خبرگزاری کار ایران

دیدار رحمانی موحد با رییس سازمان حمایت از شرکت‌های کوچک و متوسط ژاپن

دیدار رحمانی موحد با رییس سازمان حمایت از شرکت‌های کوچک و متوسط ژاپن
کد خبر : ۶۷۳۵۵۳

سفیر جمهوری اسلامی ایران در توکیو با رئیس سازمان حمایت از شرکت‌های کوچک و متوسط ژاپن دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایلنا، در این ملاقات نقش شرکت‌های کوچک و متوسط و شیوه همکاری‌های مشترک دو کشور در آن زمینه مورد تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین در این دیدار هیروشی تاکادا با اشاره به نقش شرکت‌‌‌‌های کوچک و متوسط در اقتصاد ژاپن گفت: سه میلیون و ۸۰۰ هزار شرکت ژاپنی تحت پوشش و حمایت سازمان ما قرار دارند. این گروه از شرکت‌‌‌‌ها بیش از ۹۹ درصد از شرکت‌‌‌‌‌های فعال ژاپنی را تشکیل می‌‌‌‌دهند و بیش از ۷۰ درصد اشتغال در ژاپن را در دسترس مردم قرار می‌‌دهند و نقطه قوت اقتصاد ژاپن به شمار می‌‌‌روند.

وی افزود: سالخوردگی جمعیتی در ژاپن، چین، تایلند و کره جنوبی موجب بروز مشکلاتی در عرضه نیروی کار در این کشورها شده که خود یکی از موجبات کاهش رشد اقتصادی است ولی دولت ژاپن برنامه‌‌‌هایی را برای مقابله با این پدیده اتخاذ کرده است که از آن جمله می‌‌‌توان استفاده از ICT، IT اشاره کرد که اخیرا مد نظر قرار گرفته تا بهره‌‌وری را افزایش دهیم.

رئیس سازمان حمایت از شرکت‌های کوچک و متوسط ژاپن ادامه داد: برای مقابله با این وضعیت دو راهکار در پیش گرفته شده است؛ نخست روی آوردن به بازارهای خارجی برای شرکت‌‌های کوچک و متوسط و دیگری توسعه بخش گردشگری.

تاکادا درخصوص صنعت گردشگری اظهار داشت: دولت ژاپن ورود ۴۰ میلیون گردشگر در سال ۲۰۲۰ و ورود ۶۰ میلیون گردشگر در ۲۰۳۰ را هدف قرار داده است و تحقق بخشی از آن اهداف منوط به توسعه اقامتگاه‌‌‌‌‌های بومگردی در ژاپن است. با گذشت زمان و تحقق برنامه‌‌‌‌ها، صنعت گردشگری به یکی از صنایع بزرگ ارکان اقتصادی ژاپن تبدیل خواهد شد. درآمد سالیانه حاصل از گردشگری در اقتصاد ژاپن در سال ۲۰۳۰ به ۱۵ تریلیون ین خواهد رسید.

مرتضی رحمانی موحد، سفیر ایران در ژاپن نیز در این دیدار تصریح کرد: فرصت و امکان استفاده از تجارب به صورت متقابل وجود دارد. باید بستری برای تبادل تجارب برای همکاری‌‌ها بنا شود تا شرکت‌‌‌های کوچک و متوسط بتوانند با هم همکاری کنند. اطمینان دارم با حمایت و پشتیبانی شما، همکاری‌‌‌‌های در این زمینه را آغاز و توسعه دهیم. نمونه توسعه اقامتگاه‌‌‌‌های بومگردی در ایران با استفاده از مدل ژاپن طی پنج سال اخیر از ۲۰ واحد به ۶۰۰ واحد افزایش یافت و قرار است طی برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی ایران تعداد آن به ۲۰۰۰ واحد برسد.

وی اضافه کرد: سال ۲۰۱۹ مقارن با نودمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک بین دو کشوراست و امید می‌‌رود در سال آتی شاهد جهش مثبت و بهترین همکاری‌ها در بخش شرکت‌‌های کوچک و متوسط با ژاپن باشیم.

تاکادا از همایش گردشگری در سفارت جمهوری اسلامی ایران که قرار است در اوایل آبان در توکیو برگزار شود، استقبال کرد و برای ارائه هر گونه کمکی برای برگزاری آن جهت توسعه روابط اعلام آمادگی کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز