وزیر نیرو در جمع خبرنگاران:
هیاتی از وزارت نیرو عازم خوزستان هستند/ همکاریهای وزارت نیرو و سپاه برای باروری ابرها آغاز شده است
وزیر نیرو تاکید کرد: همکاریهای وزارت نیرو و سپاه برای باروری ابرها آغاز شده است.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، رضا اردکانیان در جمع خبرنگاران با ابراز امیدواری از اینکه موج جدید ریزگردها مشکلی در راستای تامین برق ایجاد نکند، گفت: از گذشته فعالیتهای خوبی در بخش برق وزارت نیرو شروع شد و با استفاده از منابع داخلی، تدارکات لازم را برای تعویض، شستوشو و تدارک مقرهای سیلیکونی و ماشین آلات و تجهیزات و خطوط برق انجام دادهایم.
اردکانیان بیان داشت: گرد و غبار به تنهایی مشکلزا نیست و تنها زمانی که ریزگردها با رطوبت بالا همراه باشد با نشست بر روی فیدرها میتواند مشکل زا باشد.
وزیر نیرو در این رابطه افزود: گزارشها جز دو مورد مبنی بر اینکه در خوزستان فیدرها از مدارها خارج شده بود، مشکل خاصی نداشتیم.
وی افزود: هیاتی از وزارت نیرو عازم منطقه هستند و جلساتی با وزارت کشاورزی و سازمان محیط زیست انجام دادهایم که بتوانیم کارهای لازم را در خصوص مشکلات مردم انجام دهیم.
وزیر نیرو بیان داشت: ظرفیتهای کشور در طرحهای عمرانی به کار گرفته شده و این جزو قانون اساسی ماست که از ظرفیتهای نیروهای مسلح در زمان صلح استفاده شود که به کمک دولت میآیند اما آنچه این روزهای اخیر مطرح شده اعلام آمادگی سپاه پاسداران بود مبنی بر اینکه به وزارت نیرو برای باروری ابرها کمک کنند؛ چراکه دو فروند هواپیمایی که در اختیار مرکز باروری ابرها بوده مشکلاتی جدی از حیث قدمت داشته است؛ لذا این همکاریها آغاز شده است.
اردکانیان اظهار کرد: اوایل دهه ۸۰ یک مرکز منطقهای برای مدیریت آب تحت پوشش یونسکو تاسیس کردیم که بسیار فعال بود و در آن مرکز ۱۱ کشور منطقه در حد وزیر در شورای حکام این مرکز شرکت داشتند و تصمیمات خوبی در جهت توسعه همکاری منطقهای و فضای مناسب برای کارهای مشترک انجام میشد.
وی با اشاره به امضای معاهده آب بین ایران و افغانستان به نام معاهده هیرمند بیان داشت: این مرکز در سالهای بعد در توسعه فعالیتهایش در آن سطح ادامه نیافت اما قصد داریم این مرکز را دوباره فعال کنیم.
اردکانیان با اشاره به مصوبه هیات وزیران در سال ۸۳ مبنی بر تامین مرکز مطالعات آبهای مرزی افزود: این مصوبه هیچگاه عملی نشد اما فعالیتهای مربوط به آبهای مرزی و اجرای طرحهای عمرانی به خوبی دنبال شده است. ما امیدواریم به عنوان یک ظرفیت ضروری برای یک فعالیت منطقهای در حوزههای آبخیز مشترک برخوردار شویم.
وی در پایان گفت: ما رودخانههای مرزی داریم که قصد داریم از این ظرفیت در کشور با استفاده از یک بنیه کاردان که بتواند از جنبههای حقوقی و تخصصی آب به آن بپردازد، بهرهمند شویم.