خبرگزاری کار ایران

رایگانی خبر داد؛

اخذ ۶ هزار میلیارد ریال جریمه نقدی از متخلفان از سوی تعزیرات

اخذ ۶ هزار میلیارد ریال جریمه نقدی از متخلفان از سوی تعزیرات
کد خبر : ۸۶۳۹۵۴

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: ماموران اجرای احکام سازمان تعزیرات، موفق به اخذ ۶ هزار میلیارد ریال جریمه نقدی از متخلفان در حق دولت شدند.

به گزارش ایلنا، یاسر رایگانی در نشست خبری خود درباره ورودی پرونده‌ها به این سازمان تا پایان دی ماه گفت: تعداد ۴۹۴ هزار و ۷۶ پرونده وارد شده که شامل ۳۸۴ هزار و ۳۴۶ پرونده کالا و خدمات، ۷۱ هزار و ۲ پرونده قاچاق کالا و ارز و ۳۸ هزار و ۷۲۸ پرونده بهداشت، دارو و درمان است و متخلفان به پرداخت ۴۹ هزار میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده‌اند.

وی با مقایسه آمار مذکور با آمار سال قبل، ادامه داد: سال قبل حدود ۴۰۰ هزار پرونده را رسیدگی شد و تا پایان دی ماه به ۴۹۴ هزار و در واقع نزدیک به ۵۰۰ هزار پرونده رسیدیم؛ طبق این وضعیت ورودی پرونده ها، پیش بینی ما این است که به بیش از ۶۰۰ تا ۶۵۰ هزار پرونده تا پایان سال خواهیم رسید.

رایگانی تصریح کرد: تعداد ۳۵۱ هزار و ۳۲ پرونده‌ای که حکم آن‌ها صادر و قطعی شده است، ۲۷۹ هزار و ۶۱۵ پرونده کالا و خدمات، ۴۳ هزار و ۴۳ پرونده قاچاق کالا و ارز، ۲۸ هزار و ۳۷۴ پرونده بهداشت و درمان برای اجرا به واحد‌های اجرای احکام ارسال شده و جمعا ۱۶۵ هزار میلیارد ریال جزای نقدی برای وصول این ماده ارسال شده و ۹۹۶ میلیارد ریال اعاده حق از شاکی بوده که در اختیار همکارانم در واحد‌های اجرای احکام اداره کل استان‌ها قرار گرفته و ماموران اجرای احکام سازمان تعزیرات، موفق به اخذ ۶ هزار میلیارد ریال جریمه نقدی از متخلفان در حق دولت شدند.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به بیشترین احکام صادره در یک ماه گذشته، افزود: دو نفر در استان تهران به دلیل قاچاق واردات کالا با استفاده از تسهیلات در نظر گرفته شده در قانون برای کالا‌های مصرف شخصی به پرداخت ۱۱۲ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدند و یک شرکت به دلیل احتکار پلی اتیلن در یزد به پرداخت ۲۱ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند.

وی درباره بیشترین احکام اجرا شده در یک ماه گذشته گفت: مبلغ ۸۴۱ میلیون ریال از فردی به دلیل خرید و فروش پلی اتیلن بوده که جمع محکومیت این فرد در این پرونده مبلغ یک میلیارد و ۴۰۱ میلیون ریال است همچنین جریمه یک میلیارد و ۹۰۸ میلیون ریال از قاچاقچی نفت؟ هم اخذ شده است.

رایگانی با اشاره به آمار پرونده احتکار کاغذ، افزود: در ده ماهه نخست سال ۹۸، ۲۱ پرونده با ارزش ۳۸ میلیارد ریال تشکیل شده که ۱۹ پرونده مختومه و ۷ پرونده حکم قطعی صادر شده و متخلفان ۵ میلیارد و ۶۱۸ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند؛ ۳ پرونده با ارایه مدارک لازم حکم برائت گرفته و ۲ پرونده عدم صلاحیت صادر شد و ۷ پرونده هم قرار صادر شده است.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره اخباری پیرامون حوزه کاغذ و سندسازی‌های صورت گرفته در این عرصه، تاکید کرد: متاسفانه در سهمیه کاغذ‌های دولتی، فرد متولی با سندسازی، اقدام به فروش کاغذ دولتی در بازار آزاد کرده است که خوشبختانه با همیاری دادستان تهران این فرد بازداشت شد و پرونده هم در دست رسیدگی است و از این به بعد رسیدگی در اختیار دستگاه قضایی و مستقیما دادستانی تهران است.

وی ضمن گلایه‌ای از مسئولان شرکت‌های هواپیمایی، گفت: در حوزه بلیتهای هواپیمایی همیشه حرف و دغدغه وجود دارد و آن، توقعی است که مردم از ما در بحث فروش بلیت هواپیما دارند که ما بار‌ها پیگیری کردیم و لازم است مسئولان در سازمان هواپیمایی نظارتی به نحوه فروش بلیت هواپیما داشته باشند.

رایگانی تصریح کرد: متاسفانه پریشب در جمعی نشسته بودیم و موضوعی را خودم مشاهده کردم که بلیت رفت تهران – اهواز برای دیروز صبح ۳۲۰ هزار تومان بود که یک نفر آن را خرید، نفر بعد که خواست خرید کند این رقم به ۴۶۰ هزار تومان رسید؛ من می‌خواهم بدانم که در این مساله حداکثر یک دقیقه اختلافی که در این زمان خرید به وجود آمد چه اتفاقی افتاد که یک تفاوت قیمت ۱۴۰ هزارتومانی باید این را به خریدار و مصرف کننده باید تحمیل کند؛ خواهشمندیم که مسئولان سازمان هواپیمایی نظارتی به نحوه فروش بلیطتهای هواپیمایی کنند چراکه این موضوع جای سوال دارد.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: گاهی می‌بینید روی سایت‌های رسمی آگهی فروش ۳۰۰ هزار تومان، اما زمانی که وارد سایت خرید می‌شویم به شما قیمت ۴۰۰ هزار تومان را برای خرید نهایی می‌دهد که واقعا ما توقع داریم در شرکت‌های هواپیمایی در مدیریت و نحوه فروش یک مدیریتی صورت گیرد که سامان داده شود تا هموطنان متضرر نشوند.

وی با اشاره به مهمترین پرونده‌ها از جمله موضوع لبنیات، افزود: بالاترین مرجع کشور ما در این حوزه وزیر بهداشت و درمان هستند که در مصاحبه خود مستقیما اشاره کردند که سطح  سم آفلاتوکسین در لبنیات موجودی که مدنظر دغدغه‌مندان این حوزه بود از استاندار‌های جهانی نیز پایین‌تر است و مردم با خیال راحت نسبت به خرید لبنیات اقدام کنند.

رایگانی تاکید کرد:، اما آنچه که دغدغه ما در سازمان تعزیرات حکومتی است و انتظار داریم متولیان به آن ورود پیدا کنند بحث لبنیات‌های سنتی است که واقعا نحوه نگهداری، تامین و توزیع و رسیدن به دست مصرف کننده در این حوزه است که باید مدیریت شود.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: خوشبختانه بحث لبنیات‌های کارخانه‌ای عملا با پاستوریزه کردن و همونیژه کردن و کار‌هایی که در این حوزه انجام می‌شود خیلی جای نگرانی ندارد و آن نگرانی باید نسبت به لبنیات‌های سنتی است باشد که قطعا باید با دغدغه بیشتری به آن نگاه شود.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز