خبرگزاری کار ایران

سالون بررسی کرد؛

حمله به ایران، همه منطقه را درگیر خواهد کرد

حمله به ایران، همه منطقه را درگیر خواهد کرد
کد خبر : ۸۱۸۰۷۳

سالون در گزارشی به بررسی عواقب حمله به ایران پرداخت و نوشت: اگر ایالات متحده، عربستان سعودی و اسرائیل – حتی به صورت محدود- به ایران حمله کنند، ایران به سرعت تلافی خواهد کرد و این کار از جبهه‌های بسیاری انجام خواهد شد.

به گزارش ایلنا به نقل از سالون، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان، معمار جنگ بی‌رحمانه این پادشاهی علیه یمن، در مصاحبه با شبکه سی بی اس گفت که جنگ علیه ایران ایده بدی است و می تواند به «فروپاشی کامل اقتصاد جهانی» بیانجامد.

همزمان انصارالله ویدئویی از حمله خود به عربستان سعودی را منتشر کردند که نشان می‌دهد در این جنگ چهار ساله تا چه اندازه به اعتماد به نفس رسیده‌اند.

 این حمله و نیز هجوم به تاسیسات نفتی عربستان، هراس از انصارالله را افزایش داده است. آنها توانسته‌اند با متوقف کردن نیمی از تولید نفت عربستان سعودی و تضعیف روحیه نظامیانش، هراسی واقعی را در دل پادشاهی سعودی دامن بزنند. در صحنه جنگ، عربستان تنها قادر به بمباران‌های هوایی است و توان بکارگیری نیروی زمینی علیه انصارالله را ندارد.

 این ادعا که ایران پشتیبان اصلی تروریسم است، به کلیشه‌ای از واشنگتن تا ریاض تبدیل شده، گویی نیازی نیست برای اثبات آن شواهدی هم ارائه شود.

ظاهرا اهمیتی ندارد که این عربستان سعودی بود که از طریق مجمع جهانی، بذر شکل‌گیری القاعده را کاشت و کشورهای مختلف از اندونزی تا جمهوری چچن را به پشتیبانی از اسامه بن لادن واداشت. در طول چندین دهه، عربستان سعودی با تامین پول، آموزش و تبلیغ واپسگراترین نسخه اسلام، خطرناکترین عناصر را در این جوامع رشد داد تا فرقه‌ای ایجاد کند که سرانجام، موجب بارش ترور و کشتار بر سر جوامع خودشان و بر سر جهان شدند.

 شاخک‌های عربستان سعودی همه جا هستند. گردان‌های تروریستی آنها با حملات سال ۲۰۰۱ به ایالات متحده آمریکا شهرت یافتند اما اکنون همین عربستان سعودی همراه با آمریکایی‌ها که خود زمانی آموزش چنین گروه‌هایی را عهده‌دار بودند، ایران را بعنوان «حامی اصلی تروریسم» معرفی می‌کنند. این وارونه‌سازی واقعیت‌هاست.

 اگر ایالات متحده، عربستان سعودی و اسرائیل – حتی به صورت محدود- به ایران حمله کنند، ایران به سرعت تلافی خواهد کرد و این کار از جبهه‌های بسیاری انجام خواهد شد. چنین سناریویی به این معنا است که تمام منطقه – از دریای مدیترانه تا کوه‌های هندوکش- درگیر جنگ خواهند شد.

 ایران نشان داده که مسیر دیپلماسی را ترجیح می‌دهد. ایالات متحده آمریکا باید به قرارداد هسته‌ای سال ۲۰۱۵ ایران بازگردد. دگرش‌هایی در این قرارداد می‌تواند با گفت‌وگو انجام شود.

جنبش انصارالله یمن هم اعلام کرده که مایل به آتش بس با عربستان سعودی و همکاری در مسیر صلح است که بسیار بهتر از هر سناریویی است که به جنگ تمام عیار منتهی شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز