خبرگزاری کار ایران

مخالفان و موافقان وزیر پیشنهادی اقتصاد و امور دارایی چه گفتند؟

مخالفان و موافقان وزیر پیشنهادی اقتصاد و امور دارایی چه گفتند؟
کد خبر : ۶۸۵۶۴۳

وزارت اقتصاد اولین وزارت‌خانه‌ای بود که صلاحیت گزینه پیشنهادی آن با سخنرانی موافقان و مخالفان و دفاعیات دژپسند مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایلنا، جلسه امروز مجلس در حالی برگزار شد که مهم‌ترین دستور جلسه امروز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی برای چهار وزارتخانه، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اقتصاد و امور دارایی، صنعت، معدن و تجارت و وزرات راه و شهرسازی بود.

بر این اساس وزارت اقتصاد اولین وزارت‌خانه‌ای بود که صلاحیت گزینه پیشنهادی آن مورد بررسی قرار گرفت.

ساری: برنامه ۵۰ صفحه‌ای دژپسند چیزی جز تکرار مکررات نبود

 

علی ساری نماینده اهواز در مقام مخالفت با وزیر پیشنهادی اقتصاد و امور دارایی گفت: از اینکه دکتر روحانی تصمیم به تغییر در تیم اقتصادی گرفته‌اند خوشحال هستم و ضمن احترام به آقای دژپسند، باید بگویم انتخاب ایشان با انتظارات مجلس و مردم فاصله زیادی دارد با وجود آنکه ۲۰۰ نفر از نمایندگان مجلس در اوایل سال ۹۷ نامه‌ای را مبنی بر تغییر در تیم اقتصادی دادند دکتر کرباسیان در اثر فشار استیضاح به این کار تن دادند.

وی ادامه داد: باید از آقای دژپسند که در این فضای مبهم اقتصادی و آ‌شفته قبول مسئولیت کردند سپاس‌گذار باشیم اما در برنامه پیشنهادی و ۵۰ صفحه‌ای ایشان چیزی جز تکرار مکررات نبود و هیچ گونه راهکار عملی برای افزایش قدرت پول ملی و حفظ سرمایه ندیده‌ام تمام مطالب مطرح شده با توجه به مقالات و تالیفات بیشتری که نگارش شده است، صورت گرفته که بر مبنای تئوری است و اجرای فرضیه‌ها و تئوری‌ها در این شرایط محال است.

نماینده اهواز با اشاره به وظایف سیاست‌گذاران وزیر اقتصاد گفت: اگر هشت وظیفه خطیر که شامل سیاست‌گذاری پولی و بانکی، سیاست‌گذاری بیمه‌ای، سیاست‌گذاری مالی و نظارت، واگذاری دارایی‌های دولت، تجارت و سرمایه‌گذاری، بهبود شرایط تولید بدانیم، شرط اصلی این هشت وظیفه در چگونگی تدبیر در سیاست داخلی و خارجی عجین شده است و مهم‌تر آنکه ۸۰ درصد بودجه کشور مربوط به فروش نفت است که سیاست‌های پولی و مالی از روی آن تدوین می‌شود.

وی ادامه داد: بنابراین باید تمرکز این وزارتخانه بر سیاست خارجی باشد و در شرایط تحریم و کاهش فروش نفت شاهد برنامه از ایشان باشیم. اما سوال‌هایی مطرح است، جایگاه وزیر اقتصاد به عنوان رکن اصلی توسعه کجا است اگر تحریم‌های اقتصادی آمریکا شروع شده است ما شاهد هستیم که وزیر خزانه‌داری آمریکا در عملیاتی کردن آنها سفرهای متعددی به کشورهای مختلف و مشتریان ما دارند در حالی که نقش دیپلماسی اقتصادی در برنامه وزیر اسبق اقتصاد و نیز در برنامه پیشنهادی وزیر فعلی کمرنگ است و جز اشاره‌ای کوتاه به دیپلماسی اقتصادی نقش دیگری را قائل نشدند و انتظار داریم همپای دشمن عملکرد داشته باشند.

ساری در مورد هدایت نقدینگی به سمت تولید گفت: شما بر تامین منابع مالی و هدایت نقدینگی به سمت تولید تاکید کرده‌اید اما این تاکید شما کافی نیست و برنامه‌ای اجرایی را می‌طلبد. شما به بخش‌هایی از مقالات و کتب تدوین شده که در آنها به آسیب‌شناسی مسائل اقتصادی پرداخته‌اند، اشاره کردید در حالی که این را نمی‌توان راهکار عملی دانست. ایشان در پاراگراف‌های مختلف به چالش سرمایه‌گذاری خارجی ناکافی تاکید کردند اما نحوه جذب آن مغفول مانده است و ایشان به عنوان راس این وزارتخانه باید هر چه سریعتر پرده سیاه رانت را از اقتصاد دور کند.

وی تصریح کرد: از نواقص اقتصادی ما سیستم ناکارآمد بانک است بانک‌های ما در آستانه ورشکستگی هستند و در نحوه عملکرد نیز از استانداردهای بین‌المللی عقب مانده‌ایم که این باعث شده تا بانک‌های خارجی حاضر به وام دادن به بانک‌های ما نشوند و من راهکاری برای برون رفت از این شرایط را در شما نمی‌بینم.

نماینده اهواز ادامه داد: راهکاری برای وصول معوقات گذشته ارائه نشده است. چه برنامه‌ای برای حل دارایی‌های منجمد و موهومی بانک‌ها دارید؟ آیا می‌دانید ۶۰ درصد دارایی بانک‌ها قابل نقد شدن نیستند؟ آیا می‌دانید مطالبه ۱۱۰ هزار میلیارد تومانی در دست تنها ۱۰۸ نفر است؟ چگونه مطالبه خواهید کرد؟

ساری یادآور شد: شما مدتی به عنوان معاونت امور اقتصادی و هماهنگی برنامه و بودجه در بودجه سالیانه دخالت داشتید. چگونه در این مدت هزینه جاری سه برابر شده است؟ شما طبق شنیده‌ها در عزل‌ و نصب‌های خود ویژگی‌های خاصی را در نظر گرفتید در حالی که در برنامه خود به شایسته‌سالاری تاکید دارید. شنیده‌ها حاکی از این که سالیانه پاداش‌های چند صد میلیونی مصوب کردید که باید نسبت به آن شفاف‌سازی کنید.

نماینده اهواز تصریح کرد: مقالات متعدد شما در زمینه توسعه و تحقق عدالت اجتماعی در سازمان برنامه و بودجه در جهت پیشگیری از بحران‌ها نبوده است.

دژپسند با سلامت و شجاعت کاری خود می‌تواند با رانت مقابله کند

 

عضو فراکسیون امید گفت: همکاران محترم امروز در مقابل یک تصمیم مهم داخلی و خارجی قرار گرفتیم. تصمیمی که در داخل چند ماهی است که ثبات اقتصادی کشور را بهم ریخته است.

وی ادامه داد: هر روز مسائل اقتصادی و وضعیت نابسامانی و فشارهای اقتصادی که از طرف آمریکا و عیادی آن به مردم حاکم می‌شود، بیشتر شده است تا جایی که وزارت خزانه‌داری به عنوان پایگاه جنگی علیه ا قتصاد ایران معرفی شده و هر روز برنامه‌های اقتصادی ما را دنبال می‌کند تا بتواند از آن جهت بر کشور غلبه کند.

سبحانی‌فر ادامه داد: آمریکا در ۱۳ آبان برنامه‌ دارد که از این روز بتواند حداکثر استفاده را ببرد. آیا وقت آن نیست که در مقابل آمریکا یک تصمیم قاطع و پاسخ سخت بدهیم و به وزرای پیشنهادی دولت رای بدهیم.

سبحانی‌فر با اشاره به سوابق فرهاد دژپسند و مسئولیت‌های وی طی سال‌های اخیر گفت: سوابق ایشان از اجرایی تا تئوری برای همه روشن است. دژپسند لیسانس و فوق‌لیسانس در زمینه اقتصاد دارد و عضو هیات علمی دانشگاه‌های معتبر کشور است و از مدیران موفق در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شناخته می‌شود. ایشان همواره در پست‌های اقتصادی و مالی بوده اما تا امروز یک نفر در مورد حاشیه‌های مالی دژپسند حرفی نزده است. این نشان می‌دهد که ایشان سلامت و شجاعت کاری دارند و می‌تواند با رانت مقابله کند ضمن آنکه دژپسند از یک خانواده کشاورز است و با درد مردم آشنا است.

سبحانی‌فر به سابقه اجرایی دژپسند اشاره کرد و گفت: معاون رئیس سازمان برنامه، معاون وزیر اقتصاد و بازرگانی از سوابق مهم ایشان است ضمن آنکه ایشان در برنامه‌های خود صریحاً اعلام کردند که تفکرشان استفاده از بخش خصوصی به معنای کامل است. ایشان به تئوری‌های اقتصادی تسلط کامل دارند و می‌توانند با سابقه عملی‌ای که در این چند سال به دست آورده را اجرایی کند.

سبحانی‌فر با اشاره به صحبت‌های ساری نماینده مخالف دژپسند گفت: ایشان این انتقاد را داشتند که دژپسند برنامه‌ای برای اقتصاد بدون نفت ارائه نکرده این در حالی است که ایشان در سال ۷۵ مسئول تدوین اقتصاد بدون نفت بوده است. قطعاً ایشان در صورت حضور در پست وزارت می‌تواند بهتر این برنامه را اجرا کند.

وی ادامه داد: در برنامه ایشان بر روی نظام بانکی تاکید شده و اینکه بانک‌ها باید بانکداری بکنند نه بنگاهداری. ضمن آنکه بانک‌ها باید به مردم تسهیلات بدهند نه زیرمجموعه خود.

سبحانی‌فر در پایان ضمن ابراز امیدواری از رای آوردن دژپسند گفت: با توجه به اینکه ایشان یکی از افراد مسلط علمی در کشور است امیدواریم بتواند به خوبی در پست وزارت به کشور خدمت کند.

دژپسند می‌تواند بین وزرات اقتصاد، بانک مرکزی و سازمان مدیریت هماهنگی ایجاد کند

 

غلامرضا کاتب نماینده گرمسار  در موافقت با گزینه پیشنهادی رییس‌جمهور برای وزارت اقتصاد و دارایی گفت: امروز در محضر ملت بزرگ و خدا هستیم تصمیمی که می‌گیریم باید بر اساس منافع ملی باشد.

وی افزود: توصیه و خواهش دارم به همکارانم که انتخابی که امروز انجام می‌دهیم با شناخت و درایت باشد که مجبور نشویم سه ماه بعد سوال و استیضاح کنیم. به وزرا می‌گویم در این خانه ملت با خدا عهد ببندیم که به آنچه می‌گوییم عمل کنیم و ملت در شرایط اقتصادی سربلند باشند.

نماینده گرمسار تاکید کرد: در خصوص دژپسند می‌گویم؛ نمایندگان محترم دغدغه شما همیشه بحث عدم هماهنگی و هم‌گرایی تیم اقتصادی بوده امروز با انتخاب دژپسند همکاری در بخش سازمان مدیریت و بانک مرکزی ایجاد خواهد شد که نگاه وی برنامه‌ای و علمی و منسجم در بخش اقتصادی خواهد بود.

وی ادامه داد: بنده چند سالی در سازمان مدیریت بودم ایشان همکار ما بودند و رشد خودش را مراحل مختلف مدیریتی از کارشناسی شروع کردند و معاون مدیرکل بودند، بعد مدیرکل و معاون شدند یعنی این نبوده که یک شبه راه را طی کنند .

کاتب تصریح کرد: سوم اینکه ایشان عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی هستند که می‌توانند از ظرفیت‌های علمی دانشگاهیان استفاده کند و می‌تواند هسته اندیشه‌ورزی و هم فکری را در وزات‌خانه راه‌اندازی کند و با نگاه متفاوت می‌تواند برنامه تنظیم کند.

وی خاطرنشان کرد: نکته چهارم اینکه ایشان در طول مدت کار در سازمان مدیریت در تدوین کار و لوایح مادر و مخصوصا لوایح دیوان محاسبات و برنامه و بودجه بیشترین سهم را در تدوین آن داشتند. حال اگر بخواهند این قوانین را اجرا کنند که خودشان در تدوین آن سهم داشتند  و مباحث را تنظیم کردند قطعا کار بهتر انجام خواهد شد. کسی که بتواند مبانی نظری را تدوین کند در اجرای آن موفق‌تر است.

کاتب گفت: ما از ایشان انتظار داریم بحث مالیات بر ارزش افزوده که انتظار همکاران من در فراکسیون تولید است را دنبال کنند. قانون ارزش افزوده را با هماهنگی مجلس تدوین کنند و در راستای خدمت به تولید و نکته دوم بحث اصلاح ساختار بودجه که همکاران من مورد تاکید داشتند گام موثر بردارد. 

وضعیت فعلی اقتصاد به عملکرد دژپسند و همکارانش در سازمان برنامه و بودجه برمی‌گردد

 

یحیی کمالی‌پور نماینده جیرفت به عنوان مخالف با وزیر پیشنهادی اقتصاد و دارایی اظهار کرد: قبل از اینکه برنامه‌های دژپسند را نگاه کنیم و با آن مخالفت کنیم نمایندگان باید به این مسئله واقف باشند که گذشته چراغ راه آینده ما است. کارنامه گذشته آقای دژپسند در سازمان برنامه و بودجه را مدنظر قرار دهیم و بنا بر آن تصمیم بگیریم.

وی افزود: همه می‌دانید آقای دژپسند دکتری اقتصاد بین‌الملل دارند و از سال ۸۴ درسازمان برنامه و بودجه هستند. مگر نه اینکه یک پای اقتصاد ایران سازمان برنامه و بودجه است؟ کدام برنامه و کدام بودجه در جای مناسب خود صرف شده است؟

کمالی‌پور در ادامه تصریح کرد: در قانون ۳۰ برنامه و بودجه آمده باید با استفاده از نظر متخصصان و کارشناسان اقتصادی بودجه کشور تعیین و بسته شود. آیا این کار را انجام داده‌اید؟ تفریق بودجه نشان می‌دهد به جای متمم از بانک پول دریافت کردید که باعث افزایش پایه پولی کشور شد. درآمدهای فروش ارز بدون اجازه مجلس صرف بودجه کشورشده که باز هم افزایش پایه پولی کشور را به همراه داشته است.

نماینده جیرفت با اشاره به اینکه ۱۰ میلیارد تومان از طریق سازمان برنامه و بودجه به مرکز تحقیقات و پژوهش اختصاص داده شده است، اذعان داشت: در بودجه ۹۶ ، ۱۰ میلیارد تومان را برای یک مرکز تحقیقات اختصاص دادید که تنها یک اتاق در سازمان برنامه و بودجه دارد. شما با این ۱۰ میلیارد تومان چه کارهایی انجام داده‌اید؟ مردم باید نتیجه عملکرد مثبت شما را در اقتصاد، اشتغال و رفاه خود ببینند. آیا واقعاً مشاهده می‌شود؟

وی افزود: این همه نوسانات و مشکلات در کشور یعنی شما هیچ مسئولیتی در قبال آن نداشتید یا به نظر شما توجهی نمی‌شده است؟ شما به گفته خودتان می‌خواهید اقتصاد بیمار کشور را نجات دهید. ۵۰ صفحه برنامه داده‌اید اما ای کاش ۵ صفحه برنامه می‌دادید و عمل می‌کردید. این ۵۰ صفحه تنها نوشتار است و عملکردی وجود ندارد.

نماینده مخالف وزیر پیشنهادی اقتصاد و دارایی گفت: آنچه شما در برنامه‌هایتان به آن اشاره کردید بانک‌ها، بیمه‌ها و اصلاح ساختارها که تنها اشاره شده که باید انجام شود با کدام برنامه علمی و عملی و کدام راهکار در این برنامه ۵۰ صفحه‌ای مشاهده می‌شود؟

وی گفت: ما نباید کاری کنیم که سه ماه بعد دوباره طرح سوال و استیضاح به راه بیفتد و به کاری که نباید بر آن صحه می‌گذاشتیم حسرت می‌خوردیم. من به عنوان یک نیروی مستقل اعلام می‌کنم که آقای دژپسند نمی‌تواند گره‌های کور کشور را باز کند و دوای درد این اقتصاد بیمار باشند. اگر وضعیت اقتصاد این است قسمتی از آن به عملکرد آقای دژپسند و همکارانشان در سازمان برنامه و بودجه بازمی‌گردد.

کمالی‌پور در ادامه تصریح کرد: کدامیک از نمایندگان از عملکرد ایشان در سازمان برنامه و بودجه راضی هستند که می‌خواهید به او رای بدهید. امیدوار هستم دراین فضا تصمیمی بگیرید که روح و روان ملت ایران به آرامش برسد و تصمیمی بگیرید که خواست مردم شما است، نگاه مردم به تصمیم شماست و رضایت خدا و پس از آن رضایت مردم را با تصمیم خود رقم بزنید.

همه برنامه دژپسند تئوری است/ برای خود رزومه درست کرده‌اید

ولی ملکی نماینده مشکین‌شهر در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی اقتصاد و امور دارایی گفت: همه ما بر جنگ اقتصادی تاکید می‌کنیم در حالی که باید آرایش جنگی بگیریم و این باید هم در دولت، مجلس و قوه قضائیه قابل مشاهده باشد. آیا این گونه است؟

وی ادامه داد: من همه مسائل را تاریک یا سیاه نمی‌بینم و روی برنامه‌های پیشنهادی ایشان تمرکز می‌کنم. شما به بهبود وضعیت رفاه، افزایش قدرت خرید مردم و کاهش تورم تاکید دارید اما مشخص نمی‌کنید که این اقدامات با چه مکانیزمی صورت خواهد گرفت. باید توجه کرد رای آوردن یا نیاوردن مهم نیست مهم آن است که برنامه‌هایی که ارائه می‌شود قابلیت اجرایی دارند یا نه؟ چون پس از چهار یا شش ماه در همین مجلس در مورد آنها سوال خواهد شد.

نماینده مشکین‌شهر تصریح کرد: شما به تامین کالاهای اساسی مردم و تامین منابع مالی تولید اشاره کرده‌اید اما در شرایطی که تولید ناخالص داخلی کشور پایین است با چه مکانیزمی این اقدامات را انجام خواهید داد؟ با چه مکانیزمی مشکلات ارزی را حل خواهید کرد؟ واقعیت این است که شرایط کشور اجازه این کار را نمی‌دهد در حالی که آقای رئیس‌جمهور وجود ابرتورم را انکار می‌کنند شما برای مبارزه با آن برنامه‌ دارید اما باز هم درباره مکانیزم مبارزه با ابرتورم اشاره‌ای نکرده‌اید.

ملکی تصریح کرد: در کتب مختلفی که شما ارائه کرد‌ه‌اید یک آمار کمی نمی‌بینیم. شما در موردی اشاره نکردید که مثلا این آمار از کجا به کجا می‌رسد. بالاخره شما اگر رای بیاورید یک رزومه برای خود درست کرده‌اید.

وی متذکر شد: در مورد مبارزه با فساد که اشاره کرده‌اید بر شاخصه‌ها تاکید شده است. با چه مکانیزمی این کار را انجام خواهید داد چگونه با بانک‌های بیمار مبارزه خواهید کرد؟ مگر بانک‌ها نباید مشارکتی باشند در حالی که تنها کار بانک‌ها گرفتن نرخ بهره است. نباید فراموش کرد که تولید زمانی سامان می‌یابد که بانک‌ها در سود و زیان مثل تمام دنیا مشارکت داشته باشند.

ملکی تصریح کرد: همه برنامه شما تئوری است و همه ما تئوری‌ها را بلد هستیم. شما اشاره به موانع تولید کرده‌اید در حالی که ما قانون آن را داریم ولی اراده‌ای برای اجرای آن نمی‌بینیم. باید پرسید شما چگونه بین گمرک و دیگر سازمان‌های مربوط خود تعامل ایجاد خواهید کرد.

دژپسند می‌تواند با تدابیر خود از فساد جلوگیری کند

محسن علیجانی نماینده موافق وزیر پیشنهادی اقتصاد گفت: وزارت اقتصاد به عنوان یکی از ارکان اصلی بخش اقتصاد باید نقش خود را به صورت کارآمد ایفا کند. بنده معتقدم که شان وزارت اقتصاد تنها هماهنگ‌کننده بین دستگاه‌ها نیست. بزرگترین اقتصاد دنیا هم اکنون به فکر از پای در آوردن اقتصاد ما است و با ایجاد مشکلات و موانع سعی دارد تا اقتصاد ما را زمین‌گیر کند.

وی افزود: پایین بودن سطح بهره‌وری، افزایش بیش از مخارج از جمله مشکلاتی است که پیش‌روی اقتصاد ما قرار دارد و باید برای آن چاره اندیشید.

این نماینده موافق اظهار کرد: باید برای جلوگیری از فرار مالیاتی و فساد تمهیداتی اندیشیده شود.

علیجانی گفت: آقای دژپسند انسانی کارا و پاکدست برای ریاست وزارت اقتصاد است که می‌تواند با تدابیر خود از فساد جلوگیری کند. او به دنبال اهداف اجرایی است و می‌تواند با سرمایه‌گذاری خارجی و بهبود کسب و کار بر توسعه زیرساخت‌های مرتبط فضای داد و ستد را بهبود بخشد. ارتقای فضای کسب و کار، واردات و هموار کردن مشکلات ارزی از اهداف او است. کاهش تصدی‌گری، هماهنگی بین بخش خصوصی نیز از دیگر اهداف دژپسند است. آقای دژپسند به دنبال ارتقای عملکرد گمرکی است و تلاش خواهد کرد تا فساد در این بخش را کم کند.

وی افزود: وزارت اقتصاد، وزارت عدالت اقتصادی است و کشور ما نسبت به دیگر کشورها از نظر نیروی انسانی و منابع مالی ظرفیت بالایی دارد که باید از این ظرفیت بالا استفاده کرد و من فکر می‌کنم دژپسند از پس این کار برآید. تاکید بر عدالت اجتماعی و همت مضاعف کلید واژه‌هایی است که توسط مقام معظم رهبری همواره استفاده می‌شود و وزیر پیشنهادی می‌تواند بر آنها جامه عمل بپوشاند.

دژپسند قول بدهد از نیروهای سفارشی استفاده نکند/ از فردا اجرای برنامه‌های شما را مو به مو بررسی می‌کنیم

سیدمهدی مقدسی نماینده مردم اراک در صحن علنی مجلس به عنوان نماینده موافق با وزیر پیشنهادی اقتصاد درباره دلایل دفاع از دژپسند اظهار داشت: با بررسی‌ دقیق برنامه‌های آقای دژپسند ایشان را فردی مسلط بر شرایط اقتصادی کشور دیدم.

وی افزود: دژپسند اشراف کامل به اقتصاد کشور دارد و می‌تواند در شرایط پرتلاطم کشتی اقتصاد را به ساحل آرامش هدایت کند.

مقدسی با تاکید بر اینکه تحصیلات مرتبط یک ضرورت است، گفت: تجارب دژپسند در سازمان برنامه و بودجه را به فال نیک می‌گیریم هر چند که عده‌ای به این موضوع منتقد هستند اما معتقدم وزیر اقتصاد باید با سازمان برنامه و بودجه هماهنگ باشد.

وی افزود: دلیل دیگر موافقت بنده با وزارت آقای دژپسند اشرافیت وی بر برنامه ششم توسعه است. دژپسند بر برنامه‌های ششم به ویژه احکام آن تسلط دارند و برنامه‌هایشان منطبق با اسناد بالادستی و برنامه‌های توسعه‌ است.

مقدسی با بیان اینکه آقای دژپسند به استقلال بانک مرکزی اعتقاد دارد، گفت: یکی از موضوعات مهم انسجام تیم دولت است اینکه نباید به صورت جزیره‌ای عمل کنند. بر این باور هستم که آقای دژپسند می‌تواند این هماهنگی را در تیم اقتصادی داشته باشد.

وی تاکید کرد: از آقای دژپسند قول می‌گیریم از نیروهای سفارشی استفاده نکند و نیروهای خلاق، توانمند را بر سر کار بیاورد. وزیر اقتصاد باید نسبت به کسانی که به کار می‌گیرد پاسخگو باشد. از وزرا خواهش می‌کنیم نیروهای سفارشی را قبول نکنند.

نماینده مردم اراک ابا اشاره به عضویت دژپسند در شورای عالی بانکی، شورای انفورماتیک، کمیته اصلاح نظام بانکی، ستاد اقتصاد مقاومتی تاکید کرد: عضویت در این کمیته‌ها و کارگروه‌ها می‌تواند به اصلاح نظام بانکی و تقویت بخش خصوصی کمک کند.

وی ادامه داد: مهمترین ماموریت وزیر اقتصاد تنش زدایی در شرایط اقتصادی بین‌المللی است آن چیزی که رئیس عاقل مجلس شورای اسلامی هم به آن تاکید دارد. آقای دژپسند باید نسبت به تنش‌زدایی در چارچوب تدابیر رهبری اقدام کند.

مقدسی گفت: اتاق فکر آقای دژپسند باید با حداقل ۲۰ اقتصاددان برجسته تشکیل شود و باید با اقتصاددان‌های برجسته تعامل منطقی داشته باشد.

نماینده مردم اراک با تاکید  بر اینکه دژپسند مبدع و پیشنهاددهنده توسعه اقتصادی بدون نفت است، گفت: برنامه‌های ایشان در راستای کمترین وابستگی به بودجه نفتی طراحی شده و آقای دژپسند هر آنچه که مانع توسعه و تولید است باید شناسایی و اگر نیاز به تغییر قوانین است در لایحه‌ای آن را به مجلس ارائه دهد و ما هم استقبال خواهیم کرد.

وی افزود: ما نمایندگان مجلس هر چند به عملکرد دولت انتقاد داریم اما معتقدیم باید در کنار هم مشکلات را حل کنیم در حال حاضر کشور دچار التهاب است و باید شرایط تهدید تحریم را به فرصت تبدیل کنیم.

مقدسی با تاکید بر اینکه باید فراجناحی فکر کنیم اظهار داشت: هر چند آقای دژپسند در حوزه برنامه‌ریزی تسلط کامل دارد اما امروز زمان عمل فرارسیده است و باید به برنامه‌های خود جامه عمل بپوشاند.

وی تاکید کرد: ما نماینده مردم هستیم و از طرف مردم هم از دولت حمایت و هم مطالبه‌گری می‌کنیم. امروز آقای دژپسند نمایندگان مجلس به شما رای می‌دهند اما از فردا اجرای برنامه‌های شما را موی به موی بررسی خواهند کرد.

در پایان هم  فرهاد دژپسند پشت تریبون مجلس قرار گرفت و از برنامه‌های خود دفاع کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز