روابط دیرینه تهران و استکلهم باید در راستای منافع دو ملت توسعه یابد
رییس جمهوری با اشاره به روابط مثبت ، سازنده و دیرینه ایران و سوئد، اظهار داشت: امروز در وضعیت پسابرجام و پساتحریم، شرایط بسیار مناسبی برای توسعه روابط دوجانبه، منطقهای و بینالمللی میان تهران و استکهلم ایجاد شده که باید از آن به نفع منافع دو ملت استفاده کنیم.
به گزارش ایلنا، حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی پس از دریافت استوارنامه «هلنا پایوکی سانگلاند» سفیر جدید سوئد در جمهوری اسلامی ایران، توسعه روابط تهران – استکهلم در عرصههای اقتصادی، علمی و فرهنگی را مورد تأکید قرار داد و گفت: در سال های اخیر اقدامات مناسبی در روند توسعه سطح روابط اقتصادی دو کشور انجام شده و لازم است تا رسیدن به نقطه مطلوب و استفاده از همه ظرفیتها بویژه در حوزه انرژی و صنعت، تلاش ها ادامه یابد.
رییس جمهوری با اشاره به مواضع اعتدالی سوئد در مسایل منطقه ای و بین المللی گفت: سوئد قادر است نقش سازنده خود را در راستای تقویت مناسبات تهران و اتحادیه اروپا به خوبی ایفا نماید.
روحانی توسعه روابط بانکی را پایه اساسی در مناسبات اقتصادی دو کشور دانست و گفت: امیدواریم هر چه زودتر شاهد تسهیل و شتاب در روند رو به رشد روابط تهران – استکهلم باشیم.
رییس جمهوری همچنین اظهار امیدواری کرد دو کشور در زمینه مسایل و بحرانهای منطقهای از جمله مبارزه با تروریسم، همکاریها و هماهنگیهای بیشتری با یکدیگر انجام داده تا صلح و ثبات در منطقه استقرار یابد.
روحانی در ادامه با اشاره به مسایل منطقهای، خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در زمینه تحولات و بحرانهای منطقهای، خواهان مشارکت همه کشورها در مبارزه با تروریسم است چرا که تروریسم تنها یک خطر برای منطقه نیست، بلکه خطر بزرگی برای کل جهان میباشد.
«هلنا پایوکی سانگلاند» سفیر جدید سوئد در تهران نیز پس از تقدیم استوارنامه خود، گفت: دولت سوئد خواهان تعمیق روابط با ایران است و مأموریت اصلی من ارتقاء مناسبات همه جانبه تهران - استکهلم میباشد.
سفیر جدید سوئد تصریح کرد: امروز برجام فرصتهای کمنظیری بوجود آورده و سوئد هم امیدوار است که در چارچوب آن بتواند تمامی ظرفیتهای ارتقاء روابط با ایران را فعال کند.
سانگلاند با اشاره به علاقمندی بانکها و شرکتهای سوئدی برای همکاری با ایران گفت: اطمینان میدهم که شرکتها و بانکهای سوئدی به همان اندازه شرکتها و بانکهای ایرانی علاقمند و مشتاق همکاری و ارتقاء روابط هستند.