ایجاد محدودیت برای رسانهها در پناه شاکی خصوصی/ برخورد دوگانه با رسانهها درست نیست
رییس فراکسیون شفافسازی و سالمسازی اقتصادی و انضباط مالی مجلس با انتقاد از ایجاد محدودیت شهرداری تهران برای رسانهها در پناه شاکی خصوصی، نسبت به بروز فساد سیستماتیک در دستگاههایی که به رسانهها اجازه نقد نمیدهند، هشدار داد.
محمود صادقی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی ایلنا، با انتقاد از برخورد قهرآمیز با رسانههای منتقدِ واگذاری املاک نجومی، اعلام کرد: آنچنان که در جریان موضوع کارگران معدن طلای آقدره تاکید کردم این روش درستی نیست که برای برخورد با اعتراضهای مدنی، شاکی خصوصی درست کنیم.
ایجاد محدودیت برای رسانهها در پناه شاکی خصوصی
او گفت: درست نیست در مسائلی که باید دادستان ورود کند، با طرح شکایت خصوصی مانع از بررسی دقیق پرونده شده و در پناه شکایت شاکی خصوصی برای ادامه بررسی تخلف، محدودیت ایجاد کنیم.
عضو هیات رییسه فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تشابه برخورد با کارگران معدن طلای آقدره و رسانههای منتقد عملکرد شهرداری تهران گفت: رسانههای آزاد و «آزادی مطبوعات» در کنار سه رکن اصلی دموکراسی یعنی «رقابتهای انتخاباتی عادلانه»، «آزادی بیان»، «آزادی اندیشه سیاسی» بهعنوان رکن چهارم دموکراسی شناخته میشوند و خدمات بسیار مهم و بزرگی به جامعه و حکومت دارند.
بدون آزادی رسانهها دچار فساد سیستماتیک میشویم
رییس فراکسیون شفافسازی و سالمسازی اقتصادی و انضباط مالی مجلس دهم تصریح کرد: درصورتی که آزادی لازم به رسانهها داده نشود، دچار فساد سیستماتیک میشویم که بر اساس این اصطلاح علمی و حقوقی، هنگامی که یک دستگاه یا سیستم اداری و حکومتی دچار فساد سیستماتیک یا نظاممند و ساختاری شود، هر کسی که در آن دستگاه فعالیت کند، خواه ناخواه دچار فساد شده و به فساد سیستم آلوده میشود.
برخورد شهرداری با رسانهها غیراخلاقی و غیرحقوقی است
نماینده اصلاحطلب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی به جای اینکه با معضل اصلی که فساد سیستماتیک است، برخورد کنند؛ رسانهای که باید آیینه حقایق جامعه باشد را تحت فشار قرار میدهند که این برخورد کاملاً غیرمنطقی، غیراخلاقی و غیرحقوقی است.
برخورد دوگانه با رسانهها درست نیست
او همچنین با انتقاد از برخوردهای دوگانه با رسانهها، اعلام کرد: همواره در سطح بینالمللی از برخوردهای دوگانه جامعه بینالملل با ایران ناراضی هستیم و بهعنوان نمونه شاهد هستیم با وضعیت ضدحقوق بشری دولت سعودی مشکلی ندارند، اما از عملکرد کشور ما که سازوکار حکومتی کاملاً دموکراتیک دارد، انتقاد میشود و باوجود این، در عرصه داخلی خودمان رفتاری مشابه با رسانهها داریم.
صادقی در پایان تصریح کرد: متاسفانه شاهد هستیم در جایی از افشاگری برخی رسانهها تقدیر میشود در جای دیگر با اقدامی مشابه ازسوی گروهی دیگر از رسانهها، برخوردی متفاوت انجام میشود که این اتفاق درستی نیست.