صوفی در گفتوگو با ایلنا مطرح کرد؛
رایزنی شورای هماهنگی با تئوریسینهای اصلاحطلب برای تدوین «مانیفست اصلاحات»/ تصمیمگیری درخصوص نامزد اصلاحطلبان، بعد از اعلام نظر شورای نگهبان
دبیرکل حزب پیشروی اصلاحات، گفت: درخصوص کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری شرایط به این صورت است که افراد هرکدام اعلام آمادگی کرده و در عرصه انتخابات حضور پیدا میکنند، اما بحث و رایزنی با آنها و اعلام حضور برای انتخابات به بعد از اعلام وضعیت از سوی شورای نگهبان موکول میشود.
علی صوفی فعال سیاسی اصلاحطلب و عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، در خصوص آخرین تصمیمگیریهای این شورا، گفت: شورای هماهنگی جلسات خود را به صورت منظم برگزار میکند و موضوعات بحث و بررسی میشود اما تاکنون هیچ گونه تصمیمی در شورای هماهنگی اتخاذ و تصویب نشده است.
وی ادامه داد: تاکنون هیچ کدام از افراد به شورای هماهنگی اعلام آمادگی نکردهاند، البته این موضوع هم فعلا در دستور کار شورا نیست و مباحث دیگری محور جلسات است. جلسات اکنون حول محور تدوین مانیفست اصلاح طلبی و همچنین سازوکارهای حضور در انتخابات آینده است که در این زمینه همچنان در حال گفتوگو با چهرههای صاحبنظر و تئوریسینها هستیم تا به جمعبندی جامعی دست پیدا کنیم.
دبیرکل حزب پیشروی اصلاحات در ادامه اظهار داشت: درخصوص کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری شرایط به این صورت است که افراد هرکدام اعلام آمادگی کرده و در عرصه انتخابات حضور پیدا میکنند، اما بحث و رایزنی با آنها و اعلام حضور برای انتخابات به بعد از اعلام وضعیت از سوی شورای نگهبان موکول میشود.
صوفی همچنین درخصوص ویژگیهای دولت آینده، اظهار داشت: ما در شرایط کنونی با دو چالش عمده مواجه هستیم؛ یکی چالش در عرصه بینالملل است و این یکی از مشکلاتی است که دولت آینده هم داشت و به همین جهت مهم است که دولت آینده توان دیپلماسی و مذاکره خوبی داشته باشد.
وی افزود: چالش عمده دیگر مشکلات در شراط داخلی به ویژه مباحث اقتصادی است، بنابراین باید دولتی بیاید که بتواند با یک برنامه جامع و کارآمد که در آن از نظر کارشناسان اقتصادی و اجرایی کاردان استفاده شود، به سمت حل مشکلات گام بردارد تا هم بتواند به مردم آرامش دهد و هم اثر عمل آن به صورت روزانه مشخص و ملموس باشد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در ادامه اظهار داشت: با توجه به این مشکلات و موضوعات به نظرم من قبل از این که بحث پیر یا جوان بودن دولت را مطرح کنیم، باید به دنبال دولتی توانا در حل مشکلات جامعه باشیم.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در پایان، گفت: البته مردم در حوزه های مختلفی مشکل دارند اما و سایر مطالبات آن ها در حوزه های فرهنگی یا اجتماعی نیز دارای اهمیت است اما دو سرفصلی که عرض کردم یعنی توانایی مذاکره و حل مشکلات اقتصادی از اولویت بیشتری برخوردار هستند.