در نشست کارگروه ارزیابی رسانهای مدیریت کرونا اعلام شد؛
برگزاری نمازجمعه این هفته در ۱۵۷ شهر/ الگوی ایرانی کمکهای مردمی در بحران کرونا تدوین میشود
![برگزاری نمازجمعه این هفته در ۱۵۷ شهر/ الگوی ایرانی کمکهای مردمی در بحران کرونا تدوین میشود](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/08XfTckgITVS/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pkOrB_zbtYYl7otfNPZWXfo,/157105195.jpg)
دبیر هیات عالی نظارت بر سیاستهای کلی نظام از تدوین الگوی ایرانی کمکهای مردپی در بحران کرونا خبر داد و گفت: به سمت برند سازی الگوی ایرانی باید حرکت کنیم.
به گزارش ایلنا، علی آقامحمدی روز یکشنبه در ششمین نشست کارگروه ارزیابی رسانهای مدیریت بیماری کرونا در وزارت کشور، گفت: با توجه به درخواست چندین کشور برای بهرهگیری از تجارب موفق ایران در بحران کرونا و استفاده موثر از ظرفیت های مردمی در این زمینه، مقدمات تدوین مدل و برندسازی آن آغاز شده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: ما باید به سمت برند سازی الگوی ایرانی در سطح جهانی حرکت کنیم.
وی افزود: با هماهنگی های انجام شده میان تمامی دستگاهها، ما موفق به مهار و مدیریت ویروس کرونا در کشور شده ایم و برای ادامه این روند، نیازمند انسجام و نظم میان بخشی و بین بخشی هستیم.
آقامحمدی همچنین با اشاره به اهمیت محله ها و مساجد در مدیریت بحران های کشور گفت: در کشور از حادثه ای به حادثه دیگر می رسیم و برای همین همواره باید آمادگی لازم را داشته باشیم. از این منظر، باید برای حل بحران ها، محله محور باشیم و مسجد پایگاه کلیدی آن باشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، به نقش تاثیرگذار روحانیت و ستادهای ائمه جمعه در امر مبارزه با کرونا اشاره کرد و گفت: روحانیت در جامعه ما مرجع است و شاهد هستیم که این قشر همواره نقش میانجی را در حل اختلافات و رفع مشکلات در کشور ایفا میکند.
آقامحمدی تصریح کرد: باید درسهایی را که از بحران کرونا گرفتیم و نقشی که هر یک از نهادها و گروه های جامعه در حل آن داشتند، به خوبی تدوین و تبیین کنیم تا در آینده بتوانیم از این تجربیات بهره بگیریم.