای افزایش آگاهی در بین مردم استفاده کنیم. آگاهی باید در بین مردم افزایش یابد، باید روحیه همکاری متقابل برای پیشگیری از این بیماری تا حد ممکن ایجاد شود. ما باید با بخش های مختلف مردم ارتباط برقرار کنیم

وی افزود: مراجع عظام صریحاً فتوا دادہ اند که اگر شخصی با سهل انگاری خود موجب شیوع این بیماری شود در صورت جان دادن طرف، این شخص مقصر است. او قاتل وی محسوب خواهد شد، یعنی بزرگان ما طبق شرع نقش خود را در بیداری وجدان مردم ایفا کرده اند. آن ھا بارها و بارها از طریق پیام های خود به مردم اصرار کرده اند. مرجعیت ما، علمای ما، رهبر معظم انقلاب اسلامی آیت الله سید علی خامنه ای در سخنرانی های مختلف خود بارها به مردم دستور داده اند که کاملاً از آموزه های پزشکان واجد شرایط پیروی کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز