سازمانهای مردم نهاد و گروههای جهادی عضو سامانه سجام قوه قضاییه میشوند
![سازمانهای مردم نهاد و گروههای جهادی عضو سامانه سجام قوه قضاییه میشوند](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/FI4tn66B4Tdp/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pssHaBb8MPt67otfNPZWXfo,/%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%88%D9%86%D8%AA+%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C+%D9%82%D9%88%D9%87+%D9%82%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%87.jpg)
مدیرکل مشارکت های مردمی و سرمایه اجتماعی قوه قضاییه گفت: پس از ابلاغ دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضاییه توسط آیت الله رییسی، سازمان های مردم نهاد و گروه های جهادی عضو سامانه سجام می شوند.
به گزارش ایلنا، احمد هنری شعبانی، مدیرکل مشارکت های مردمی و سرمایه اجتماعی قوه قضاییه با اشاره به اینکه سامانه سجام در چهار سطح گزارش های تخلفات، جرایم و آسیب ها را دریافت می کند افزود: اولین سطح دربافت گزارش ها مربوط به گزارش های مردمی است که تمامی ایرانیان بدون نیاز به عضویت و ثبت نام قادر هستند گزارشهای خود را در سامانه جامع ارتباط مردمی (سجام) اعلام کنند و دومین سطح مربوط به دیده بانان پیشگیری است که در سامانه سجام ثبت نام کرده اند.
وی ادامه داد سطح سوم مختص گزارشهای هسته های عادی و تخصصی است که این هسته ها شامل مساجد، محلات، اقشار و اصناف است.
هنری گفت: به تازهگی و پس از ابلاغ دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضاییه سطح چهارمی به سطوح اعضا، اضافه شد که شامل هسته های سازمان های مردم نهاد و گروه های جهادی است.
مدیرکل مشارکت های مردمی و سرمایه اجتماعی قوه قضاییه اظهار کرد: هم اکنون روسای دادگستری های کل، معاونان اجتماعی و پیشگیری کشور، دادستان های استان ها و شهرستانها در این سامانه عضو هستند و در کوتاه ترین زمان گزارش های دریافتی استان را بررسی و پیگیری می کنند.
وی بیان کرد: باتوجه به شرایط فراهم آمده در این سامانه، امکان عضویت تمامی معاونت ها و سازمان ها و نهادهای وابسته به قوه قضاییه وجود دارد.
بیش از صدهزار نفر به صورت رسمی در این سامانه عضو هستند و امکان اعلام گزارش بدون ثبت نام برای تمامی مردم فراهم است. مشخصات اعضای سامانه و گزارش دهندگان محرمانه است و در اختیار شخص و یا نهاد خاصی قرار نخواهد گرفت.