حسینی در گفتوگو با ایلنا مطرح کرد؛
تفکیک مسائل معیشتی مردم با تندرویهای اخیر/ سکوت صداوسیما به جریانهای بیگانه میدان داد/ مخالفان دولت که تریبون دارند، مردم را تحریک نمیکنند
عضو جبهه مردمی تاکید کرد: بعید میدانم هیچ کدام از جریانهای سیاس در کشور به این قضایا بخواهند دامن بزنند. وقتی مخافان دولت تریبون دارند تشویق به اعتراض خیابانی نمیکنند.
سیدمحمد حسینی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، در مورد اعتراضات اخیر گفت: در اینکه برخی نابسامانیها وجود دارد و مردم و به ویژه قشر ضعیف تحت فشار مشکلات معیشتی هستند بحثی نیست و همه به آن اذعان دارند که باید از مشکلات مردم گرهگشایی شود.
وی افزود: بخشی از این مشکلات به مال باختگان موسسات مالی مربوط میشود که البته بخشی حل شده و به مابقی باید رسیدگی شده و به صورت جدیتر از گذشته به حرف این افراد توجه شود. همچنین باید برای مردم تشریح شود چه اقداماتی صورت گرفته و یا در حال انجام است تا امید در آنها برای رفع مشکلاتشان وجود داشته باشد.
حسینی با بیان اینکه اعتراضات مال باختگان مسئله تازهای نیست و چند ماهی است که معترض هستند، بیان کرد: از اینکه اکنون اعتراضات تبدیل شده است به شعارهای ساختارشکن و افراطی و تند علیه نظام کاملا معلوم است که مسئله فراتر از طرح مطالبات معمول اقتصادی است و با تخریب اموال عمومی و حرکتهای خشن و شعارهای علیه نظام همراه شده و بیانگر این است که افرادی میخواهند با موجسواری از این فرصت برای اهداف خود سوءاستفاده کنند.
وی بیان کرد: این افراد خیلی زود دستشان رو شده است از این جهت که غربیها و امریکاییها، ترامپ، دختر ترامپ و سخنگوی کاخ سفید، مجلس نمایندگان امریکا و دیگر مقامهای این کشور از این آشوبها حمایت کردند و وزارت خارجه امریکا رسما بیانیه داده و درخواست کرده کشورهای دیگر هم دخالت کنند.
وزیر ارشاد دولت دهم بیان کرد: رژیم صهیونیستی و سعودیها از این اعتراضات به وجد آمده و اعلام کردند حرفی که محمدبن سلمان بیان کرد مبنی بر اینکه باید درگیری را به داخل ایران بکشانیم تحقق پیدا کرده و مثلثی بین تلاویو، ریاض و واشنگتن ایجاد شده است و انگلیس و دیگران هم مانند ناآرامی سال ۸۸ از این آشوبها حمایت میکنند.
وی ادامه داد: معاندین انقلاب هم مانند منافقین و سلطنتطلبها به شدت از این اغتشاشات حمایت کرده و جهت میدهند تا هر مقدار که میتوانند تخریب انجام دهند و اعتراضات را به سوی درگیری خشن بکشانند. حتی به نظر میرسد داعش هم اگر افرادی داشته باشد در این تحرکات میتواند نقش داشته باشد.
این فعال سیاسی اصولگرا، گفت: در بعضی از شهرها که سوال کردیم گرداندگان اعتراضات از بومیان شهر نبودند و از مناطق دیگر حضور پیدا کردند که نشان می دهد یک حرکت سازماندهی شده انجام میگیرد، اما مردم با اینگونه حرکتهای افراطی همراهی نخواهند کرد.
وی افزود: هیچ کدام از جریانات سیاسی کشور اینگونه رفتار را تایید نمیکنند و این رفتارها مقطعی خواهد بود و با قاطعیت نیروی انتظامی و دستگاه قضایی و امنیتی و اطلاعاتی به آنها پایان داده خواهد شد.
حسینی گفت: البته اغتشاشگران در درگیریها در پی آن هستند که افرادی کشته شوند و با مظلومنمایی دامنه این اعتراضات را گسترش دهند که باید مورد توجه قرار گیرد .
وی با بیان اینکه حل مشکلات مردم در بحث گرانی و رکود میتواند زمینههای این اعتراضات را از بین ببرد، اظهار داشت: هدف تجمعکنندگان این است که در بستر گلایه و نارضایتی بخشی از مردم به اهداف خود دست پیدا کنند.
عضو شورای مرکزی جبهه مردمی، بیان کرد: در بحث بودجه افزایش غیرمتعارف سوخت و حذف یارانهها مطرح شده که دولت و مجلس باید دقت بیشتری داشته باشند که این مسائل موجب رویگردانی و یاس مردم نشود.
وی درباره تاثیرگذاری مواضع مخالفان دولت در اعتراضات، بیان کرد: به هیچ وجه مخالفان دولت چنین کاری را انجام نمیدهند چراکه آنها تریبون دارند و نظرات خود را بیان میکنند و نیازی به تظاهرات ندارند؛ نمایندگان اصولگرا در مجلس حضور دارند میتوانند در بودجه تاثیرگذار باشند و نیازی نیست که بخواهند از این شیوهها استفاده کنند.
حسینی گفت: شروع این اعتراضات ممکن است با افرادی پیش رود اما بعدا قابل کنترل نیست، یعنی برخی در سال ۸۸ آغازگر اعتراضات بودند اما بعد دیگرانی جریان را در دست گرفتند که با منافقان و سفارتخانهها در تماس بودند.
حسینی تاکید کرد: بعید میدانم که هیچ کدام از جریانات سیاسی در کشور بخواهند به این قضایا دامن بزنند. وقتی جریانها تریبون دارند تشویق به اعتراض خیابانی نمیکنند.
عضو شورای مرکزی جمنا درباره نقش صداو سیما گفت: روزهای اول صدا و سیما نسبت به اعتراضات سکوت داشت که این روش درست نبود و میدان را به رسانههای بیگانه واگذار کرد که آنها شروع به اطلاعرسانی کردند و با تطهیر و تحلیلهای خاص خود که با غرضورزی همراه بود فضا را در دست گرفتند. اما اکنون همه مسائل در حال اطلاعرسانی است و باید دقیقا مسائل منطقی، اقتصادی و معیشتی با این تندرویها و افراطیگریها و کسانی که دنبال براندازی و آسیب به کشور هستند، تفکیک شود.
حسینی افزود: با این افراطگراییها به هیچ وجه کسانی که مطالبات به حقی هم داشته باشند، نمیتوانند با اردوکشی کف خیابان و تخریب اموال عمومی به نتیجه برسند، هرچه فضا منطقیتر و آرام باشد، بهتر میتوان به مشکلات اقشار جامعه که با آن مواجه هستند، رسیدگی کرد.