معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده:
باید برای ناکامگذاشتن تلاشها برای ایجاد یأس و تشتت در جامعه آینده روشنی را برای کشور ترسیم کنیم
معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده تاکید کرد: جوانان و مردم از سال ۹۲ تاکنون پای آرمانهای خود ایستادهاند و به خوبی هم میدانند که جریانی از داخل و خارج از کشور نمیخواهد آن آرمانها تحقق یابد و کشور مانند سوریه و عراق به جنگ و درگیری کشیده شود.
به گزارش ایلنا، معصومه ابتکار روز سهشنبه در نشست تخصصی معاونت امور زنان و خانواده با مشاوران و مدیران کل امور زنان و خانواده ستادی و کشوری گفت: حرکت دولت دوازدهم در موضوع زن و خانواده مبتنی بر اسناد بالادستی و سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه خانواده و قانون برنامه ششم توسعه و نیز برنامهها و سیاستهای دکتر روحانی در این حوزه است و همه باید تحقق این سیاستها را در سطح ملی و ستادی مورد توجه قرار دهیم.
وی ستاد ملی زن و خانواده را ستادی برای هماهنگی بین بخشی و بین قوهای دانست و اظهار داشت: مصمم هستیم از ظرفیت این ستاد برای هماهنگیهای لازم در حوزه زنان کمال استفاده را به عمل آوریم.
معاون رئیسجمهور با اشاره به موضوع شاخصهای نظام آماری در حوزه زنان و خانواده تصریح کرد: برخی از این شاخصها به هیچوجه با واقعیات انطباق ندارد، لذا باید این شاخصها تغییر یابد چراکه امروز وضعیت زنان و خانواده در جامعه رو به پیشرفت است لذا باید با تعریف شاخصهای مناسب گزارش خوب و با کیفیت مناسبی را از وضعیت زنان کشورمان در سطح ملی و بینالمللی ارایه کنیم.
ابتکار تقویت همکاری با دستگاههای اجرایی و تلاش برای توانمندسازی سازمانهای مردم نهاد را مورد تأکید قرار داد.
وی با اشاره به امضا تفاهمنامههای مختلف معاونت امور زنان و خانواده با دستگاههای اجرایی و وزارتخانههای مختلف خاطرنشان کرد: در تمامی این تفاهمنامهها به دنبال توانافزایی اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی زنان و دختران کشورمان هستیم.
معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده افزود: حوزه اشتغال و توانمندسازی زنان روستایی از جمله هدفگذاری معاونت امور زنان و خانواده است که آن را با جدیت دنبال میکنیم و امروز بیش از دو هزار بهیار زن وجود دارد که بسیار توانمند و با انگیزه هستند و مصمم هستیم در جهت هرچه توانمند کردن آنها تلاش کنیم. همچنین کارگاه اصلاح الگوی مصرف بسیار فعال شده است و در این زمینه اصلاح الگوی مصرف آب با برنامهریزی و شبکهسازی مناسبی در حال انجام است.
ابتکار اضافه کرد: یکی از سیاستهای راهبردی معاونت امور زنان و خانواده حمایت از اورژانس اجتماعی است و این اورژانس از مؤثرترین سازوکارها در حوزه پیشگیری و بازدارندگی از خشونت علیه زنان است. همچنین این معاونت در تلاش است یک شبکه ملی با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به منظور توانافزایی زنان در حوزه IT و ICT داشته باشند.
وی با بیان اینکه به دلیل هجمه رسانهای برای تخریب وجهه کشورمان تصویر مبهمی از وضعیت زنان ایرانی در جهان ارائه شده است، ابراز داشت: اعتقاد راسخ داریم که زنان کشورمان در حوزههای مختلف از پیشرفتهای چشمگیری در حوزههای مختلف برخوردار هستند و امروز برای معرفی وجهه واقعی زنان ایرانی مسئولیت سنگینی بر دوش داریم.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: امسال در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باید این آمادگی را داشته باشیم که پیشرفتها و دستاوردهای چشمگیر در حوزه زنان را واقعبینانه معرفی کنیم، ضمن اینکه مشکلات و نارساییهای موجود در این حوزه را صادقانه مطرح کنیم.
ابتکار افزود: معاونت امور زنان و خانواده با همکاری سازمان بسیج، طرح خوبی را برای توانمندسازی خانواده زندانیان در دستورکار دارد و این موضوع از هدفگذاریهای معاونت در سطح ملی و استانی است.
وی با اشاره به پیگیری موضوع گفتوگوی ملی خانواده و ضرورت پیگیری آن بیان کرد: در این زمینه موافقتنامهای با انجمن جامعهشناسی منعقد شده است که میتواند به توانافزایی و شکوفایی خانواده ایرانی کمک کند چراکه خانواده یکی از کانونهای بیبدیل ارتقاء و رشد جامعه است و امیدواریم این طرح به ویژه با محوریت گفتوگوی بین مسئولان به سرانجام مطلوبی برسد.
معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده به موضوع خروج آمریکا از توافق برجام اشاره کرد و یادآور شد: بعد از خروج آمریکا از برجام وارد شرایط متفاوتی از لحاظ مسایل اقتصادی میشویم و باید برای ناکامگذاشتن تلاشها برای ایجاد یأس و تشتت در جامعه، با تقویت انسجام، همدلی و همکاریهای بین بخشی و بین قوهای و با تلاش و خدمت به مردم، آینده روشن و سرشار از امیدی را برای کشور ترسیم کنیم.