خبرگزاری کار ایران

مازنی در گفت‌وگو با ایلنا:

عده‌ای در داخل نگذاشتند صدای صلح طلبی ما به گوش دنیا برسد/ گفت‌وگوی ملی راه برون رفت از مشکلات است

عده‌ای در داخل نگذاشتند صدای صلح طلبی ما به گوش دنیا برسد/ گفت‌وگوی ملی راه برون رفت از مشکلات است
کد خبر : ۹۸۳۷۱۹

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس دهم یاد آور شد: در داخل کسانی تلاش کردند که هرگونه صدای صلح خواهی، ارتباط منطقی، موضع عزتمندانه ،حکمت و مصلحت با دنیا را مسدود کنند که این‌ها باید به مردم پاسخگو باشند.

حجت الاسلام احمد مازنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره توهین و هتک حرمت رئیس‌جمهور از سوی برخی افراد از پشت تریبون‌ها گفت: معتقدم رفتارهایی که امروز از سویی کنشگران سیاسی ایران صورت می‌گیرد می‌تواند ناشی از دو عامل شخصی یا تشکیلاتی باشد. در بحث شخصی باید گفت، به هر حال برخی از افراد برای دیده شدن، حرف‌های گنده،گنده و قلمبه و سلمبه می‌زنند و کارشان حکایت داستان برادر حاتم‌طایی است که نمی‌توانست سخاوتمند باشد پس یک کار قبیح و زشتی در کنار چاه زمزم انجام داد و از آن جهت مشهور شد.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس دهم با تاکید بر این‌که برخی  برای دیده شدن راه را در توهین، اهانت و رفتارهای غیرمنطقی می‌بینند، عنوان کرد: باید گفت این افراد دچار مشکلات روانشناختی هستند، به هر حال این رفتارها ناشی از  نوعی بیماری است که باعث می‌شود افراد حرف‌های خارج از نزاکت بزنند و رفتار کنند.

نماینده پیشین مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اما در رفتارها در حوزه تشکیلاتی؛ در این حوزه یک جریان سیاسی علیه یک جریان سیاسی دیگر تقسیم کار انجام می‌دهد و به افرادش می‌گوید چه  حرف‌هایی را بزنند و چه اقداماتی را انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: آنچه که من امروز  از برخی از افراد تندرو نسبت به رئیس جمهور قانونی مشاهده می‌کنم مانند تعبیرات توهین‌آمیز و عبارات نابجا ناشی از رویکرد تشکیلاتی جریان اصولگرا نمی‌دانم بلکه اینها جزء رفتارهای شخصی تعریف می شود هرچند ممکن است در طول این سال‌ها همانطور که شاهد بودیم محفل‌هایی وجود داشته باشد که این محافل این رفتارهای تند را تجویز کنند اما این از سوی اصولگرایان نیست.

وی یادآور شد:  در یک مقطعی محفل‌های وجود داشت که قتل را تجویز می‌کرد و نتیجه‌اش  منجر به قتل‌های زنجیرهای و یا ترور آقای حجاریان شد! در حال حاضر هم بعید نیست چنین محافلی وجود داشته باشد!

مازنی بیان کرد: باتوجه به ارتباطی که در دوران همکاری با بعضی از این حضرات داشتم این را ناشی از یک برنامه تشکیلاتی نمی‌دانم ، بلکه مسائل دیگری در میان است.

وی با بیان این‌که در شرایط فعلی بیش از هر چیز دیگری ما نیازمند گفت‌وگوی ملی و نقد منصفانه هستیم، اظهار داشت: در نقد منصفانه و در گفت‌وگوی ملی قاعدتاً عوامل و موانع رشد توسعه کشور را باید بررسی کنیم، به طور مثال اگر می‌گوییم تحریم موثر است باید ببینیم چه کسانی موجب تحریم شدند و چه سودی بردند.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بخشی از بدخواهان ایران در خارج از کشور هستند، مانند سران ایالات متحده، لابی صهیونیستی، اپوزیسیون خائنی که دستشان به خون مردم آلوده است مانند منافقین و سلطنت‌طلب‌ها که هر چند وقت یکبار حرکت‌هایی با هدف تشدید تحریم‌ها انجام می‌دهند. در داخل هم کسانی تلاش کردند که هرگونه صدای صلح خواهی، ارتباط منطقی، موضع عزتمندانه ،حکمت و مصلحت با دنیا را مسدود کنند که این‌ها هم باید پاسخگو باشند.

وی با بیان این‌که آنچه‌ امروز مشاهده می‌کنیم متاسفانه در تعارض  با منافع ملی است، گفت: برای ما یک چیز باید اصل باشد و آن هم منافع ملی است؛ بله امروز کوتاهی‌هایی هم در عملکرد دولت مشاهده می‌کنیم که آنها هم باید پاسخگو باشند، مجلس، دولت‌های سابق و جریان‌هایی که در گذشته نقش داشتند باید پاسخگو باشند و یادشان باشد چیزی بالاتر از منافع کشور و ملت وجود ندارد.

مازنی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا این روزها می‌خواهند همه چیز را به انتخابات ۱۴۰۰ گره بزنند به طوری که صدای وزیر نیرو در آمده است و می‌گوید «با هر جا که ما قرارداد می‌بندیم از داخل با آنها تماس می‌گیرند و می‌گویند شما دست نگه دارید تا دولت جدید سر کار آید و ما آن زمان ارزانتر به شما محصولات را خواهیم فروخت» این رفتارها چه تاثیری بر منافع ملی دارد؟ گفت: اینگونه لابی‌ها در همه جای دنیا هست مثلا امکان دارد یک جریان سیاسی در آمریکا‌ برای اینکه موفق شود با جریان رقیبش تماسی بگیرد و آن را با خود همراه کند و یا آن را از صحنه خارج کند. گاهی هم با یک کشور دشمن و رقیب تعامل برقرار می‌کند که این رفتارها در نظام دموکراسی آمریکایی هست و وجود دارد اما ما یک قراری گذاشتیم که جمهوری خودمان را اسلامی کنیم ، یعنی اخلاق و معنویت در رفتارهای ما حاکم باشد.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس دهم خاطرنشان کرد: متاسفانه ما همه معایب دموکراسی غرب را آوردیم ولی محاسنش را نگرفتیم، به طور مثال یکی از محاسن دموکراسی غرب دوره‌ای بودن دوران قدرت و پاسخگو بودن صاحبان آن است. در دموکراسی غربی هر که قدرت بیشتری دارد پاسخگویی بیشتری دارد، رسانه‌ها آزاد هستند، شبکه‌های متعدد بخش خصوصی در فضای رسانه مشغولند و خیلی از چیزهای مثبت دیگری وجود دارد که می‌توان از آن‌ها الگو گرفت، اما لابی‌ها و بداخلاقی‌هایی که آقای اردکانیان هم اشاره کردند را گرفته‌اند.

مازنی گفت: این رفتارهایی که امروز در مقابل دولت مشاهده می‌کنیم ناشی از فرهنگ سیاسی غرب به خصوص آمریکاست؛ جالب است که این حضرات صدای استکبارستیزی‌شان گوش فلک را پر کرده است، ادعای ضد امپریالیسم و آمریکاسیتزی‌شان می‌شود اما متاسفانه در رفتارشان بیشتر به منافع و مسائل شخصی و باندی‌شان فکر می کنند تا منافع و مصالح ملی که بسیار جای تاسف دارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز