خبرگزاری کار ایران

حسین‌زاده در گفت‌وگو با ایلنا:

کمیته ویژه برای مبارزه با ورود احتمالی بیماری «کرونا» تشکیل شود/ نگذاریم اتفاقی بیفتد بعد بگوییم خبر نداشتیم/ مردم می‌ترسند/ از آگاه‌سازی نگران نشویم

کمیته ویژه برای مبارزه با ورود احتمالی بیماری «کرونا» تشکیل شود/ نگذاریم اتفاقی بیفتد بعد بگوییم خبر نداشتیم/ مردم می‌ترسند/ از آگاه‌سازی نگران نشویم
کد خبر : ۸۶۶۲۳۶

یک نماینده مجلس درباره مبارزه با ویروس کرونا گفت: رئیس‌جمهور برای مبارزه با ورود احتمالی بیماری کرونا یک کمیته ویژه تشکیل دهد و نگذارد حتی یک ایرانی مبتلا شود.

عبدالکریم حسین‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار  ایلنا درباره اقدامات در خصوص پیشگیری و یا درمان ورود احتمالی بیماری «کرونا» به کشور گفت: همانطور که شاهد بودید سازمان بهداشت جهانی وضعیت مخاطره‌آمیز را در خصوص بیماری کرونا اعلام کرد، درخصوص کشور ما نیز به هر حال مباحثی در فضای مجازی و جاهای مختلف مطرح می‌شود که می‌تواند جو روانی بدی ایجاد کند حال دولت بنا بر وظیفه‌ای دارد باید درباره این بیماری آموزش‌های لازم را بدهد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اصلا تصور کنیم این یک آموزش مدیریت بحران است، هیچ اتفاقی در کشور نیفتاده و ما می‌خواهیم آموزشی بدهیم که اگر بیماری مانند کرونا در کشور به وجود آمد مردم بدانند چه باید انجام دهند.

وی تأکید کرد: چه ایرادی دارد با مردم رو راست باشیم چرا کاری می‌کنیم که حس بی‌اعتمادی به مردم دست بدهد؛ در این چند روز مردم به من آن قدر پیامک زدند و ابراز نگرانی کردند که خدا می‌داند. آنان نگران هستند و می‌ترسند. باید به این ترس و نگرانی اهمیت داد.

این عضو فراکسیون امید با بیان این‌که موضوع این است که نه بیماری را جدی می‌گیریم و نه مردم را گفت: در صورتی که باید به این دو موضوع به طور جدی نگاه کنیم و به آنها بپردازیم، بسیاری از کشورهای دنیا احساس نگرانی داشتند مخصوصاً بعد از اینکه سازمان بهداشت جهانی در خصوص بیماری کرونا اعلام وضعیت قرمز و فوق‌العاده کرد آنها شروع کردند به شهروندانشان آموزش دادند و نکات ایمنی را بیان کردند چرا ما این کار را انجام ندهیم؟

وی خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت و وزارت خارجه هر دو باید در این موضوع نقش اول را داشته باشند. ما باید پروازهای‌مان را از چین تعطیل کنیم حتی سفرهای ثانویه‌ای که از این کشور به کشورمان می‌شود، وظیفه داریم از میهن و ملت مراقبت کنیم.

حسین‌زاده یادآور شد: جوری نباشد که بعداً دولت بیاید و بگوید ما از این موضوع اطلاع نداشتیم زیرا که این اتفاق جهانی است و کشورهای مختلف نسبت به آن هشدار داده‌اند و از شهروندان‌شان دفاع می‌کنند.

وی با اشاره به نقش رسانه‌ها در این موضوع بیان کرد: در این برهه از زمان صدا و سیما می‌تواند گزارش‌های مفصلی در خصوص مقابله با این بیماری تهیه کند. این ویروس اگر از یک میلیون نفر ۴۰۰ هزار نفر را آلوده کند یک بحران ملی و فراملی است؛ هنگامی که چنین مخاطره‌ای وجود دارد چرا ما نتوانیم با پیشگیری از آن کاری کنیم که مردم مبتلا نشوند.

نماینده مردم اشنویه خاطرنشان کرد: امروز شاید نمایندگان مجلس، جریان‌های سیاسی و دولت به نوعی درگیر انتخابات باشند و مخاطرات واقعی را فراموش کنند اما انتظار این است که آقای رئیس‌جمهور یک کمیته ویژه بحران برای مقابله با بیماری کرونا تشکیل دهد و اجازه ندهد یک نفر در کشور مبتلا شود.

وی تاکید کرد: امروز به مردم گفته می‌شود نگران نباشید و به شایعات دامن نزنید و آنها از این جملات تکراری خسته شده‌اند به دنبال شفاف‌سازی هستند و می‌خواهند ببینند چه اقداماتی صورت گرفته و دولت برای اینکه حتی یک ایرانی درگیر نشود چه کاری انجام داده است.

این نماینده دهمین مجلس شورای اسلامی گفت: امروز اگر یک ایرانی مبتلا نشود برای دولت پیروزی است. اینکه بشینیم و ببینیم چه اتفاقی می‌افتد هزینه برای کشور است و نباید بگذاریم که این اتفاق هزینه‌ساز در کشور بیفتد. به نظر من این اتفاق جهانی یک آزمون و خطا برای دولت و وزارت بهداشت است.

وی ادامه داد: ما هم امروز نگرانیم کانال‌های خبری و فضاهای مجازی به موضوعات دامن بزنند و به مردم استرس وارد شود بنابراین رسانه‌های داخلی به خصوص صدا و سیما باید به آن بپردازند و از کارشناسان مختلف برای آموزش دادن راه‌های پیشگیری اقدام کنند با کتمان کردن موضوعات نه تنها موفق نمی‌شویم بلکه بسیار هزینه هم ایجاد می‌کنیم ما هنگامی موفق هستیم که نگذاریم یک ایرانی به این ویروس مبتلا شود و بعد از آن می‌توانیم بگوییم عرضه مدیریت بحران را در کل کشور خواهیم داشت پرچم پیروزی را زمانی می‌توانیم بالا ببریم که این اتفاق افتاده باشد.

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی افزود: وزارت ارتباطات هم باید از ظرفیت اطلاع‌رسانی خود بصورت پیامک‌های رایگان برای مبارزه با این ویروس استفاده کند. باید مطمئن باشیم خیلی زود دیر می‌شود. این ایجاد التهاب نیست آزمون توان مدیریتی کشور است برای اینکه حتی یک نفر هم مبتلا نشود چه برسد به سایر موراد، ما باید نشان بدهیم توان آموزش دقیق به شهروندان در شرایط خاص را داریم و آن را به چه شکلی اجرا می‌کنیم از آموزش و آگاه‌سازی نباید نگرانی داشته باشیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز