خبرگزاری کار ایران

امام جمعه مشهد:

فضای مجازی در کشور میدان جولان شایعه‌پراکنی است/ عناصر معامله‌گر از حادثه سانچی سواستفاده سیاسی کردند/هیچ عاقلی نمی‌گوید شبکه‌های اجتماعی را باید بست

فضای مجازی در کشور میدان جولان شایعه‌پراکنی است/ عناصر معامله‌گر از حادثه سانچی سواستفاده سیاسی کردند/هیچ عاقلی نمی‌گوید شبکه‌های اجتماعی را باید بست
کد خبر : ۵۸۳۸۲۳

امام جمعه مشهد با بیان اینکه فضای مجازی در کشور میدان جولان شایعه‌پراکنی است، تاکید کرد: با ارتباطاتی که در فضای مجازی وجود دارد، دشمن می‌تواند افکارعمومی مردم را اخذ کند، می‌تواند انسان‌ها را از نظام جدا کرده و در مقابل نظام وا دارد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، حجت‌الاسلام سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌ دوم نماز جمعه این هفته مشهد گفت: حادثه ناگوار و دردمندانه حریق کشتی سانچی و جانباختن ۳۲ نفر سرنشین آن که ۳۰ نفر جوان فناور و قدرتمند نیروی انسانی جوان و ایرانی در آن بودند را تسلیت عرض می‌کنم.

مردم کشورهای دیگر درخصوص حوادثی مانند سانچی بی‌تفاوت هستند

وی ادامه داد: این حادثه بسیار ناگوار بود و موجب ابراز دردمندی مردم ما شد. از مردم با عاطفه، با احساس و وطن‌دوست‌مان که دراین قضیه همدردی کردند، تشکر می‌کنم. در سایر کشورهای دنیا شاهد امثال این گونه حوادث هستیم و شاید حوادث شدیدتری هم اتفاق بیفتد ولی مردم آن کشور بی‌تفاوت از آن حادثه می‌گذرند.

نماینده ولی فقیه در استان رضوی افزود: از آن روز که کشتی سانچی تصادف کردف مردم با عاطفه ما در کنار خانواده‌های دردمند دست به دعا برداشتند و بعد از تمام شدن حادثه و از دست رفتن این عزیزان، درد و داغ همه جوانان ما را فراگرفت و از رهبری تا نازل‌ترین افراد در کشور ابراز همدردی کردند، این همدردی نشانه عاطفه مردمی ماست و فوق‌العاده در هویت دینی ما با ارزش است.

عناصر معامله‌گر سیاسی از حادثه سانچی سواستفاده سیاسی کردند

علم‌الهدی با بیان اینکه در کنار این عواطف یک مشت عناصر ناپاک، سودجو و معامله‌گر سیاسی بی‌توجه به این درد و داغ که بر عده‌ای از هم‌وطنان وارد شده است، سواستفاده سیاسی کردند، اظهار داشت: آنها با شایعه‌پراکنی خائنانه مسائلی را برای نمک پاشیدن بر این درد مطرح کردند؛ از یک طرف گفتند که نفت برای کره شمالی است و از یک طرف گفتند موشک امریکایی به این کشتی خورده تا اینگونه بگویند افراد به خاطر مواضع سیاسی ایران فدا شده‌اند.

وی اضافه کرد: سفیر کره جنوبی رسما اعلام کرد این میعانات نفتی به کره جنوبی متعلق بوده است. از طرف دیگر به خاطر برافراشته شدن پرچم پاناما مسائلی را مطرح کردند که البته این موضوع متداولی است که کشورها برای استفاده کردن از مزایای پرچم برخی‌ از کشورها آن کار را می‌کنند و این مسئله در همان جهت بوده است. در مجموع با این شایعات، دروغ بر زخم عناصر داغ دار نمک پاشیدند.

شایعه‌پراکنی بزرگترین شگرد دشمن است/ دشمن با جنگ نرم می‌خواهد مردم را از نظام جدا کند

این عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه آن عناصر برای رسیدن به اهداف سوء سیاسی شقاوتمندانه‌ترین حرکات را می‌کنند و ابزار آن، شایعه‌پراکنی است، تصریح کرد: شایعه‌پراکنی بزرگترین شگرد دشمن ناپاک و شکست خورده در همه عرصه‌ها است. امریکا از ابتدای انقلاب تا به امروز انواع و اقسام شگردهایش شکست خورده است؛ اول، وارد کودتا شدند اما شکست خوردند. هشت سال جنگ را تحمیل کردند اما شکست خوردند. وارد شورش‌های قومی و قبیله‌ای شدند اما شکست خوردند. با این شکست‌های پی در پی نمی‌خواهند تجربیات قبلی را تکرار کنند و علی‌الظاهر قدرت نظامی هم ندارند.

علم‌الهدی با بیان اینکه امریکا شگردهای ابتدای انقلاب را تکرار نمی‌کند اما یک راه دارد و آن، جنگ نرم و شایعه پراکنی است، خاطرنشان کرد: هدف اول آنها جدایی مردم از نظام است. آنها فهمیدند تمام توان و قدرت این نظام از مردم است و اگر مردم از پشت نظام خارج شوند، نظام قابل اسقاط است. هدف دیگر، ناامید کردن مردم از نظام است تا بتواند مردم را از نظام جدا کنند. نکته سوم، نابود کردن ایمان و اعتقاد مردم به اسلام است. نظام، نظامی دینی است و مردم مسلمان هستند. تا وقتی عقاید مردم به اسلام و وابستگی عقلی و قلبی به اهل بیت وجود دارد، مردم از این نظام دست بردار نیستند.

فضای مجازی در کشور میدان جولان شایعه‌پراکنی است

وی ادامه داد: آنها اهداف سوءشیطانی را با جنگ نرم می‌تواند اجرا کنند و ابزار اجرایی جنگ نرم، شایعه پراکنی است چون از این طریق، دشمن افکارعمومی مردم و مخصوصا جوانان را برهم می‌زند و اگر این باره توانست نفوذ کند، می‌تواند به اهداف خود برسد.

امام جمعه مشهد با بیان اینکه فضای مجازی در کشور میدان جولان شایعه‌پراکنی است، ابراز داشت: با ارتباطاتی که در فضای مجازی وجود دارد، دشمن می‌تواند افکارعمومی مردم را اخذ کند، می‌تواند انسان‌ها را از نظام جدا کرده و در مقابل نظام وا دارد. نمونه آن را در اغتشاشات اخیر دیدید و در همه حرکت‌های سوء در حال انجام است. مشاهده کردید و لمس کردید کار دشمن چگونه است. 

علم‌الهدی با بیان اینکه این بستر و میدان جولان شایعه‌پراکنی یعنی فضای مجازی باید علاج شود، عنوان کرد: نمی‌شود به همین شکل مسائل را حل کرد. شبکه‌های اجتماعی‌ای که کلیدش در دست خارجی‌ها است، باید حل و اصلاح شود. رئیس‌جمهور گفت اگر در اتوبان چند ماشین تصادف کرد، نمی‌توان اتوبان را بست. این حرف، حرف درستی است. شبکه‌های اجتماعی ابزار ارتباط مردم هستند و ارتباطات‌شان را با آن تنظیم می‌کنند. ابزار کاسبی و شغل مردم است و ضرورتش از یک اتوبان شاید بیشتر باشد.

وی با بیان اینکه مسئله‌ای که درخصوص شبکه‌های اجتماعی مطرح است، موضوع چند تصادف نیست، یادآور شد: در شبکه‌های اجتماعی، پول‌های مردم از بانک‌ها دزدیده می‌شود، تروریست‌ها در حال عضوگیری از جوانان هستند، جوانان را رودرروی مردم و نظام قرار می‌دهند، دشمن با القائات سوء بهره‌برداری می‌کنند، جوانان ۱۶، ۱۷ ساله را پیاده‌رو می‌سازند و آنها را به عرصه اغتشاش می‌کشانند.

شبکه‌های اجتماعی را باید مدیریت کرد/ هیچ عاقلی نمی‌گوید شبکه‌های اجتماعی را بست

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی افزود: در مسئله بهره‌برداری افراد از شبکه‌های اجتماعی، این همه فساد وجود دارد. اگر این اتوبان به وسیله‌ای برای دزدی تبدیل شد، به وسیله‌ای برای کشتن افراد و ویران کردن زندگی‌ها شد و راه نفوذ شد، آیا باید اتوبان را بست؟ خیر بلکه باید مدیریت کرد. بحث ما بستن شبکه‌های اجتماعی و مسدود کردن آن نیست. هیچ عاقلی نمی‌گوید شبکه‌های اجتماعی را بست.

علم‌الهدی اضافه کرد: مدیریت این است که از امکانات استفاده کرده و از مغزهای جامعه بهره‌برداری کنید. از شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنید و از شبکه ملی اطلاعات که قوی‌تر از شبکه دشمن است، استفاده کنید تا نیازهای مردم را رفع شود و آنها به سمت شبکه‌های بیگانه نروند. دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت اگر بخواهیم وارد این عرصه شویم و فعالیت کنیم، با توجه به امکانات کشور از نظر نیروی انسانی و حمایت دولت تا یک سال دیگر می‌توانیم از انحصار شبکه‌های اجتماعی بیگانه نجات پیدا می‌کنیم.

امنیت در شبکه‌های اجتماعی از بین رفته است

وی با تاکید بر اینکه تا کی باید در این اسارات باشیم، بیان کرد: از یک طرف ارتباطات ما به این جریان مفسد رقم خوردخ و از طرف دیگر، مردم این مفاسد را تحمل می‌کنند و با آن دست به گریبان هستند. خطری که در شبکه‌های اجتماعی وجود دارد، از بین رفتن امنیت است؛ هم امنیت سیاسی، هم امنیت اخلاقی و هم امنیت اجتماعی.

این عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان گفت: پدر و مادری که راضی نمی‌شوند فرزندش بیرون از خانه بخوابد و با تاخیر نگران می‌شوند، احساس، مغز و عاطفه جوانش را می‌بیند که کلیدش در دست سرسخت‌ترین دشمن قرار گرفته است. این اتوبانی شما از آن سخن می‌گویی، این گونه است. ما می‌گوییم مدیریت کن. با یکسال مدیریت نیاز مردم رفع می‌شود. خوب است مسئولان در این باره فعال شوند و به مشکل نظام جامعه و خانواده‌ها توجه کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز