خبرگزاری کار ایران

سلحشوری در مخالفت با وزیر پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی:

آمارهای ارائه شده از سوی مونسان مخدوش و بدون پشتوانه است/ مدیران مونسان از تهران گرفته تا قزوین تحت پیگرد قانونی هستند

آمارهای ارائه شده از سوی مونسان مخدوش و بدون پشتوانه است/ مدیران مونسان از تهران گرفته تا قزوین تحت پیگرد قانونی هستند
کد خبر : ۸۰۶۲۴۳

نماینده تهران گفت: مونسان با منتقدان برخورد مناسبی ندارد. برخی از اساتید این حوزه رای به ایشان را افتادن از چاله به چاه می‌دانند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، پروانه سلحشوری (نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی) در مخالفت با معرفی مونسان به عنوان وزیر میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: امروز روی سخنم با تمام کسانی است که در روند وزاتخانه شدن این سازمان تلاش کردند هرچند دولت با ناراحتی این وزارتخانه را پذیرفت اما امری که محال می‌نمود به نتیجه رسید. امروز کاندیدای وزارت از تلاش نمایندگان سخن می‌گوید در حالی که در دوسال اخیر مخالفت داشتند.

وی ادامه داد: آیا دولت طی این مدت پیام نداده است که برایشان فرقی ندارد و کار خودشان را می‌کنند؟ حرف نمایندگان مردم برایشان اهمیت ندارد؟ کسی که این نهاد (مجلس) را قبول ندارد چگونه می‌خواهد سکان‌دار وزارتخانه شود.

سلحشوری با خطاب قرار دادن فعالان میراث و گردشگری و خبرنگاران گفت: در تمام این مدت می‌خواستیم معیارهایی را تعیین کنیم که برای وزیر شاخص‌ تعیین کنیم که فرصت تبیین علمی پدید نیامد. صحبت‌ها را شنیدم و به همکاران گفتم اما دلیل و استدلال تا حدودی برای همکاران من قابل پذیرش است.  

این نماینده مجلس با اشاره به آنکه آمارهای ارائه شده از سوی مونسان بعضا مخدوش و بدون پشتوانه هستند، گفت: در جایی به ۴ هزار پروژه مرمت اشاره دارد و در جایی ۲ هزار پروژه مرمتی را عنوان می‌کنند. در جایی به ساخت موزه‌ها اشاره دارند و در جای دیگر به استانداردسازی و اینکه کجا قرار دارند اشاره نشده.

وی در ادامه از همکاران و نمایندگان مجلس خواست تا به صفحه ۱۸ برنامه‌ای که از سوی مونسان به مجلس ارائه شده نگاهی بیاندازند و تصریح کرد: مونسان در متن این بخش از برنامه اعلام کرده که فلان کارها در سال ۲۰۱۸ انجام می‌شود، غافل از آنکه امسال سال ۲۰۱۹ است نه ۲۰۱۸.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: این روزها مبارزره با فساد مطرح است اما مدیران مونسان از تهران گرفته تا قزوین تحت پیگرد قانونی هستند. درعین حال، شفافیت حکمی است که در مبارزه با فساد معنا می‌یابد این درحالی است که سازمان میراث فرهنگی فقط ۷ مورد گزارش دارد. همچنین مونسان در دو سال مسئولیت خود شورای عالی میراث وگردشگری را تشکیل نداد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به نقش اثرگذار مجلس، مونسان معاونت حقوقی پارلمانی را منحل و در معاونت سرمایه‌گذاری ادغام کرد. همچنین مونسان به تراز مثبت گردشگری اشاره دارد درحالی که می‌توان آن را به عدم مدیریت دولت در نوسانات ارز دانست. می‌گوید مدیرانش را از کیش نیاورده آیا جانفشان، شقاقی، ابراهیمی، مهدوی، خدادی و ... از کیش نیامدند؟

سلحشوری افزود: مونسان با منتقدان برخورد مناسبی ندارد. برخی از اساتید این حوزه رای به ایشان را افتادن از چاله به چاه می‌دانند. در برنامه پیشنهادی از آموزش سخن گفتند اما مرکز آموزش میراث را با بیش از ۲۸ سال سابقه منحل کردند. او به استرداد اموال اشاره دارد بدون آن لیست قرمز آثار تهیه شده باشد. می‌دانم که نمایندگان از قبل رای خود را مشخص کرده‌اند. اما بهتر است رای آزاده بدهند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز