مدیرعامل سازمان صنایع دریایی خبر داد؛
ظرفیت صادرات بالغ بر چند میلیارد دلار تجهیزات نظامی طی یک سال
مدیرعامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع درباره حجم مراودات و روابط دفاعی ایران پس از لغو تحریمهای تسلیحاتی، اظهار کرد: ما این ظرفیت را داریم که طی یک سال بالغ بر چند میلیارد دلار صادرات تجهیزات نظامی در همه حوزهها و برخی حوزههای غیرنظامی داشته باشیم.
به گزارش ایلنا، دریادار امیر رستگاری مدیرعامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در حاشیه مراسم افتتاح نمایشگاه نهضت قطعه سازی وزارت دفاع و در جمع خبرنگاران، درباره آخرین وضعیت پروژه های این سازمان شامل ناوشکن دنا، زیردریایی بعثت و هواناو پیروزان، اظهار کرد: ناوشکن دنا را ان شاءالله در همین سال تحویل نیروی دریایی ارتش جمهوری خواهیم داد. کار ساخت زیردریایی بعثت نیز آغاز شده است.
وی افزود: ساخت اولین زیردریایی در دنیا معمولا حدود 15 سال طول می کشد، اما با توجه به تجربیاتی که در ساخت زیردریایی های فاتح و غدیر به دست آورده ایم، تلاش می کنیم این زمان را کاهش دهیم.
مدیرعامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع درباره هواناو پیروزان نیز با بیان اینکه امیدواریم تا پایان سال این هواناو را تحویل نیروی دریایی ارتش دهیم، خاطرنشان کرد: این هواناو از سرعت بسیار زیادی برخوردار است و با توجه به تسلیحاتی که برای آن در نظر گرفته شده است، یک هواناو تهاجمی است و با توجه به مواد خوب به کار رفته در ساخت آن از قابلیت رادارگریزی بالایی برخوردار است. این هواناو همچنین توانایی جابجایی نیرو و تجهیزات و ورود به دریا از هر نقطه سواحل کشور را دارد.
مدیرعامل سازمان صنایع دریایی درباره ویژگی پرتابگرهای عمودی موشک که قرار است بر روی ناوشکن های نیروی دریایی ارتش نصب شود، گفت: این پرتابگرها برای شلیک موشک های کروز سطحی برد بلند خواهد بود.
وی درباره حجم مراودات و روابط دفاعی ایران پس از لغو تحریم های تسلیحاتی، اظهار کرد: ما این ظرفیت را داریم که طی یک سال بالغ بر چند میلیارد دلار صادرات تجهیزات نظامی در همه حوزه ها و برخی حوزه های غیرنظامی داشته باشیم.