احمدی:
بخشی از جامعه به حق انتخاب خود واقف نیستند
معاون سیاسی وزارت کشور گفت: قانون اساسی حق انتخاب را به همه ما داده است، اما متاسفانه باید بپذیریم بخشی از جامعه به این حق خود واقف نیستند.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، علی اصغر احمدی با بیان اینکه قانون اساسی حق انتخاب را به همه ما داده است، گفت: اما متاسفانه باید بپذیریم بخشی از جامعه به این حق خود واقف نیستند.
او ادامه داد: دموکراسی را لازمه انقلاب، جمهوریت و مردمسالاری میدانیم. قبل از اینکه قانون اساسی تدوین شود اصل ولایت فقیه را پذیرفتیم و وارد این اصل شدیم.
رییس ستاد انتخابات کشور با اشاره به تهدیدات امنیتی عنوان کرد: به عنوان کسی که در وزارت کشور معاون امنیتی بودم با مسائل امنیتی آشنایی دارم و میگویم امروزه نه تنها توطئهها کاهش نیافته بلکه ادامه دارد.
احمدی تاکید کرد: این انقلاب ارزان به دست نیامده است با توجه به شهدا متوجه میشوید که با قطره قطره خون شهدا است که تا اینجا رسیدهایم.
او در ادامه افزود: ۵۶ میلیون و ۱۰۴ هزار نفر واجد شرایط رای دادن هستند، بر اساس آخرین ارزیابی در حال حاضر ۵۷ درصد صرف نظر از اینکه چه کسی از صندوق رای بیرون میآید میخواهند در انتخابت شرکت کنند، مهم آن است که آمار مشارکت بالا برود که اگر این اتفاق بیافتد تضمین امنیت ملی خواهد بود.
رئیس ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: مردم به صورت مستقیم حرف خود را می زنند اسمی روی کاغذ مینویسند و تصمیم میگیرند در ریاست جمهوری اداره کشور به چه کسی برسد و در شورای شهر و روستا چه کسی باشد.در مدت باقی مانده از همه خواهش میکنیم به اصل قصه مشارکت کمک کنند.
او با بیان این که در قانون انتخابات برای هر شعبه یک نماینده فرماندار پیشبینی شده است، اظهار داشت: این نماینده باید به نوعی نقش فرماندار را در داخل شعبه ایفا کند قانونگذار برای افزایش ضریب امنیت روانی وجود هر ناظر را باتوجه به تصمیم شورای نگهبان لازم دانسته است.
معاون وزیر کشور تصریح کرد: در قانون ریاست جمهوری بر طبق تبصره ۱۹ ماده ۳۱ ، وزارت کشور با اطلاع هیات اجرایی مرکزی انتخابات میتوانند مأموران را برای بازرسی و کنترل جریان انتخابات به صورت ثابت و سیار به شهرستانها و بخشها اعزام کنند. شما وظیفه دارید در کنار ناظرین امنیت مرد روانی مردم را فراهم کنید.
رییس ستاد انتخابات یادآور شد: به فرموده امام میزان رای ملت است و رای ملت حق الناس است. در فضای امروز جامعه، تخریب، تهدید و تولید خبر جعل ممکن است زیاد باشد اما هوش و تدبیر فهم همگانی ملاک است که باید حقوق را رعایت کنند.
او در مورد میزان شکایت ازتخلفات نامزدها در این دوره گفت: بر اساس گزارشهای رسیده، شکایتها در مجموع این دوره از انتخابات یک سوم دورههای قبل است. به هیچ وجه کسی از تخلف نمیگذرد و اگر انحراف از معیار و قانون داشته باشیم همه مکلف هستند تذکر داده و پیگیری کنند
احمدی در ادامه تاکید کرد: به لحاظ امنیت فیزیکی، نیروی انتظامی مسئول اجرای امنیت است و به ناجا خسته نباشید میگویم. آنها میتوانند کمبود نیروی خود را با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح حتما از سایر قوا تامین کنند.
او خاطر نشان کرد: ارتش و سپاه متعلق به همه ما هستند و نیروی انتظامی وزارت اطلاعات افتخار ما هستند و نباید برخی شبهه ایجاد کنند. مثلا اگر در جایی نیروی انتظامی نیرو خواست، نباید برخی شبهه ایجاد کنند. ما به همه اعتماد و ایمان داریم و میدانیم که آنها دین و ایمان خود را فدای کسی نمیکنند. از همه آنها به خاطر اینکه در امنیت کمک کردند تشکر میکنیم.
رییس ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: برخی شبهه ایجاد می کنند که سامانه انتخابات را هک کنند. در گام اول شعب با اصل شناسنامه و شماره ملی و اگر کسی شناسنامه جدید داشت الزامی به کارت ملی ندارد. اگر شماره ملی اشخاص باشد در سیستم ثبت میشود واگر ۱۰ المثنی داشته باشند در شعب دیگر قابل رهگیری است. بر اساس قانون نتیجه انتخابات را وزیر کشور پس از تایید هیات اجرایی اعلام میکند و باید از پیش گمانه زنی نکنیم.