حیدری در گفتوگو با ایلنا:
روحانی باید پیگیر وعدههای خود در سفرهای انتخاباتی باشد
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: ما همان طور که منافع ملی خود را در چانهزنی با روسیه دنبال میکنیم همزمان باید با چانهزنی با غرب و آمریکا منافع ملی خود را پیگیر باشیم.
غلامرضا حیدری در گفتوگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، در مورد انتخابات ریاست جمهوری گفت: از همه مردم تشکر میکنم که برای داشتن ایرانی آباد و پیشرفته پای صندوقهای رای رفتند و البته این انگیزه بسیار مهمی بود برای حضور در انتخابات. مردم حماسه پرشکوهی را در این شرایط منطقهای و جهانی آفریدند به نظر من این رقابت دو اندیشه و طرز تفکر خیلی عریان این دو اندیشه و رویکرد در مقابل هم مطرح شد و صاحبان این دو رویکرد نقطه نظرات خود را گفتند و مردم آنها را شنیدند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: روحانی خیلی خوب شرایط را تبیین کرد و اکثریت مردم به این اندیشه و رویکرد رای دادند. مهمترین رکن این اندیشه تعامل مثبت جهان و در درون است. ما شهروند درجه یک و دو نداریم. همه شهروندان ایرانی از ادیان مختلف و اقشار مختلف و قومیتهای مختلف ایرانی محسوب میشوند و طبق قانون اساسی باید حقوق شهروندی آنها رعایت شود.
او افزود: تعامل با خارج از کشور یکی از اهداف رویکردی است که روحانی نماینده آن بود. ما همان طور که منافع ملی خود را در چانهزنی با روسیه دنبال میکنیم همزمان باید با چانهزنی با غرب و آمریکا منافع ملی خود را پیگیر باشیم. روحانی به خوبی این مساله را مطرح کرد بر اساس حافظه تاریخی ما صلاح نیست که همه تخممرغهای خود را در یک سبد بگذاریم و در واقع باید بسیار هشیار باشیم و تمام سرمایهگذاری خود را روی روسیه انجام ندهیم در شرایطی که روسیه خود به غرب محتاج است ما نباید تمام توجهمان به روسیه باشد باید هوشمندانه، مدبرانه، روحانی با پشتوانه آرا و با تعامل با رهبری همزمان با کشورهای غربی نیز چانهزنی کند.
او تاکید کرد: در صد بالای آرایی که به روحانی داده شد باعث میشود که او مطالبات مردم را به طور جدیتری پیگیری کند یکی از این مطالبات بحث رفع حصر و ممنوع التصویری خاتمی است. ایشان در سفرهای انتخاباتی خود اذعان داشتند که با ۵۱ درصد نمیشود پیگیر این مطالبات بود و احتیاج به میزان آرای بیشتری است. اکنون که این میزان بیشتر رأی حاصل شده باید پیگیر این موضوع باشند.
او راجع به عملکرد دولت دوازدهم گفت: با توجه به فرمایشات رهبری که روی چالشهای اقتصادی تاکید دارد و دو سال متوالی را با شعار اقتصادی آغاز کردند باید توجه به مسائل اقتصادی داشت تا به تبع آن بسیاری از مشکلات کشور حل شود. به طور مثال اشتغال را باید مورد توجه قرار داد و سطح درآمد جامعه را ارتقا داد. بحث بهبود اقتصادی در گرو سرمایهگذاری است. سرمایهگذاری هم به اعتماد احتیاج دارد در حال حاضر اعتماد سرمایهگذار داخلی و خارجی به هم بستگی دارد و همان میزان که بتوانیم در جذب سرمایهگذاری داخلی موفق باشیم در جذب سرمایهگذاری خارجی نیز موفق خواهیم بود. تمام اینها در گرو این است که کشور آرامش، ثبات و امنیت داشته باشد. آرامش و ثبات در گرو این است که ایرانهراسی را از بین ببریم و آن را تداوم بدهیم و در عمل نشان دهیم که ما سر جنگ با کشوری نداریم و فقط حق و حقوق خود را میخواهیم.