خبرگزاری کار ایران

شکوری‌راد خطاب به اصولگرایان:

بجای برهم زدن میز بازی، در رفتار گذشته خود تامل کنید

مجمع سالیانه انجمن اسلامی دانشگاه تهران با حضور دکتر علی شکوری‌راد دبیر کل حزب اتحاد ملت و دکتر مصطفی معین وزیر سابق علوم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، علی شکوری‌راد در مجمع سالیانه انجمن اسلامی دانشگاه تهران پیروزی اصلاح‌طلبان را در انتخابات هفتم اسفند تبریک گفت و افزود: اراده ملت در انتخابات به سمتی بود که نسل فعلی دانشجویان سرنوشت بهتری از داتشجویان ده-دوازده سال گذشته داشته باشند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به شرایط دشوار سپری شده برای رسیدن به این نقطه گفت: ما از تهدید‌ها نهراسیدیم و پا در عرصه انتخابات گذاشتیم و با همبستگی و عقلانیت، تهدید را به فرصت تبدیل کردیم. طرف مقابل هم علیرغم برخورداری از ابزار قدرت نتوانست رای مردم را کسب کند

دبیر کل حزب اتحاد ملت ایران خطاب به اصولگرایان متذکر شد: سعی کنید به‌جای برهم زدن میز بازی، کمی در رفتار گذشته خود تامل کنید و بر اساس اثبات خود، و نه نفی رقیب تلاش کنید چراکه ما حضور رقیب قوی اصولگرا را به نفع کشور می‌دانیم.

او با اشاره به موضوع  آینده سیاست ورزی دانشجویان ایران که موضوع برنامه نیز بود، گفت: ‌ مهم‌ترین نکته آن است که بدانیم سیاست‌ورزی در جمهوری اسلامی ایران با دیگر جاهای دنیا متفاوت است. در هیچ جای دنیا فکر نمی‌کنند دانشجویان باید وارد مسائل سیاسی شوند. او را تجربه‌اندوز می‌دانند و تجربه‌هایش را برای ورود به سیاست کافی نمی‌دانند و اساسا عقیده دارند سیاست‌ورزی عنوان بزرگی است که به سیاستمداران اختصاص دارند.

این فعال سیاسی دلیل تاثیرگذاری دانشجویان را در تحولات سیاسی، منزلت دانشجویان در اوایل انقلاب و یکی دیگر کثرت آن‌ها در زمان حاضر دانست و با اشاره به اینکه در جمعیت نزدیک به هشتاد میلیون نفر امروز ایران سه میلیون و نیم دانشجو وجود دارد، تاکید کرد: با اینکه در نظام جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی احزاب به رسمیت شناخته شده‌اند، اما در فرایند انتخابات کنش سیاسی موثری ندارند، در واقع رسمیت آنها حداقلی است. سقف اثرگذاری احزاب در کشور ما حدی دارد در چنین فضایی که کنشگران سیاسی محدود می‌شوند؛ خود به خود به بخشی از سنگینی بار سیاست بر دوش دانشجویان می‌افتد.

شکوری‌راد: افزود دانشگاه محل تجمع دانشجویان است و آنها در اوقات فراغت می‌توانند به مسائلی جز مسائل درسی بپردازند. مسلم است که از دل این گردهمایی‌ها و آرمانگرا بودن، کنش‌های سیاسی بیرون می‌آید. نتیجه آن افزایش آگاهی از درون جامعه می‌شود. درست است که رسانه‌ها و فضای مجازی مسئول انتقال اخبار هستند و به عاملی نیاز دارند که این عامل همین دانشجویان هستند. دانشجویان مجرای آگاهی‌بخشی جامعه هستند. دانشجویان دریافت‌کننده و توزیع‌کننده آگاهی هستند. دانشجویان از هر قشری و از هر طبقه اقتصادی در کنار هم قرار می‌گیرند و این کنار هم قرار گرفتن به یک فرصت ویژه تبدیل می‌شود. عدالت‌خواهی و آزادی‌خواهی دو آرمان اصلی جنبش دانشجویی است که از انقلاب تا به حال مسلمان بودن و اسلامی عمل کردن هم به آن اضافه شده است. به نظر من آینده سیاست‌ورزی دانشجویی با همین آرمان‌ها خواهد بود. در قانون اساسی‌مان وجه عدالت و آزادی نهادینه شده است. پیگیری این آرمان‌ها توسط دانشجویان مسلمان در دانشگاه انجام می‌شود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب هم‌چنین گفت: امروز پس از ۳۷ سال از انقلاب دانشجویان می‌دانند که یک انقلاب اصیل دارند. شعارهای اصیل و اتحاد مردم دلیل بر پیروزی انقلاب بود. انقلاب ما یک رهبر به نام امام خمینی(ره) داشت که جمعیت بدرقه‌کننده‌اش از جمعیت استقبال کننده‌اش بیشتر بود؛ این موضوع نشان‌دهنده عملکرد درست او بود. انجمن‌های اسلامی می‌دانند که در این نظام هستند و شاید با جزئیاتی مشکل داشته باشند، اما با کلیات آن هیچ مشکلی ندارند.

او خاطرنشان کرد: نباید با کوچک‌ترین تردیدی، دستگیره‌های خود را‌‌ رها کنیم باید به داشته‌ها و باورهای خودمان اعتماد کنیم. انقلاب اصیل‌مان را با تردید‌ها نباید‌‌ رها کنیم. در شرایطی که هنوز احزاب‌مان در تنگنا هستند، دانشجویان باید فعالیت خود را ادامه دهند. آینده سیاسی برای دانشجویان مسلمان مشخص است دانشجویان می‌توانند خلاءهای سیاسی را پر کنند. فضای دانشگاهی ما به حضور پرشور دانشجویان نیاز دارند.

کد خبر : ۳۵۳۶۸۰