وزیر اطلاعات:
طوری عمل کنیم که مردم احساس امنیت و آرامش کنند
وزیر اطلاعات با اشاره به این که آرامش جامعه حتی موجب ارتقاء فرهنگ دینی می شود، خاطرنشان کرد: باید به گونه ای عمل کنیم که مایه آرامش دل ها باشیم و مردم از شنیدن اسم وزارت اطلاعات احساس امنیت و آرامش و دشمنان احساس خطر و واهمه کنند.
به گزارش ایلنا، حجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی امروز شنبه در گردهمایی مدیران حراست دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری در دانشگاه علامه طباطبایی، با تبریک سالروز ولادت با سعادت امام هادی (ع) و بیان آموزه ها و احادیثی از آن حضرت به مساله فعالیت حراست ها اشاره کرد و افزود: این مسئولیت با ظرافت در معرض عوارضی است که انسان را دچار فراز و نشیب های سختی می کند.
علوی فعالیت حراست ها در مراکز علمی را با توجه به ضرورت وجود آرامش در کنار امنیت دانست و اظهار داشت: در میان عناصر علمی اقدامات حراستی از ظرافت خاصی برخوردار است و باید بسترهای جرم و خلاف را با تدبیر به حداقل برسانند و به جای مچ گیری، دست گیری کنند.
وی اقدامات حراست ها را به منزله نقش اورژانس توصیف و خاطر نشان کرد: در کنار اطلاع رسانی موارد به دستگاه اطلاعاتی باید تدابیر لازم را برای رفع مسائل جزیی بیندیشند.
وزیر اطلاعات گرامیداشت جامعه علمی و حفظ کرامت آنان را وظیفه نخست مجموعه های حراست دانشگاه ها و پژوهشگاه ها دانست و تاکید کرد: نه تنها این قشر از جامعه بلکه باید برای همه افراد جامعه حتی افراد پایین دست نیز کرامت و حرمت قائل شد.
علوی گفت: بر اساس آموزه های اسلامی همه چیز حتی کعبه، قرآن کریم، پیامبر، نظام رهبری و حکومت برای مردم است و زیرمجموعه حکومت اسلامی نیز باید در خدمت مردم باشند و اقدامات حراستی و اطلاعاتی باید با مردم، برای مردم، به نفع مصالح و امنیت مردم و از خود مردم باشد.
وی تصریح کرد: مردم باید به گونه ای احساس کنند که در تأمین امنیت مشارکت کنند و در این فضای غیر امنیتی خلاقیت، نوآوری و ابداعات شکوفه خواهد زد.
علوی گفت: اگر بخواهیم به کشور خدمت کنیم باید به گونه ای تدبیر کنیم که فضاهای علمی باز و مملو از آرامش و امنیت باشد چرا که در این شرایط افراد دچار عقده نمی شوند و جهت گیری مخرب پیدا نمی کنند.
وی با بیان این که رفتارهایی موجب ایجاد عقده حقارت می شود، ادامه داد: مصونیت جامعه مستلزم حفظ کرامت انسان هاست و در این صورت شاهد فراز مغزها نخواهیم بود.
علوی افزود: باید برای جامعه بستر ساز امنیت و آرامش باشیم و از دشمنان و بدخواهان سلب آرامش کنیم و با منافقان و تروریست ها با قاطعیت برخورد کنیم چرا که نبود امنیت فیزیکی نیز به جامعه لطمه می زند.
وزیر اطلاعات اظهار داشت: پیوند حاکمیت و مردم موجب تقویت نظام و خنثی سازی توطئه ها و طمع دشمنان خواهد شد.
علوی با اشاره به این که آرامش جامعه حتی موجب ارتقاء فرهنگ دینی می شود، خاطرنشان کرد: باید به گونه ای عمل کنیم که مایه آرامش دل ها باشیم و مردم از شنیدن اسم وزارت اطلاعات احساس امنیت و آرامش و دشمنان احساس خطر و واهمه کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش به دشمنی های آمریکا علیه کشورمان اشاره کرد و افزود: در شرایط کنونی و فشار اقتصادی مردم بیش از گذشته با حکومت و نظام اسلامی همراهی می کنند و مسئولین نظام نیز پشت سر رهبری معظم انقلاب اسلامی هستند.
علوی با بیان این که باید با مردم با لطف و محبت برخورد و از درنده خویی پرهیز کرد، گفت: اسلام در کرسی تحقیق حق است و دیگران را باطل می داند اما در کرسی حکومت عدالت، معیشت، امنیت و حرمت را به طور یکسان برای آحاد جامعه می داند.
وزیر اطلاعات افزود: اسلام دین انتقام گیری و ایجاد فشار بر مردم نیست و دوست داریم دانشگاه ها که فرهنگ استکبار ستیزی بر آن حاکم بود باشد و حاکمیت این فرهنگ با دیکته کردن و تحمیل امکان پذیر نیست بلکه باید با استدلال توأم با محبت ایجاد شود و مجموعه های حراست می توانند در این زمینه همراهی موثری داشته باشند.
علوی اکثریت دانشجویان و جامعه علمی را همراه و همدل نظام اسلامی دانست و گفت: دانشجویان فرصت برای نظام هستند و باید هوشیارانه جلوی نفوذ دشمنان را برای تبدیل ظرفیت دانشجویان به تهدید علیه نظام بگیریم.
وزیر اطلاعات دو قطبی کردن جامعه را یکی از اقدامات دشمنان اعلام کرد و گفت: توسعه چتر اطلاعاتی و رصد و اشراف اطلاعاتی و حفظ و صیانت از اساتید، دانشجویان و نخبگان در برابر نفوذ دشمنان از جمله اقدامات ضروری مجموعه های حراست دانشگاه هاست.
علوی در بخش دیگری از سخنانش به مساله تایید صلاحیت ها اشاره کرد و افزود: در بررسی و رسیدگی به تایید صلاحیت ها باید سخنان افراد را شنید و استناد تنها به گزارشات منابع راهگشا نیست و در معرض تردید است.
وی اظهار داشت: امیال سیاسی و جناحی نباید در تصمیم گیری ها تأثیرگذار باشد و استقلال اقدامات اطلاعاتی به منزله نفی اصولگرایان یا اصلاح طلبان نیست بلکه باید در کنار احترام به همه جریانات سیاسی در اقدامات حرفه ای ذره ای این جناح بندی ها را دخالت نمی دهیم و به نفع یا علیه کسی اقدام نمی کنیم.
وزیر اطلاعات با اشاره به این که مشارکت حداکثری مردم در انتخابات موجب تودهنی زدن به ترامپ و هیأت حاکمه آمریکا می شود، گفت: باید از دو قطبی شدن فضای دانشگاه ها در دوران انتخابات و موج سواری دشمنان جلوگیری کرد.