خبرگزاری کار ایران

اکبریان در گفت‌وگو با ایلنا:

با تصمیمات یک بام و دو هوا نمی‌شود با کرونا مقابله کرد/نیروی انتظامی و کادر درمان در حال خسته شدن هستند/ جریمه‌های سنگین برای ناقضان طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در نظر گرفته شود

با تصمیمات یک بام و دو هوا نمی‌شود با کرونا مقابله کرد/نیروی انتظامی و کادر درمان در حال خسته شدن هستند/ جریمه‌های سنگین برای ناقضان طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در نظر گرفته شود
کد خبر : ۸۹۲۴۸۳

نماینده مردم البرز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید کسانی که شرایط فاصله‌گذاری اجتماعی را نقض می‌کنند با جریمه‌های سنگین رو‌به‌رو شوند چراکه سلامت مردم شوخی بردار نیست.

عزیز اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره ضرورت همدلی و یکصدایی مسئولان در خصوص مبارزه با بیماری کرونا به جای تخریب قوه مجریه، گفت: مسئولان باید به جای تخریب و انداختن تقصیر به گردن یکدیگر به اجماع برسند و تصمیمات واحد و سختگیرانه داشته باشند تا بتوانیم از شیوع کرونا که در کشور که روند صعودی دارد، جلوگیری کنیم.

 رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اینکه می‌گویند قرنطینه نداریم که نمی‌شود؛ معتقدم اگر روز اول قم را قرنطینه می‌کردیم و اجازه نمی‌دادیم خودرویی از این شهر خارج شود و مراکز غیرضروری را بسته بودیم، تا این حد بیماری شیوع پیدا نمی‌کرد.

وی افزود: امروز هنوز زوار خارجی در شهر قم رفت و آمد دارند! باید برای این مسئله فکری کرد زیرا مبارزه با بیماری چون کرونا شوخی‌بردار نیست.

نماینده مردم البرز در شورای اسلامی با بیان این‌که مجلس که تعطیل شده مسئولان هم به جای همدلی همدیگر را تخریب می‌کنند، اظهار کرد: ما دومین کشوری بودیم که بعد از چین کرونا واردش شد و باید بگویم اگر روند شیوع همین‌گونه ادامه پیدا کند قطعا آخرین کشوری خواهیم بود که با این بیماری خداحافظی خواهیم کرد.

 وی با اشاره به خدمات ارائه شده از سوی نیروی انتظامی، کادر درمانی پلیس راهنمایی و رانندگی و  دیگر ارگان‌ها و نهادها گفت: امروز عده‌ای به پلیس توهین می‌کنند چرا نمی‌گذاری من از شهر خارج شوم و یا رفتارهای دیگر صورت می‌گیرد مشخص است که وقتی این گونه حرکات ادامه پیدا کند، پلیسی که شبانه روز تلاش می‌کند هم خسته می‌شود.

اکبریان ادامه داد: پلیس همیشه در خط اول بوده و در این روزها همه تلاش خودش را کرده است من معتقدم باید خودرویی که از خانه‌اش خارج می‌شود به پارکینگ برد و صاحبش را چندین برابر جریمه کرد. باید محدودیت‌ها را تا زمانی ادامه دهیم که این بیماری از کشور خارج شود در غیر این صورت دو الی سه ماه دیگر باز می‌گوییم قرنطینه و دوباره بخش‌های دیگر را درگیر می‌کنیم.

وی گفت: ۵ روز مانده بود عید گفتم تا ۱۵ روز بعد عید قرنطینه ایجاد کنیم اما نشد. استانداران مازندران و گیلان مبادی ورودی شهرها را بستند اما گفتند که باید باز شود؛ اگر ما قصد داریم با بیماری مبارزه کنیم باید تصمیم جدی بگیریم در غیر این صورت کرونا حالا حالاها در کشور خواهند ماند‌.

نماینده مجلس دهم خاطرنشان کرد: متاسفانه تصمیم‌گیری واحدی در مبارزه با شیوع کرونا نداریم. رئیس ستاد فرماندهی مقابله با کرونا تهران اعلام می‌کند دوشنبه و سه‌شنبه هیچ کسی از خانه‌اش بیرون نیاید اما استاندارد می‌گوید فقط بوستان‌ها و پارک‌ها تعطیل هستند؛ خب با این تصمیمات یک بام و دو هوا که نمی‌شود با بیماری مقابله کرد.

وی ادامه داد: بیماری کرونا یک جنگ میکروبی است باید تصمیمات حاکمیتی در آن دخیل شود. امروز برخی از اماکن باز هستند فردا بسته می‌شوند، پس‌فردا دوباره باز می‌شوند. اینگونه حرکات تاثیری در ریشه کردن بیماری ندارد.

نماینده مردم البرز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جرایم در نظر گرفته شده در خصوص افرادی که قوانین فاصله‌گذاری اجتماعی را نقض می‌کنند، گفت: گفته شده ۵۰۰ هزار تومان جریمه افرادی است که مقررات قرنطینه را نقض می‌کنند، ما اصلاً نباید بگذاریم ماشینی از خانه بیرون بیاید که برایش جریمه در نظر بگیریم، معتقدم اگر این کار انجام شد به جای ۵۰۰ هزار تومان باید یک میلیون تومان جریمه شود و خودروی کسی که این قانون را نقض نمی‌کند به پارکینگ برده شود و تا بعد از قرنطینه نیز به او بازگردانده نشود؛ در غیر اینصورت با این اقدامات نمی‌شود بیماری را جمع کرد.

وی با بیان اینکه با وضعیتی که امروز در کشور وجود دارد شاید مبارزه با این بیماری ماه‌ها طول بکشد، گفت: طرف مغازه‌اش را می‌بندد ۲ روز بعد دوباره باز می‌کند و یا جاهای دیگر مانند ادارات و دیگر نهادها هم همین گونه‌ رفتار می‌کنند، ما باید یک تصمیم واحد بگریم تا کرونا از کشور خارج شود.

اکبریان ادامه داد: در همان روزهای اول باید بانک‌ها و ادارات را تعطیل می‌کردیم اما امروز می‌بینیم یک سومشان باز هستند و مردم پشت درشان صف می‌کشند. باید از همان ابتدا می‌گفتیم ۲۰ روز بانک نداریم خدمات در ادارات ارائه نمی‌شود.

وی افزود: با بسیاری از کارشناسان بهداشت و درمان و پدافند غیرعامل صحبت کردم آنان ابراز می‌کردند این وضعیت رضایت‌بخش نیست و باید به طرح فاصله‌گذاری اجتماعی اهتمام ورزیم و اتفاقاً برای اینکه این طرح اجرایی شود جرایم سنگین‌تر اتحاذ شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید شرایط سختگیرانه‌تری به وجود بیاوریم، باید به فکر آحاد مردم، اقتصاد و منافع ملی باشیم و اتفاقاً نباید بگذاریم چیزی به شوخی و مدارا گرفته شود.

نماینده مردم البرز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در تهران چندین میلیون خودرو وجود دارد اما زندگی افراد به خاطر ۲۰ الی ۳۰ هزار نفر به بازی گرفته می‌شود که باید با این افراد برخورد سنگین و جریمه‌های چندین برابری داشته باشیم.

وی تاکید کرد: نیروی انتظامی و کادر درمان در حال خسته شدن هستند. چین با داشتن یک و نیم میلیارد نفر جمعیت ظرف ۲ الی ۳  ماه بیماری را جمع کرد، اما در کشور ما هنوز این روند سیر صعودی دارد که با بازگشت مردم از مسافرت معلوم نیست چه اتفاقی بیفتد.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروز در برخی روستاها کرونا دیده می‌شود که افراد از شهرها این بیماری را به آنجا برده‌اند؛ این بیماری شوخی بردار نیست و ما نمی‌توانیم با تصمیماتی که یک بام و دو هوا هستند با آن مقابله کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز