خبرگزاری کار ایران

پاک‌مهر در نطق میان دستور:

امام صبوری کرد تا ساختارهای اداره کشور حفظ شود/ باید در جهت حل مشکلات مردم به مدیران کمک کنیم

امام صبوری کرد تا ساختارهای اداره کشور حفظ شود/ باید در جهت حل مشکلات مردم به مدیران کمک کنیم
کد خبر : ۹۸۷۲۸۴

نماینده اصفهان گفت: ما باید در جهت حل مشکلات مردم به مدیران کمک کنیم درست است مشکلاتی که امروز در مملکت وجود دارد، حاصل عملکرد ضعیف گذشته مدیران است اما باید در حال حاضر کمک کنیم ولی به هیچ مدیری چک سفید امضا نمی‌دهیم. خط قرمز ما فساد و کم کاری است.

به گزارش خبرنگار  امیرحسین بانکی پور در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با بیان این‌که امروز در شرایط کنونی بیش از پیش با فشارهای بین‌المللی که به ملت ایران وارد می‌شود ما نیاز به قوت و اراده داریم، گفت: آن چیزی که قوت جامعه را تقویت می‌کند، باید تقویت کنیم و هر آن چیزی که قوت ما را به ضعف تبدیل می کند باید با آن مقابله کنیم.

نماینده اصفهان ادامه داد: قرآن کریم می‌گوید نزاع عامل جدایی است ما باید با هرگونه نزاع چه نزاع بر سر آب و چه نزاع بر سر استیضاح و تقابل با دولت مردان مقابله کنیم.

وی خطاب به نمایندگان گفت: مجلس محل تبادل افکار برای تصمیمات عاقلانه جهت رفع مشکلات مردم است، نزاع مانع تفکر صحیح می‌شود.

بانکی پور ادامه داد: برادران و خواهران گرامی شما را به تفکر و اندیشه دعوت می‌کنم چراکه با فعالیت‌های حساب شده می‌توانیم مرهمی بر زخم‌های عمیق بگذاریم.

وی در واکنش به سخنان روز گذشته نماینده مردم شادگان در خصوص انتقال آب رودهای استان خوزستان به سایر استان‌های کشور گفت: مسئله آب را به تجمع‌ها و هیاهو نکشانیم،  بلکه در تصمیمات قانونی در شورای عالی آب و نه در نزاع های قومی و بین استانی بلکه در سطح ملی و فرا استانی بررسی کنیم؛ نه تحت عملکرد مدیران بی کفایت.

نماینده اصفهان بیان کرد: با تدبیر و مدیریت بهینه مصارف حوضه زاینده رود می توانیم مشکل آب فلات میانه ایران را با برادری و خردمندی حل کنیم.

وی با اشاره به به برخورد با دولت بیان کرد: در مورد برخورد با دولت به جوانان انقلابی می‌گویم شیوه حضرت امام در این شرایط چگونه بود، امام در سال آخر جنگ برخورد محکمی با استیضاح میرحسین کردند و در سال اول جنگ علیرغم برخوردهای غلط و خیانتآمیزی که بنی صدر انجام می داد رضایت نمی‌دادند  در این شرایط تغییر کند.

بانکی پور افزود: از  بزرگان نظام می‌خواهیم به ما اسرار دل هایشان را بگویند که چرا در آن شرایط با اینکه علم الهدی‌ها به خاطر خیانت بنی صدر در جبهه‌های هویز  شهید شدند ولی امام صبوری کرد و نخواست ساختار اداری کشور را به هم بریزد آن هم با حرکتی که در اسفند ماه در دانشگاه تهران انجام داد. 

وی تاکید کرد: امام صبوری کرد تا ساختار های اداره کشور حفظ شود.

نماینده اصفهان ادامه داد: حفظ ساختارهای نظام در شرایط فعلی بسیار جدی است  امروز باید به آن توجه شود ،پیشنهاد من در مورد استیضاح وزرا و سوال از رئیس‌جمهور این است که در فراکسیون های مجلس کمیته‌هایی درست شود و این کمیته ها منافع را بسنجند و بعد از بررسی خردمندانه موضوع به صحن علنی کشیده شود.

وی خاطر نشان کرد: ما باید در جهت حل مشکلات مردم به مدیران کمک کنیم درست است مشکلاتی که امروز در مملکت وجود دارد حاصل عملکرد ضعیف گذشته مدیران است اما باید در حال حاضر کمک کنیم ولی به هیچ مدیری چک سفید امضا نمی‌دهیم. خط قرمز ما فساد و کم کاری است.

بانکی پور به اشاره به وضعیت معیشتی خانواده‌ها گفت: حال خانواده‌ها خوب نیست وضعیت نگران کننده است. هم در کشور ما و هم جهان معیشت اقتصادی و وضعیت کرونا ضربه شدیدی به خانواده‌ها می‌زند. ۴۰ درصد از ازدواج‌های ما در ۱۰ سال گذشته کم شده است سال گذشته موالید ما کم شده است ، این طور پیش برویم ما به سیاهچاله جمعیتی و پیری جمعیت نزدیک می‌شویم. مقام معظم رهبری تاکید کردند به این مجلس روی خانواده و جمعیت کار کنند. 

وی تاکید کرد: اگر خدایی نکرده علاج واقعه را قبل از وقوع بکار نگیریم در سیاهچاله‌ای  می‌افتیم تا ۱۵۰ سال نمی توانیم از آن نجات پیدا کنیم لذا از عزیزان خواهش می‌کنیم به مسائل خانواده و جمعیت توجه کنیم .

نماینده مردم مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سوال اینجاست چرا علیرغم حرفی که ۱۰ سال است که مقام معظم رهبری به آن اشاره می کنند، ما با تقابل روبه‌رو می‌شویم علت این‌ تقابل را باید با نفوذ بررسی کرد، نفوذی که در کنفرانس‌های نایروبی مصادیق آنها را می‌بینیم و مطالبی که آنجا آموزش دادند در نشست های بین المللی که بعضی‌ها رفتن تعهد دادند و امضا کردند  سازگار نیست.

وی گفت: برنامه‌های بین‌المللی باعث شده است آمار سالانه کشته‌های ناشی از سقط جنین ۳۰ برابر کرونا باشد و در کشور ما هم بعضی با همان سندها دارند ما را به آمار بالای سقط جنین می‌رساند. سال گذشته یک میلیون و صد هزار موالد  داشتیم.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز