خبرگزاری کار ایران

«وهاب عزیزی» در گفت‌وگو با ایلنا:

طرح سوال از رئیس‌جمهور تاکتیک انتخاباتی است/ مجلس بر خلاف شعارهایش در دام زیست‌سیاسی افتاده است/ نرخ مشارکت در انتخابات گذشته، چشم‌انداز خوبی برای ۱۴۰۰ ترسیم نمی‌کند

طرح سوال از رئیس‌جمهور تاکتیک انتخاباتی است/ مجلس بر خلاف شعارهایش در دام زیست‌سیاسی افتاده است/ نرخ مشارکت در انتخابات گذشته، چشم‌انداز خوبی برای ۱۴۰۰ ترسیم نمی‌کند
کد خبر : ۹۳۷۵۳۴

کنشگر سیاسی اصولگرا با انتقاد از رفتار مجلس یازدهم، طرح سوال از رئیس‌جمهور را سیاسی‌کاری و تاکتیکی برای پیروزی در انتخابات سال ۱۴۰۰ قلمداد کرد.

«وهاب عزیزی»  کنشگر سیاسی اصول‌گرا در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، ضمن انتقاد از بداخلاقی نمایندگان مجلس یازدهم گفت: مطرح کردن سوال از رئیس‌جمهور و پیگیری استیضاح او در شرایط فعلی هیچ مشکلی از کشور را حل نخواهد کرد و با توجه به اینکه سال آخر دولت حسن روحانی است، در خوشبینانه‌ترین حالت  نتیجه و ماحصل استیضاح رئیس‌جمهور برای کشور مساوی با صفر خواهد بود.

وی افزود: اگر چنانچه استیضاح با سرعت تمام و بدون هیچ‌گونه وقفه و مانعی پیش برود، شش ماه طول خواهد کشید. در صورتی که منجر به خروج حسن روحانی از دولت شود؛ به لحاظ قانونی معاون اول او یعنی اسحاق جهانگیری مسئولیت دولت را به عهده می‌گیرد تا انتخابات بعدی برگزار شود که سیاست حسن روحانی با ترکیب هیئت دولت فعلی ادامه خواهد داشت.

دبیرکل جبهه جهادگران ایران اسلامی انگیزه اصلی طرح سوال از رئیس‌جمهور و غوغاهای این روز‌های مجلس یازدهم را زدن ضربه‌های نهایی به جسم کم‌رمق رقیب (جریان اصلاحات) و تضمین انتخابات سال آینده دانست و خاطرنشان کرد:  متاسفانه مجلس یازدهم بر خلاف شعارهای پیش از انتخابات؛ در دام زیست‌سیاسی افتاد و در ابتدای راه به حاشیه کشیده شد. امیدوارم نمایندگان مجلس از این حالت "خواب" بیرون بیایند و برای حل بحران فروپاشی اقتصادی که گسست اجتماعی و بی‌ثباتی ملی را در پی دارد، راه‌حل اصولی متکی بر عقلانیت پیدا کنند.

وی به نمایندگان مجلس یازدهم توصیه کرد که اگر در گفتار خود صادق و به مبانی اعتقادی شیعه پایبند هستند، به وظایف نمایندگی خود بپردازند و مدیریت انتخابات ریاست‌جمهوری و شوراهای اسلامی شهر را به مردم واگذار کنند، هرچند که کیفیت انتخابات سال آینده در هاله‌ای از ابهام و ایهام است.

عزیزی تصریح کرد: مشارکت پایین در انتخابات اسفند ۹۸ و بحران اقتصاد کرونایی، چشم‌انداز خوبی را برای انتخابات ۱۴۰۰ ترسیم نمی‌کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز