خبرگزاری کار ایران

حیدری در گفت‌وگو با ایلنا:

سال جدید باید در بسیاری از مسائل تغییر نگرش داشته باشیم/ دوستان دائمی ما «منافع ملی» و «زندگی مردم» هستند

سال جدید باید در بسیاری از مسائل تغییر نگرش داشته باشیم/ دوستان دائمی ما «منافع ملی» و «زندگی مردم» هستند
کد خبر : ۸۸۸۶۲۲

یک نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید یک تغییر نگرش برای اداره کشور به وجود بیاید و منافع ملی در اولویت قرار گیرد.

غلامرضا حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره سال ۹۸ اتفاقات این سال عنوان کرد: سال ۹۸ چه سالی پر از حادثه بود ابتدای سال سیل داشتیم و آخر سال هم ویروس کرونا را که هر دو این موارد در جای خودشان خسارات زیادی به بار آوردند.

 نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ویروس کرونا الان در تمام جهان پخش شده است، گفت: این بیماری به ما نشان داد بایستی به این برسیم که زندگی روی زمین ساز و کار خودش را می‌خواهد و ما باید به دنبال به دست آوردن آن ساز و کار باشیم.

وی ادامه داد: برای دست یافتن به این ساز و کار نیازمند تغییر به سمت عصر علم و روشنگری هستیم، بنابراین در حال حاضر نیز باید بر پدیده‌ها مسلط شویم و کشفیات را بپذیریم. امروز  آن چه که مطرح می‌شود پیشرفت علم پزشکی و تکنولوژی است اما این به این معنا نیست که به همه مجهولات زندگی رسیده باشیم.

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ویروس کرونا ناشناخته بوده و هست و هنوز دارویی برایش کشف نشده اما جهت‌گیری در تکاپوی کشف این مجهول وجود دارد. ممکن است ما هم یکسری مجهولات را تا این لحظه بدانیم و یک سری دیگر از مجهولات را ندانیم چیست؛ بنابراین مهمترین نکاتی که باید از این اتفاقات درس بگیریم این است که ما باید آنچه را که لازم است، بشناسیم

وی خاطرنشان کرد: اعتقادات دینی مذهبی و دعا در جای خود، اما نکته‌ای که این روزها مشکل‌آفرین شد این بود که بعضی‌ها نفی واقعیت کردند و تاکید بر این داشتند که فقط با دعا می‌توان بیماری را درمان کرد. این کار با واقعیت سازگاری ندارد و شاید خود این نگاه بزرگترین ضربه را به واقعیت‌های دینی ما بزند.

حیدری درباره اداره کشور در سال ۹۹ و اولویت‌های جامعه بیان کرد: تغییر نگاه به شدت احساس می‌شود. در یک جامعه، نظام، حکومت و دستگاه‌های اداره کننده وجود دارند که باید به  این امورات نگاه جدیدتری داشته باشند.

وی تاکید کرد: مردم می‌خواهند زندگی کنند و ما به عنوان حکومت مسئولیت داریم در قبال آنان، آنچه که بر عهده‌مان گذاشته شده را عملیاتی کنیم و یک تسهیل‌گری در معیشت، زندگی و روابط مردم ایجاد کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش ابزارهای ارتباطی و دیجیتال در تسهیل‌گری روابط مردم و جامعه گفت: به عنوان نمونه یکی از ابزارهای تسهیل‌گری ارتباط دیجیتال است، شما در نظر بگیرید می‌گویند تنها راه پیشگیری از شیوع کرونا در خانه ماندن است؛ اینترنت می‌تواند به خوبی این فضا را مدیریت و اطلاعات مفیدی در اختیار مردم قرار دهد.

 وی ادامه داد: اما یکسری از حواشی مانع از این کار شده‌ است، ما نباید فقط قسمت منفی قضیه را ببینیم و دستاوردها و فواید چنین فضایی را نقد کنیم و به دنبال محدودیت باشیم.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: کرونا به زندگی اقتصادی مردم آسیب زده است.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته شده، عنوان کرد: درست است که دولت یکسری اقداماتی مانند به تعویق انداختن اقساط بدهی بانک‌ها، بیمه، مالیات و بخشودگی‌هایی انجام داده است اما کسب و کارهایی وجود دارند که روزمزد هستند و چشمشان به شب عید بود، کارگرانی که حتما حاکمیت باید به کمک آنها بیاید.

حیدری خاطرنشان کرد: واقعیت این است که بخش اعظمی از اقتصاد ما در دست حکومت است و نهادهایی مانند ستاد اجرایی بنیاد مستضعفان و غیره باید به کمک بیایند.

وی ادامه داد: معتقدم در روابط خارجی که مستقیماً بر زندگی آحاد جامعه اثرگذار است باید تجدیدنظر کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاثیرگذاری تحریم‌ها گفت: تحریم‌ها تاثیر خودشان را گذاشتند اما مقام‌های رسمی می‌گویند که چنین نیست واقعیت این است که گرفتار تحریم شده‌ایم امروز حتی برای تهیه دارو هم مشکلاتی وجود دارد ما باید این احساس‌های تخیلی بیرون بیاییم به عبارت دیگر باید بگویم از آسمان روی زمین بیاییم؛ چراکه روی زمین زندگی می‌کنیم و زمین روابط، ساز و کار و واقعیت خودش را دارد معتقدم ما  برای سال ۹۹ باید یک تغییر رویکرد جدیدی در همه مسائل به ویژه روابط خارجی‌مان داشته باشیم.

 این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید این واقعیت را بپذیریم همان اندازه که می‌خواهیم با روس‌ها ارتباط داشته باشیم باید با دیگران هم داشته باشیم این نمی‌شود که تا ابد دشمنی و درگیری را ادامه دهیم. دوستان دائمی ما منافع ملی و زندگی مردم هستندو باید بیشتر از هر چیزی در راستای کسب منافع ملی انعطاف‌پذیری داشته باشیم و جمهوری اسلامی این انعطاف‌پذیری را نشان داده است نباید کار را به جایی برسانیم که دیگر این انعطاف‌پذیری را نداشته باشیم.

وی یادآور شد در پذیرش قطعنامه ۵۹۸ امام رحمت الله انعطاف‌پذیری نشان دادند به خاطر دارم ایشان فرمودند اگر جنگ باشد خانه به خانه صدام را دنبال می‌کنیم اما کار به جایی رسید که ایشان از خودشان انعطاف‌پذیری نشان دادند

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز