خبرگزاری کار ایران

جبارزاده:

تصمیم گیری در حوزه تقسیمات کشوری باید کاملاً کارشناسی شده و موشکافانه باشد

تصمیم گیری در حوزه تقسیمات کشوری باید کاملاً کارشناسی شده و موشکافانه باشد
کد خبر : ۶۹۰۶۲۳

معاون سیاسی وزارت کشور با اشاره به اینکه تصمیم‌گیری در حوزه تقسیمات کشوری باید کاملاً کارشناسی شده، دقیق و موشکافانه باشد، تاکید کرد: اعتقاد ما بر این است که تقسیمات کشوری باعث آرامش سیاسی می‌شود.

به گزارش ایلنا، اسماعیل جبارزاده در نشست تخصصی تقسیمات کشوری خطاب به روسای گروه، معاونان مدیران کل و کارشناسان تقسیمات کشوری استانداری‌ها گفت: شما با فراهم ساختن مقدمات لازم، برای توجیه طرح‌ها و رضایتمندی مردم در خط مقدم تقسیمات کشوری هستید و با همین قدرت، جدیت و همتی که داشته‌اید، این مسیر را ادامه بدهید.

وی ادامه داد: به اینکه اعتقاد ما بر این است که تقسیمات کشوری باعث آرامش سیاسی می‌شود و برای ایجاد آرامش سیاسی باید در شکل گیری پیشنهادات دقت شود. تقسیمات کشوری یکی از جاهایی است که کار کارشناسی می‌طلبد و با تدبیر، تدبر و با لحاظ کردن همه جوانب طرح‌های پیشنهادی در این حوزه تصویب شود. تقسیمات کشوری خدمتی از خدمات دولت برای ایجاد نشاط و شادابی اجتماعی بین مردم است. این نشاط اجتماعی واقعی زمانی حاصل خواهد شد که رفاه، آرامش اجتماعی، آرامش سیاسی و نهایتاً رضایتمندی مردم را به دنبال داشته باشد.

معاون سیاسی وزارت کشور افزود: درکشور ما یکی از محورهای توسعه مناطق، شهرها و روستاها تقسیمات کشوری است؛ هرچند ما شدیداً به آمایش سرزمین معتقدیم و باید انجام شود.

جبارزاده خطاب به روسای گروه، معاونان مدیران کل و کارشناسان تقسیمات کشوری استانداری‌ها اظهار داشت: انطباق همه پیشنهادات با ضوابط قانونی، عملی نمی‌‌‌‌‌شود مگر با همت شما. حتماً  مر قانون را رعایت و با نگاه بیشتر و دقیق‌تر به توسعه روستایی توجه کنید.

در ادامه این نشست، سعید جلالی، مدیرکل دفتر تقسیمات وزارت کشور با اشاره به اینکه تقسیمات با حیات یک کشور مرتبط است، تصریح کرد: باید در بحث عمق سیاست راهبردی تقسیمات بیشتر کار شود. در باب تقسیمات کشوری خون دل‌ها خورده‌‌‌‌ایم تا موانع را برطرف کنیم و در نتیجه تعدادی دهستان، بخش و شهر جدید را منطبق بر قانون ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اینکه صبر و پشتکار مسئولان حوزه تقسیمات نتیجه داد، خاطرنشان کرد: وزیر کشور محکم پای کار آمدند و  وزارتخانه دیگر هم همراه شدند و استدلال‌های منطقی، عقلانی و مدلل وزارت کشور در حوزه تقسیمات را پذیرفتند که مصوبه حدود 10 طرح تقسیماتی در دولت از پیامدهای آن بود و بالای 25 طرح هم در کمیسیون سیاسی - دفاعی مورد تایید واقع شد.

مدیرکل دفتر تقسیمات وزارت کشور ضمن تاکید بر این موضوع که باید حوزه‌های استانی طرح‌ها را منطبق با قانون ارائه کنند، ابراز داشت: طرح‌‌‌ها باید برآمده از عمق سیاست راهبردی تقسیمات کشوری باشد و عقبه و پشتوانه تاریخی طرح‌‌‌ها می‌‌‌‌تواند از خود طرح هم مهمتر باشد.

جلالی اضافه کرد: در بحث عمق سیاست راهبردی تقسیمات باید بیشتر کار شود و این موضوع در سطح بندی و واحدبندی، جای نام‌‌ها و نام‌‌‌ها و سایر موارد و وارد شود.

وی با بیان اینکه ساختار تقسیمات کشور هم برای تمرکزگرایی و هم تمرکز‌زدایی مناسب است، عنوان کرد: هم تمرکز اختیارات در مرکز را می‌‌‌توان اجرا کرد و هم ارائه اختیارات به استان‌‌‌‌‌ها از درون همین قالب تقسیماتی قابل اجرا است و از این جهت تقسیمات کشوری مشکلی ندارد.

مدیرکل دفتر تقسیمات وزارت کشور ادامه داد: مشکل از تقسیمات نیست بلکه مشکل کسانی هستند که نمی‌‌‌‌‌خواهند اختیارات را از مرکز به استان‌ها بدهند.

جلالی خطاب به روسای گروه، معاونان مدیران کل و کارشناسان تقسیمات کشوری استانداری‌ها یادآور شد: در مردم انتظاری ایجاد نکنید که نتوان انجام داد. مردم باید بدانند که شهر و روستا شیوه و نحوه‌‌‌ای از زیست هستند و برتری بر یکدیگر ندارند. فرمول هر منطقه را به بهترین شکل به دست آورید و شناخت سرزمینی را در طرح‌‌‌‌ها لحاظ کنید.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز