سردار جلالی:
عربستان به دنبال راهاندازی جنگ بین وهابیت و شیعه است
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: عربستان با فراهم کردن زرادخانه ها و تهیه ابزار فیزیکی قدرت و از طرفی انباشت سلاح در کشورهای همسایه و مرتجع عرب و همچنین طراحی تفکر تکفیری برای مقابله با تفکر شیعه و انقلاب اسلامی به دنبال یک جنگ عقیدتی ،ایدئولوژیک بین وهابیت و شیعه در حوزه های مختلف می باشد.
به گزارش ایلنا، همزمان با سالروز عملیات بیت المقدس و فتح خرمشهر سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور طی سخنانی با گرامی داشت سوم خرداد و حلول ماه مبارک رمضان گفت: نظر به تاکید رهبر معظم انقلاب،پاسداشت و بزرگداشت یاد شهدا و این دسته از یوم الله و روزهای بزرگ می تواند به امنیت ملی کشور کمک کند و مولفه های فرهنگی قدرت نرم کشور را گسترش دهد.
وی گفت: سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر در شرایطی آغاز شد که دشمن بعثی و همه دولت ها و کشورها که حامیان صدام بودند تصور می کردند، عراق می تواند ظرف دو یا سه روز کشور را تصرف کند و به نوعی همه دولت ها و کشورهای اروپایی و غربی تلاششان این بود که انقلاب اسلامی را از بین ببرند.
جلالی با بیان اینکه سوم خرداد نماد پیروزی ما بر کفر و استکبار و دشمن بعثی است گفت: اینکه کشور ما توانست در برابر این همه تهاجم و دشمنی پیروز شود، روز بزرگی است و بزرگداشت آن،امروز به نوعی بزرگداشت انقلاب و مکتب و فرهنگ امام(ره) است.
وی افزود: شهادت یک فرهنگ است و به عنوان یکی از مولفه های قدرت ملی ما به حساب می آید و جوانان ما با بهره گیری از فرهنگ و مکتب عاشورا آموختند که هر دشمنی قصد حمله به کشور را داشته باشد در صف یزیدیان قرار دارد و امروز این فرهنگ در سوریه و لبنان و عراق و یمن و هرجا که صدای انقلاب اسلامی طنین انداخته به وضوح دیده میشود.
وی به دلیل تشابه شرایط امروز با اوایل انقلاب به بررسی علت حمله صدام به ایران پرداخت و گفت: وجود خلاء قدرت در منطقه و توان ضعیف نظامی ایران و از طرفی تمایل و حمایت های آمریکا از صدام و احساس عراق از داشتن قدرت نظامی برتر از دلایل حمله صدام به ایران است که عراقی ها در این مورد با توجه به بررسی و دریافت مولفه ها و پیام های داده شده از جانب ایران دچار اشتباه محاسباتی شدند و احساس کردند می توانند به ایران حمله کنند.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: عربستان با فراهم کردن زرادخانه ها و تهیه ابزار فیزیکی قدرت و از طرفی انباشت سلاح در کشورهای همسایه و مرتجع عرب و همچنین طراحی تفکر تکفیری برای مقابله با تفکر شیعه و انقلاب اسلامی به دنبال یک جنگ عقدیدتی و ایدئولوژیک بین وهابیت و شیعه در حوزه های مختلف می باشد.
وی گفت: در جهان اسلام هر جا که یک جنگ بین دو مسلمان است، یک طرف آن حتما عربستان سعودی وجود دارد.
جلالی به دیدار اخیر رئیس جمهورآمریکا با سران کشور عربستان اشاره کرد و گفت: اینکه عربستان به خود اجازه میدهد ایران را تهدید به جنگ نظامی کند و یا اینکه در بحرین دست به اشغال نظامی بزند نشان دهنده این است که ما با دشمنی مانند صدام روبرو هستیم.
وی با بیان اینکه همواره رهبر معظم انقلاب تاکید دارند در برابر دشمنان اظهار ضعف نکنیم تاکید کرد: اولین گام عقب نشینی، عقب نشینی های پی در پی را به دنبال دارد و طبق منطق و توصیه شهدا نباید بخاطر ترس از جنگ، هر نوع خواسته دشمنان را بپذیریم.
وی گفت: روزی که ما از دشمن بترسیم و یک قدم عقب نشینی کنیم باید مطمئن بود که دشمن به ما حمله خواهد کرد و هیچ دشمنی از عقب نشینی و از ضعف روبرو عقب نشینی نخواهد کرد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه شهدا بخشی از قدرت نرم کشور هستند تصریح کرد: ما امروزدر اینجا جمع شده ایم به وسیله این قدرت نرم، از قدرت سخت کشور حمایت کنیم و آن را توسعه دهیم.
جلالی با اشاره به تعالیم دینی و آیه "واعدوا لهم مااستطعتم من قوه" گفت: طبق این آیه و دستور قرآن مکلف به تولید و افزایش مولفه های قدرت در همه زمینه های سیاسی، نظامی، اقتصادی، علمی،ژئوپلیتیک و قدرت نرم هستیم تا با ایجاد ترس در دل دشمنان مانع حمله آنان شویم.
وی یکی از راه های ایجاد بازدارندگی حمله دشمن را تولید قدرت دانست و گفت : مولفه های قدرت مانند سلاح و تجهیزات موشکی، قدرت علمی، قدرت صنعتی، قدرت ژئوپولوتیکی را باید افزایش دهیم و با انباشت و توسعه و نمایش این مولفه ها مانع از حمله دشمن شویم.
دکتر جلالی ایجاد بازدارندگی حمله دشمن را یک مفهوم ذهنی دانست که با تفهیم قدرت در بخش های مختلف مانند قدرت سخت و نرم در ذهن دشمن ایجاد می شود و باید دشمن بفهمد که ملت و مردم و بخش نظامی ما قوی است و مانند صدام، دشمن دچار اشتباه محاسباتی نشوند و تغییر رفتار دهند.
وی گفت: نمایش شهرک های موشکی و گوشه ای از توان نظامی، برای بهم زدن توافق هسته ای نبوده ،علت این بود که دشمن سعودی فکر برتری و تفوق نظامی نداشته باشد و دچار اشتباه محاسباتی نشود.
جلالی دیپلماسی دفاعی کشور را فعال دانست و گفت: اینکه ما می توانیم ۱۰۰ هزار بسیجی ظرف مدت ۲۴ ساعت در خطوط مرزی و یا حداقل ۲۰۰ گردان را ظرف مدت کمتر از یک روز سازماندهی کنیم نشان دهنده قدرت ما است و به دشمنان می فهماند که ما قدرتمند هستیم.
وی با اشاره به برگزاری دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت: اینکه ما در این شرایط و در آزادی کامل انتخابات برگزار میکنیم و کاندیداها در رسانه ملی به بیان انتقادها و دیدگاه های خود می پردازند نشان از قدرت و امنیت ملی است.
جلالی با غیر قابل مقایسه خواندن میزان آمادگی دفاعی امروز با اوایل جنگ تحمیلی گفت: امروز ما تمام نیازمندی های دفاعی و نظامی را خودمان تولید و طراحی می کنیم و عمده استراتژی دفاعی کشور مبتنی بر صنعت دفاعی داخلی است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: استراتژی کشور یک استراتژی دفاعی است و ما هیچگاه داوطلب جنگ نبوده ایم و هرگاه راجع به قدرت ملی صحبت می شود منظور آمادگی برای دفاع است و نمایش بخشی از شهرک های موشکی و قدرت نظامی به این دلیل است که دشمن جرات حمله نظامی به کشور را نداشته باشد.
وی بیان داشت: استراتژیست های نظامی می گویند هر ملتی که می خواهد صلح را حفظ کند باید آماده جنگ باشد و به عبارتی دیگر باید همیشه آمادگی دفع یک حمله برای یک ملت وجود داشته باشد.
جلالی در پایان گفت: برگزاری همایش ها و یادواره های شهدا باعث افزایش میزان آمادگی تقویت قدرت نرم و قدرت دفاعی کشور می شود که می تواند ضامن صلح در کشور و تداوم بخشنده راه گرانبار شهدای عزیز باشد.