خبرگزاری کار ایران

مقصوی در صحن مجلس مطرح کرد؛

حقوق نیروهای شرکتی در سال‌های اخیر هیچ افزایش چشمگیری نداشته است

حقوق نیروهای شرکتی در سال‌های اخیر هیچ افزایش چشمگیری نداشته است
کد خبر : ۹۶۵۷۱۸

نماینده بروجرد در مجلس، با بیان اینکه مبارزه با بی عدالتی و رفع تبعیض ناروا یکی از پیام های عاشوراست، گفت: وقتی دو نیرو با یک میزان ساعت کار و در یک مکان مساوی مشغول کار هستند، چه لزومی دارد فاصله حقوق آنها حدود ۴ میلیون تومان باشد.

به گزارش ایلنا، فاطمه مقصودی در جلسه  علنی امروز (چهارشنبه ۱۹ شهریور) مجلس شورای اسلامی در تذکری با اشاره به بند ۹ اصل ۳ قانون اساسی در رابطه با رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امکانات عادلانه برای همه گفت: عاشورا حدیث عشق است و کربلا یک روح پرماجراست که با یک نگاه دقیق به آن می توان تکلیف زندگی را برای همیشه تاریخ مشخص کرد. مبارزه با بی عدالتی و رفع تبعیض ناروا یکی از پیام های عاشوراست، در کنار پدیده نوظهور حقوق های نجومی از سنوات گذشته تابحال، شاهد بی عدالتی در پرداخت حقوق و مزایا به نیروهای شرکتی، قراردادی، پیمانی و بخش خصوصی در قیاس با نیروهای رسمی هستیم.

نماینده بروجرد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رونق و جهش تولید تنها و تنها با رعایت عدالت اجتماعی و همراه کردن بدنه اجتماع میسر می شود، بایستی مجلس و دولت به ویژه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با برنامه ریزی دقیق و عادلانه، تکلیف این نیروهای خدوم، زحمتکش و مظلوم را مشخص کند و امنیت شغلی، روحی و روانی آنها و خانواده هایشان را تامین کند تا اقشار آسیب دیده و ضعیف جامعه کمتر آسیب ببینند. وقتی بی عدالتی در پرداخت حقوق و مزایا وجود دارد، نتیجه مطلوب محقق نخواهد شد و آنها از کار خود لذت نبرده، افسرده شده و روحیه ادامه تلاش را نخواهند داشت.

وی گفت: تبعیض در پرداخت دستمزدها به شکاف طبقاتی در جامعه به صورت آشکار و پنهان تبدیل شده و پولدارها، پولدارتر شده و فقرا، فقیرتر شده‌اند. این یعنی دوری از عدالت، یعنی تبعیض آشکار و یعنی فاصله طبقاتی؛ وقتی دو نیرو با یک ساعت کار و در یک مکان مساوی مشغول کار هستند، چه لزومی دارد فاصله حقوق آنها حدود ۴ میلیون تومان باشد. متاسفانه حقوق نیروهای شرکتی در سال های اخیر هیچ افزایش چشمگیری نداشته است.

مقصودی افزود: در اندیشه امیرالمومنین (ع) تبعیض یعنی بخش بخش کردن، و گروه گروه کردن جامعه؛ بخشی به ناحق و برخلاف عدالت را برخوردار کردن و بخشی را از روی بی عدالتی به زیر آوردن. به بخشی امکانات و اطلاعات رشد دادن و از بخشی این اطلاعات را دریغ کردن؛ وقتی در جامعه ای تبعیض شکل بگیرد، آن جامعه به سمت انواع فسادها و تباهی ها می رود، این تبعیض شایسته نظام اداری کشور نیست و در تضاد با عدالت سازمانی است.

این نماینده مجلس یازدهم ادامه داد: بانوان عزیز و مادران ایثارگر و فداکار در بسیاری از موارد در جهت ساماندهی خانواده و تربیت و پرورش کودکان خود، مجبور به کار شده اند که در خیلی از موارد حق و شأن آنها رعایت نمی شود و این یعنی ظلم و ظلم جهل است و جهل تاریکی خواهد بود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز