خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگوی ویژه خبری مطرح شد؛

دریادار سیاری: در تاریخ ۲۹ دی ماه متوجه شیوع ویروس در کشور شدیم/ در کل در ارتش سه نفر فوتی داشتیم

دریادار سیاری: در تاریخ ۲۹ دی ماه متوجه شیوع ویروس در کشور شدیم/ در کل در ارتش سه نفر فوتی داشتیم
کد خبر : ۹۰۰۲۰۲

امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده و امیر سرتیپ حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش به مناسبت روز ارتش در گفت‌وگوی ویژه خبری ۲۸ فروردین حضور یافتند.

به گزارش ایلنا، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد و امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش امشب ۲۸ فروردین به مناسبت روز ۲۹ فروردین سالروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با محوریت بررسی‌ توان دفاعی و نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری حضور یافتند.

امیر سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به اینکه در رژه خدمت فردا تجهیزات جدید کرونایی رونمایی می شود گفت: ما در تاریخ ۲۹ دی ماه متوجه شیوع ویروس در کشور شدیم لذا در شرایط کرونایی ماموریت‌های ارتش انجام می شود.

او با اشاره به اینکه فردا رژه خدمت خواهیم داشت لذا ما نیز به قوانین و مقررات مرتبط با فاصله گذاری اجتماعی احترام می گذاریم افزود: ما توانستیم توان بسیار قابل قبول و روح بخشی را در حوزه بهداشت در گستره میهن اضافه کنیم لذا ما به ادامه فعالیت های خودمان می پردازیم تا بتوانیم ویروس کرونا را در کشورش ریشه کن کنیم.

امیر دریادار سیاری با اشاره به اهداف اصلی نیروی زمینی ارتش در راستای جلوگیری از شیوع کرونا و هم‌افزایی ملی ادامه داد: در عرصه‌های مختلف وسایل خاصی ابداع و اختراع شده است که در بحث مبارزه با ویروس کرونا و مبارزه تهاجمی و تشخیص مثمر ثمر خواهد بود لذا تجهیزات و وسایل ما در این عرصه به عنوان اختراعات نیروی زمینی از روز اول به خدمت گرفته شده است.

معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به اینکه رژه نماد قدرت است و لذا وقتی اجرا می شود قدرت یک کشور را در معرض نمایش می گذارد گفت: روز ارتش بنا به فرمان امام خمینی رحمة الله علیه نامگذاری شد ، امسال هم رژه را انجام می‌دهیم اما به دلیل شیوع بیماری با سیاست‌های ستاد ملی مقابله با کرونا خودمان را تطبیق می‌دهیم و لذا طرح جدیدی را جایگزین رژه کرده‌ایم.

او با اشاره به اینکه رژه امسال تحت عنوان رژه خدمت با شعار مدافعان وطن و یاوران سلامت است افزود : فردا نمادی از امکانات و نحوه خدمت رسانی به مردم را در تهران و ۲۵ استان دیگر به معرض نمایش می گذاریم و از تجهیزات مان نیز رونمایی خواهیم کرد.

امیر دریادار سیاری ادامه داد: فردا از محصولات جدیدی در رابطه با موضوع کرونا رونمایی می‌کنیم ، دکترین چیزی نیست که سالانه بخواهد تغییر پیدا کند لذا دکترین جمهوری اسلامی ایران نشات گرفته از توان دفاعی مبتنی بر بازدارندگی است، ما به دنبال کشورگشایی نیستیم و تعرضی به دیگران نخواهیم داشت اما باید دشمن بداند که اگر فکر تجاوز داشته باشند جواجوابی خواهیم داد که پشیمان کننده است.

او با اشاره به اینکه پیش‌بینی شیوع بیماری را در ۲۹ دی‌ماه انجام دادیم گفت: در سامانه بهداشت جهانی متوجه شدیم که بیماری شیوع یافته است و به نیروهایمان اعلام آمادگی کردیم.

معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به اینکه در ارتش ۱۲۰ نفر مبتلا به کرونا داشتیم که یک سوم آنها بستری شده اند گفت: در کل در ارتش سه نفر فوتی داشتیم که دو نفر آنها عمل قلب باز داشتند و یک نفر هم نیز دچار بیماری کرونا شده بود و در کارکنان وظیفه ۴۰ نفر مبتلا داشتیم که البته بهبود یافتند و لذا در بخش کارکنان وظیفه فوتی نداشتیم .

امیر دریادار سیاری با اشاره به اینکه ۳۸ بیمارستان و ۸۰۰ درمانگاه را در اختیار قرار دادیم تا بیماران کرونا یی بستری شوند خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰ هزار تخت نقاهتگاهی در شهرهای مختلف دایر شده است.

او با اشاره به اینکه در بحث تولید مواد ضدعفونی کننده و ماسک نیز اقدامات ارزشمندی صورت گرفته است گفت: باید در چنین شرایطی توانمند باشیم و امکانات کافی را بتوانیم در اختیار بگیریم لذا با تجربه از دوران دفاع شیمیایی امروز در ارتش جمهوری اسلامی ایران آمادگی ایجاد شده است تا بتوانیم مأموریت های خودمان را به خوبی انجام دهیم.

معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران کاملا بر موضوع مسلط است افزود: نیروهای مسلح باید خود را حفظ کنند تا هرگاه لازم شد بتواند تحت هر شرایطی مأموریت اصلی خود را انجام دهند.

امیر دریادار سیاری با اشاره به اینکه پادگان های ما در طول روز چندین بار ضدعفونی می شوند و لذا کارکنان در طول روز هم در مبادی ورودی و هم خروجی کنترل می شوند گفت: امکانات لازم برای رفع آلودگی فردی به میزان کافی وجود دارد لذا تمامی پادگان ها تحت کنترل شدید هستند به طوری که هر کس که می‌خواهد وارد پادگان شود باید تست سلامت بدهد.

او با اشاره به اینکه ما هیچ امید و چشم داشتی به برداشتن تحریم‌ها نداریم عنوان کرد: ما به دنبال تامین تجهیزات و نیازهای خودمان در داخل کشور هستیم و از تجربیاتمان در طول ۴۰ سال گذشته استفاده می کنیم و تا کنون موفقیت‌های خوبی را در به دست آوریم لذا نیازی به کشورهای خارجی نداریم ، ما بر روی توانمندی های خودمان ایستاده‌ایم و کار را به جلو پیش می‌بریم.

معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به اینکه جوانان برومند در حوزه‌های مختلف در حال فعالیت هستند گفت: ما به‌دنبال قطع وابستگی و بر روی پای خود ایستادن تاکید می‌کنیم.

امیر سرتیپ حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در باره تجهیزات جدید ارتش گفت: در ارتش جمهوری اسلامی و در نیروی زمینی یگان‌های سازمان یافته و آموزش دیده وجود دارد که با ساختار و تجهیزات خود به عنوان یگان‌های جنگ نوین هستندلذا به معنای دفاع شیمیایی و هسته‌ای هستند و آموزش‌های خاص خود را دارند.

او افزود: اینها تجهیزات تشخیصی و رفع آلودگی دارند، هنر ارتش جمهوری اسلامی ایران در این بود که تجهیزاتی که برای تشخیص میکروب در نظر گرفته شد با تغییراتی که در فناوری انجام دادیم برای ویروس به کار گرفته شود.

امیر سرتیپ حیدری اظهار کرد: سازمان‌های ما از ۲۹ دی ماه وضعیت گرفتند و فرصت داشتیم که تغییر کاربری و فناوری انجام دهیم تا در عرصه پاکسازی و ضدعفونی کردن مورد استفاده قرار بگیرند و با نمونه‌های خارجی رقابت کنند، در بحث تشخیصی هم باز تجهیزات بسیار خوبی ساخته شده است.

امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش نیز در این برنامه درخصوص افزایش توان رزم نزاجا با بیان اینکه طرح لبیک ۲ از امسال آغاز می شود و تجهیزات جدیدی در ساختار نزاجا به کار گرفته خواهد شد، اظهار داشت: از جمله این تجهیزات سه نوع تیربار جدید ساخت صنایع دفاع است که بهترین آنها سلاح شاهر با نواخت تیر بالا است و جایگزین تیربارهای موجود می شود. همچنین در نظر داریم تا سلاح ژ-۳ را به تدریج از چرخه خارج کرده و سلاحی دیگری را که توسط وزارت دفاع ساخته شده است را وارد چرخه عملیاتی کنیم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در تشریح دستاوردهای جدیدی این نیرو در حوزه زرهی نیز، عنوان کرد: الان در نزاجا فناوری ساخت تانک مدرن نهادینه شده است و شاید بتوان گفت تانک ذوالفقار دیگر تانک نسل ۲ حساب می‌شود؛ الان در حال کار روی تانک تی ۹۰ هستیم که چند رده از ذوالفقار بالاتر است. افتخار ذوالفقار بر این است که اولین تانکی بوده که در داخل ساخته شده است؛ بعد از ذوالفقار ما به سمت ساخت تانک با قدرت آتش و نواخت تیر بالاتر و آپشن های به روز تر که همه این ویژگی ها در تانک تی ۹۰ خلاصه شده است.

او با بیان اینکه در حال تست تحویل گیری تانک تی۹۰ هستیم، ادامه داد: تی ۹۰ پیشرفته ترین تانک روز دنیا است.

امیر حیدری همچنین در تشریح ویژگی‌های این تانک، گفت: همچنین ما هفت آپشن جدید شامل استابلایزر جدید و ارتقای توانایی در برابر تک های شیمیایی و میکروبی روی آن اضافه و آن را تبدیل به سلاح نبرد آینده کرده ایم. انشا الله اولین سری از این تانک را در مهرماه تحویل می‌گیریم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز