آمادهسازی نیروهای مسلح برای پایهریزی یک تمدن خواسته ملت ایران است
رییس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: آماده سازی نیروهای مسلح برای پایه ریزی یک تمدن و انجام یک حرکت عظیم و تبدیل فضای دانشگاه عالی دفاع ملی به فضای دینی و انقلابی همرنگ با آرمانها و خواسته ملت ایران است.
به گزارش ایلنا، سرلشکر محمد باقری در همایشی که با حضور فرماندهان و مقامهای عالیرتبه نیروهای مسلح برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه عالی دفاع ملی به عنوان عالیترین مرکز آموزش و پرورش نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در بیانات و فرمایشهای مقام معظم رهبری جایگاه ویژهای دارد و این جایگاه در اساسنامه و تمامی مراتبی که برای دانشگاه ترسیم شده دیده شده و منقوش است.
او ادامه داد: مهمترین نکاتی که معظمله از دانشگاه عالی دفاع ملی انتظار داشتند آماده سازی نیروهای مسلح برای پایه ریزی یک تمدن و انجام یک حرکت عظیم و تبدیل فضای دانشگاه به فضای دینی و انقلابی همرنگ با آرمانها و خواستههای ملت ایران و همچنین رساندن نیروهای مسلح به هویت حقیقی خود شامل مجموعهای از دانش، معرفت، توانایی، روحیه، ایمان و آگاهی از مسائل جاری کشور، مسائل جهان، ویژگیهای نظام سلطه، ضرورت و نحوه دفاع از کشور و آگاهی از تهدیدهای موجود نسبت به نظام و انقلاب اسلامی است.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ما خدا را شکر میکنیم در نظامی زندگی میکنیم که در دوران دفاع مقدس و پس از آن در برابر تجاوزات صورت گرفته با تهدیدهای متنوع و متکثر مقابل نظام جمهوری اسلامی ایران بدون وابستگی به خارج و با فکر انقلابی جوانان خودش و کارکنان نیروهای مسلح تحت رهبری فرمانده معظم کل قوا راهبرد تدوین کرده و راهکارهای اجرایی را دنبال، طراحی و اجرا کرده بازدارندگی را به نحو احسن عملی کرده به نحوی که به اعتراف دشمن بارها اراده تجاوز و تهاجم به این کشور را کردهاند اما در محاسبه هزینه و فایده به نتیجه نرسیدند اما آیا این عملکرد سی و چند ساله نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در سطوح عالی و راهبردی تبدیل به دانش مکتوب و قابل تدریس و قابل آموزش در دانشگاه عالی دفاع ملی شده است؟
باقری افزود: هر چند بخش مهمی از این کار انجام شده ولی این وظیفه و رسالتی بر دوش دانشگاه بوده و همراهی مجدانه سازمان نیروهای مسلح و معاونتهای ستاد کل و قرارگاه خاتم (ص) ضروری است که این تجربیات به رشته تحریر در بیاید و در دانشگاه تدریس شود.
رئیس هیأت امنای دانشگاه عالی دفاع ملی با اشاره به اهمیت ارتقا تعامل دانشگاه با معاونتهای ستاد کل و سازمانهای عهده نیروهای مسلح، گفت: بنده به عنوان رئیس ستاد کل نیروهای مسلح برابر امر موکد فرمانده معظم کل قوا مامور به ارتقا و این تعامل هستم و این دستور مربوط به همه بخشهای ستاد کل از جمله دانشگاه عالی دفاع ملی است. بحمد الله پتانسیل و توانایی و تجربه بسیار زیادی در ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران وجود دارد و بایستی از این توانایی ها به خوبی استفاده کرد.
او گفت: این که به لحاظ ساختار ظاهری دانشگاه دفاع ملی در مجموعه ستاد کل است و سازمان های فرماندهی که مجموعه جدایی دارند مانع این نمیشود که یک همکاری به هم پیوسته علمی، آموزشی و پژوهشی بین این مجموعه ها صورت گیرد. همچنین در معاونت های ستاد کل و مجموعه های مرتبط هم توانایی های خوبی وجود دارد که انشاءالله سردار وحیدی به عنوان رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی بتوانند با روحیه تعاملی که دارند و همچنین متقابلا سازمان ها و معاونتها ستاد کل ما شاهد ارتقا این تعامل و همکاری و همفکری باشیم.
باقری گفت: مطلب دیگری که انتظار میرود نکتهای است که فرمانده کل قوا در حکم خود به اینجانب تاکید فرمودند. ایشان جدای از مسأله توجه به ارتقا توان و آمادگی رزمی و آمادگی پاسخگویی به هر نوع تهدید که در حکم درج فرمودند، مساله عمل انقلابی را در حکم شان تصریح فرمودند.
او خاطرنشان کرد: مدتی است فرماندهی معظم کل قوا خطاب به همه اقشار ملت ایران و مسئولان نظام این نکته را متذکر میشوند که با گذشت یک نسل از انقلاب اسلامی (اگر یک نسل را حدود ۳۴-۳۵ سال در نظر بگیریم) نیاز است که یک بازخوانی و تذکر مجدد و باز تعریف مفاهیم انقلاب، دلایل و ضرورت انقلاب اسلامی و ضرورت تداوم و ارتقای ویژگیها در انقلاب اسلامی داشته باشیم. این کاری است که دانشگاه عالی دفاع ملی به خوبی میتواند در آن به اینجانب و همکارانم و همه نیروهای مسلح کمک کند. این عمل انقلابی چه شاخصهایی دارد؟ چه ویژگیهایی دارد؟ چه انتظارهایی از سطوح مختلف رییس ستاد کل اعضا و بخشهای ستاد کل، فرماندهان و بخش های سازمانهای نیروهای مسلح وجود دارد؟
رییس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: نیروهای مسلح به عنوان یکی از بخشهایی که مستقیما به مقام معظم رهبری متصل هستند یا شاید بگویم مهمترین بخش از مجموعه های متصل به ایشان مانند سایر موارد بایستی پیشگام و پیشقدم در این باشند که هم بتوانند عمل انقلابی، روحیه انقلابی، نظام انقلابی را بازتعریف درست علمی کنند و هم در اجرا و عمل به آن پیشقدم باشند. طبیعتا انسان درطول عمر و گذر زمان ممکن است دچار غفلت شود و تذکر و تاکید مجدد میتواند اصلاحات لازم را در مسیر حرکت انسان و سازمانهای انسان محورمان ایجاد کند این انتظاری است که از دانشگاه میرود.