معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش:
ایستگاههای کنترل و پایش در ورودی و خروجی شهرها ایجاد میشود
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش با اشاره به رزمایش ارتش برای مقابله با کرونا گفت: ایستگاههای کنترل و پایش در ورودی و خروجی شهرها، ضدعفونی خودروها و برپایی نقاهتگاه از جمله بخش های این رزمایش است.
به گزارش ایلنا، امیر سرتیپ علی جهانشاهی معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش در بازدید از مجتمع ۲ هزار تختخوابی بیمارستانی و نقاهتگاهی نیروی زمینی ارتش در جمع خبرنگاران گفت: در جهت فرامین رهبر انقلاب و تاکید بر خدمات بیشتر و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در سطح کشور ارتش جمهوری اسلامی ایران در اجرای فرامین ستاد کل نیروهای مسلح و رهنمودهای فرمانده کل ارتش و فرمانده نیروی زمینی ارتش، سلسله رزمایشهایی را در سطح کشور پیش بینی کرده است.
فرمانده جهادی پدافند زیستی نیروی زمینی ارتش در مورد بخش های مختلف این رزمایش افزود: ایستگاههای کنترل و پایش در ورودی و خروجی شهرها، ضدعفونی خودروها و برپایی نقاهتگاه از جمله بخش های این رزمایش است.
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی در مورد نقاهتگاهها اظهار کرد: این مراکز برای بیمارانی است که در بیمارستان بستری شده و دوره درمان آنها تمام شده اما در دوره کمون بیماری هستند و باید در قرنطینه باشند خدمات لازم را ارایه می دهد.
امیر جهانشاهی ادامه داد: تا این لحظه در ۲۴ استان کشور بیش از ۷۴۰۰ تخت بیمارستانی و نقاهتگاهی پیش بینی شده است که ۵۴۰۰ تخت در داخل استانها و ۲ هزار تخت در مجمتع بیمارستانی و نقاهتگاهی شهید دکتر هجرتی واقع در نمایشگاه بینالمللی پیش بینی شده است.
وی گفت: مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاهی شهید هجرتی طی ۴۸ ساعت آماده بهره برداری شد و تمام امکانات لازم از تخت و تجهیزات پزشکی در این مجتمع پیش بینی شده است و تمام تجهیزات مورد تایید وزارت بهداشت و درمان و مسئولان پزشکی قرار گرفته و به گفته این کارشناسان کلیه ایتم های بیمارستانی و استاندارهای مورد نیاز در این مرکز مورد توجه قرار گرفته است.
فرمانده جهادی پدافند زیستی نیروی زمینی ارتش خاطر نشان کرد: در کنار این مجتمع ، بیمارستان صحرایی ۲۳ تختخوابی دارای بخش های ای سی یو، اتاق عمل، رادیولوژی به همراه کادر پزشکی و درمانی و پشتیبانی لازم در امر مشاوره و برنامه غذایی است.
امیر جهانشاهی با بیان اینکه در ورودی و خروجی مراکز نقاهتگاهی ضدعفونی افراد و تب سنجی صورت میگیرد، ادامه داد: آمبولانس های مورد نیاز، ماشین های همیار بیمار برای انتقال بیمار از بیمارستان و همچنین انتقال بیماران ترخیص شده از مراکز نقاهتگاهی پیش بینی شده است.
وی افزود: ممکن است بیماری در این مرکز نقاهتگاهی بستری نشود اما برپایی این مراکز الگویی برای کشور ما در زمان بحران است و هر سازمان ونهادی که قصد احداث نقاهتگاه دارد می تواند از مراکز نقاهتگاهی ارتش الگوبرداری کند زیرا تمام استاندارد های لازم در این مراکز پیش بینی شده است.
فرمانده جهادی پدافند زیستی نیروی زمینی ارتش خاطر نشان کرد: ارتش همواره خود را فدای ملت می داند