خبرگزاری کار ایران

بروجردی در گفت‌وگو با ایلنا:

انفجارهای پی در پی مانع عملیات امدادرسانی شده است/کوتاهی چینی‌ها در امدادرسانی به نفتکش سانچی صحت ندارد

انفجارهای پی در پی مانع عملیات امدادرسانی شده است/کوتاهی چینی‌ها در امدادرسانی به نفتکش سانچی صحت ندارد
کد خبر : ۵۸۱۸۴۴

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان اینکه اخبار مربوط به کوتاهی چینی‌ها در امدادرسانی به نفتکش سانچی صحت ندارد، گفت: باوجود اینکه کماندوهای ایرانی در محل حادثه حضور دارند اما به دلیل سوخت متراکم در کشتی و انفجارهای پی‌درپی امکان فعالیت امدادرسانی به طور کامل فراهم نیست.

علاءالدین بروجردی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایلنا، با اشاره به آخرین وضعیت عملیات اطفاء حریق در نفتکش سانچی گفت: در پی سفر آقای علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به محل حادثه، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز آقای محمدمهدی برومندی نایب‌رئیس این کمیسیون را برای بررسی دقیق مسائل به منطقه اعزام کرد.

وی افزود: با توجه به اینکه تا زمان اطفاء حریق و فروکش کردن کامل آتش امکان بیان جزئیات در مورد تعداد کشته‌شدگان، مجروحان و میزان خسارات وارده ممکن نخواهد بود و این در حالی است که تاکنون جسد سه نفر از سرنشینان این کشتی دریافت شده است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تا زمان ورود امدادرسانان به داخل کشتی امکان اظهار نظر قطعی درباره میزان و عمق فاجعه وجود ندارد، در پاسخ به سوالی در مورد اینکه این مهم تا چه زمان میسر خواهد شد، گفت: هم‌اکنون تیم تخصصی امدادرسانان و کماندوهای ما به منطقه اعزام شده‌اند و اجازه ورود به محل حادثه و داخل کشتی را نیز دریافت کرده‌اند اما با توجه به اینکه به دلیل سوخت متراکم در کشتی و انفجارهای پی‌درپی امکان فعالیت امدادرسانی به طور کامل فراهم نیست، طبیعتا نمی‌توان با دقت کامل از جزئیات عملیات امدادرسانی صحبت کرد.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر علل عدم همکاری کشور چین در عملیات امدادرسانی یادآور شد: بنابر اخباری که در اختیار ما قرار دارد هم‌اکنون ۱۳ کشتی آتش‌خوار چینی به منطقه اعزام شده‌اند که در این صورت اخبار مربوط به کوتاهی چینی‌ها صحت نخواهد داشت. چراکه بیشترین میزان امدادرسانی و حضور کشتی‌های آتش‌نشانی از جانب کشور چین به منطقه اعزام شده است.

بروجردی در پایان تصریح کرد: این آماری است که از جانب منابع رسمی نیز مورد تایید قرار گرفته و در صورت صحت و سقم این اخبار چین را باید یکی از امدادرسانان اصلی این حادثه دانست. این در حالی است که کمیسیون امنیت نیز در نحوه امدادرسانی نظارت دقیق دارد و با اعزام نایب رئیس کمیسیون به منطقه در جریان جزئیات امور است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز