علیزاده در نطق میان دستور:
اصلاح ساختار اقتصادی راهی برای برونرفت از فشار ناشی از تحریمها است
نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس بر ضرورت تشکیل بازار متشکل ارزی، برچیدن بساط چند نرخی در کشور، خروج از اقتصاد دولتی و حرکت به سمت اقتصاد آزاد، شفاف و رقابتی تاکید کرد.
به گزارش ایلنا، رضا علیزاده در نشست علنی صبح امروز (سه شنبه، ۲۸ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با بیان اینکه انقلاب اسلامی بر پایه باورها و ارزش های اسلامی و خدمت به مردم شکل گرفته است، گفت: علیرغم اینکه دشمنان در طول این مدت از هیچ خیانتی در حق ملت دریغ نکرده اند اما ملت ایران نه تنها تمام رنج ها را کشیده و پای انقلاب ماندند بلکه با خنثی کردن این توطئه ها هر روز قله رفیعی از موفقیت را فتح کردند چنانچه امروز با دلاوری سپاه به قدرت اول موشکی منطقه تبدیل شده ایم.
نماینده مردم ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ضمن تشکر از حمایت مقام معظم رهبری از تصمیم شورای هماهنگی سران قوا درباره بنزین که به عنوان فصل الخطاب نصب العین قرار گرفت، از قوای سه گانه انتظار می رود در مقام اجرا به منویات معظم له نسبت به رعایت حال قشر آسیب پذیر پایبند بوده و عواید حاصل از این محل را صرف حمل و نقل عمومی کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه نمایندگان خانه ملت انتظار داشتند در جریان این تصمیم گیری قرار می گرفتند تا با بهره گیری از خرد جمعی تصمیم بهتری در این خصوص اتخاذ می شد و رئیس قوه مقننه نظر نمایندگان را نیز اعمال می کرد، گفت: دولت به عنوان مجری باید روشنگری های لازم را به عمل می آورد و مردم نه تنها از طرح مشکلات دلخور نمی شوند بلکه عزم جدی برای حل آن می گیرند.
نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم در ادامه با بیان اینکه در خصوص افزایش قیمت بنزین از بابت دو چیز دغدغه دارم، عنوان کرد: اول تداوم واریزی ها به حساب خانوارها و دوم افزایش بی رویه قیمت سایر کالاها است و این دغدغه به خاطر آن است که دولت در صیانت از حقوق ملت موفق عمل نکرده لذا از قوای سه گانه انتظار می رود توجه کافی به ایفای تعهدات و جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت ها داشته باشند.
وی افزود: در شرایط کنونی که فشار تحریم های ظالمانه بر دوش ملت سنگینی می کند، باید توجه داشت که رشد اقتصادی پایین و رشد نابرابری در جامعه تنها حاصل تحریم های تحمیل شده نیست بلکه حاصل سیاست گذاری های نادرست و عدم استفاده از ظرفیت نخبگان و کارشناسان در به کارگیری منابع ارزشمند کشور است و رویکردهایی همچون مبارزه با فقر، فساد و تبعیض، اصلاح ساختار اقتصادی و ایجاد همبستگی می تواند راهکار مناسبی برای برون رفت از این وضعیت باشد.
علیزاده ادامه داد: از آنجایی که تولید و به کارگیری سلاح هسته ای جایگاهی در دکترین دفاعی کشورمان ندارد، لذا راهبرد سیاست کلان کشور نیازمند مقاومت، تقویت مقاومت و تاب آوری، صبر راهبردی، همبستگی ملی و ارتقای سرمایه اجتماعی است که سرمایه اجتماعی در بردارنده اعتماد عمومی و اعتماد عمومی نیازمند عزم و باور جدی در مبارزه با فقر و فساد و تبعیض است.
این نماینده مردم در مجلس دهم در ادامه با بیان اینکه با یک رویکرد فراگیر در مبارزه با فساد می توان مدیریت کشور را از بحران ناکارآمدی اقتصادی و اعتماد مردم را از ورطه ناامیدی نجات داد، عنوان کرد: در این جا لازم می دانم از برخورد قاطعانه قوه قضائیه با عاملان فساد تشکر کنم.
وی ادامه داد: در شرایط حاضر، تشکیل بازار متشکل ارزی، برچیدن بساط چند نرخی در کشور، خروج از اقتصاد دولتی و حرکت به سمت اقتصاد آزاد، شفاف و رقابتی و نیز تشکیل بانک داده های معتبر و جامع اقتصادی همه شهروندان ایران که پیش نیاز توزیع مؤثر و عادلانه تر یارانه ها و کاهش فرار مالیاتی فرادستانه است، باید در دستور کار قوای سه گانه قرار گیرد.
علیزاده در ادامه با اشاره به زلزله اخیر شهرستان های میانه و سراب گفت: رسیدگی فوری به وضعیت زلزله زدگان با توجه به فرارسیدن فصل سرما از مسئولان خواستاریم.
این عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس با اشاره به مسائل حوزه انتخابیه اظهار داشت: اگر محدودیت های موجود در کشور نبود، بهتر از این می توانستیم خدمت کنیم.
وی ادامه داد: از وزیر صمت می خواهم ضمن تسریع در اجرای عملیاتی طرح های توسعه به خصوص ذوب مس، دستورات لازم جهت تبدیل وضعیت کارکنان شاغل در شرکت های اقماری مس را صادر کند.
نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در پایان خطاب به وزیر نفت خواستار صدور موافقت اصولی برای پتروشیمی خاروانا شد و خطاب به وزیر راه خاطرنشان کرد: احداث و آسفالت جاده های ارتباطی روستاها مورد درخواست ماست همچنین از وزیر نیرو می خواهم اجرای شبکه سد حوزه انتخابیه را در دستور کار قرار داده و وزیر جهاد کشاورزی نیز رسیدگی و تسریع احداث و مطالعه مجتمع گلخانه ای خاروانا را در دستور کار قرار دهد همچنین وزیر کشور نیز باید به موضوع مزایای مرزنشینی رسیدگی کرده و از وزیر گردشگری نیز می خواهیم در اجرای طرح گردشگری قلعه بابک تسریع کند.